Konec svobodného internetu v EU?
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Mikulas.Peksa
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: fyzik v IT
- Dal poděkování: 2740 poděkování
- Dostal poděkování: 4633 poděkování
Re: Konec svobodného internetu v EU?
Ne, to není tak, že by to nikoho nezajímalo, Patrick s Marcelem tu kampaň proti TERREG jedou zdatně. Jsem rád, že se Julie zapojila.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Peksa za příspěvky (celkem 2):
- Ales.Sura, Ondrej.Profant
- Ales.Sura
- Profese: aplikační inženýr, vývoj IC
- Dal poděkování: 883 poděkování
- Dostal poděkování: 1727 poděkování
A jak vypadají reálné šance na to, že to projde nebo se to zamítne?Mikulas.Peksa píše: ↑20 lis 2020, 08:27 Ne, to není tak, že by to nikoho nezajímalo, Patrick s Marcelem tu kampaň proti TERREG jedou zdatně. Jsem rád, že se Julie zapojila.
Psal jsem, že to nikoho nezajímá, protože informovanost veřejnosti a mediální pokrytí se prakticky rovná nule.
Naposledy upravil(a) Ales.Sura dne 20 lis 2020, 14:26, celkem upraveno 1 x.
"Prosíme ty, kteří tvrdí, že něco nejde, aby nezdržovali ty, kteří už to dělají!"
- Mikulas.Peksa
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: fyzik v IT
- Dal poděkování: 2740 poděkování
- Dostal poděkování: 4633 poděkování
On sedí nad těmi texty návrhů @Marcel.Kolaja a Patrick, takže já Ti detaily neřeknu. Možnosti "přijme" a nepřijme" bych rozšířil na "přijme v blbém znění" a "přijme v rozumném znění" (a "nepřijme"). Přičemž "nepřijme", z toho, co vím, spíš už není ve hře, takže momentálně hrajeme o damage control.Ales.Sura píše: ↑20 lis 2020, 09:02A jak vypadají reálné šance na to, že to projde nebo se to zamítne?Mikulas.Peksa píše: ↑20 lis 2020, 08:27 Ne, to není tak, že by to nikoho nezajímalo, Patrick s Marcelem tu kampaň proti TERREG jedou zdatně. Jsem rád, že se Julie zapojila.
Psal jsem, že to nikoho nezajímá, protože informovanost veřejnosti a mediální pokrytí je prakticky rovná nule.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Peksa za příspěvek:
- Ales.Sura