Nováčci v Mladém Pirátstvu představovací vlákno

Fórum pro práci týmu Mladého Pirátstva.

Moderátoři: Předsedající, Rada Mladého Pirátstva

Odpovědět
matzat
Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj

Re: Nováčci v Mladém Pirátstvu představovací vlákno

Příspěvek od matzat »

Zdravím,
jmenuju se Matěj a chtěl bych se přidat k Mladému pirátstvu.
Je mi patnáct let a jsem studentem Gymnázia Mikuláše Koperníka v Bílovci.
O politiku se zajímám od roku 2023, ale aktivněji až od roku letošního. Piráti pro mě jsou jasnou volbou, jelikož souzním se značnou částí pirátských názorů.
Hlavní témata, o která se zajímám jsou sociální rovnost, školství, proevropanismus nebo zelená politika.
Ve svém volném čase se rád věnuju hudbě, literatuře nebo hokeji (bohužel jen za televizními obrazovkami). Taktéž jsem vášnivým hráčem D&D.
Ve straně bych byl ochotný pomáhat jakkoli, s radostí bych se i naučil novým věcem. Hlavní pro mě je přiložit ruku k dílu.
Těším se na budoucí spolupráci. Kontaktovat mě můžete kdykoli na mém instagramu (@matzejk).

Nelygrey

Re: Nováčci v Mladém Pirátstvu představovací vlákno

Příspěvek od Nelygrey »

Ahoj a dobrý den

Ráda bych se tady představila protože mám zájem přidat se k Mladému Pirátstvu.
Jmenuji se Nela Henychová, je mi 17 let a studuji na střední odborné škole veterinární v Hradci Králové. Mám velké množství zájmů.
Ráda bych se do MP přidala, protože s rostoucím věkem si začínám víc a víc všímat a zjišťovat co jaká politická strana nabízí naší zemi a Piráti mě zaujmuli tak moc, že jsem začla cítit nutkavou potřebu a nutnost přispět a pomoct. A ačkoli jsem jen jedna malá holka a moje hlava mi neustále ve všem říká že nic nezmůžu, tak jsem si uvědomila jak se mýlím. Každý hlas jednoho z nás je důležitý a každá ruka co přispěje je nedocenitelná.
Tohle je asi tak vše o mě a budu moc ráda když jakkoli budu moc přispět a pomoc, něčemu v co věřím.

Odpovědět

Zpět na „Mladé Pirátstvo“