Nezvládnutý COVID-19

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
ypsilonx
Příznivec Pirátů – Zlínský kraj
Profese: programátor, inženýr zkušebny
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 121 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nezvládnutý COVID-19

Příspěvek od ypsilonx »

Josef.Kadlecek píše: 23 úno 2022, 06:47

Já vím, jsem mnohým k smíchu, protože se bláhově domnívám, že ta ďáblova služka půjde dejchat károvanej vzduch.
Akorát chci upozornit, že se mi v dosti případech stává, že se směju naposled. Ale musím si vždycky kapku počkat...
OFFTOPICNo, doteď jsem si myslel, že té přemíry naklikaných smajlíků by byl schopen max příznivec Okamůry, Volného či Babiše, tento signál ve mě však vzbuzuje podezření, že pan Tomáš Cibulec je placený infiltrant, který má svůj úkol trolit Piráty, podobně jako mnoho dalších.

:lol:
OFFTOPIC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prosím nebuďte směšný a jsem příznivec Pirátů -> ověřený lidmi (kteří mě znají osobně dost dobře). Takže co tu zkoušíš? OFFTOPICLupni si žluté vody a klidně ti dohodím i borce s koňskou pastou a jdi si zařehtat na louku. :D

Mějme se prostě rádi! :fet:
Profesní profil na LinkedIn

Josef.Kadlecek
Člen KS Praha
Profese: revizní technik elektro, energetik
Dal poděkování: 704 poděkování
Dostal poděkování: 759 poděkování

Příspěvek od Josef.Kadlecek »

Se nedivim, že po přečtení propagandy typu
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/polit ... BoaaYR0lI0
se lecjaký primitiv nadchne pro potírání fenoménu "žlutá voda"...

Tito uživatelé poděkovali autorovi Josef.Kadlecek za příspěvek:
Fanuel
Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!
Fanuel
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: MISTR
Dal poděkování: 148 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Fanuel »

Josef.Kadlecek píše: 13 bře 2022, 09:57

....
Piráti a šarlatáni spojte se🤣🤣🤣

Josef.Kadlecek
Člen KS Praha

Fanuel píše: 13 bře 2022, 19:56

....

Fakt jo? Co sis o tomto fenoménu přečet`, šmudlo?

Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Fanuel

Příspěvek od Fanuel »

Josef.Kadlecek píše: 17 bře 2022, 19:46
Fanuel píše: 13 bře 2022, 19:56

....

Fakt jo? Co sis o tomto fenoménu přečet`, šmudlo?

....
Tak moje zkušenost ukazuje, že když tě někdo označí za Šmudlu, tak končí legrace RASISTO🤣🤣
Tak a teď vážně. V politice ty vládní jste jen.Aby jste jako PIRATI splnili určitý úkol.
To že to zatím nechápete a domníváte se že můžete všechno. Je Váš politicky konec.

Lidově řečeno každý chvilku tahá PILKU.
No jinak řečeno. Soudruh Bartoš dělá jako že něco dělá. Ale to bohužel nestačí. No a to že máte 4 poslance?? Je jen varování.
C.O.
AC
Stanek

Josef.Kadlecek
Člen KS Praha

Vřelé díky za varování!

Avšak - jak symptomatické - otázka zůstala nezodpovězena! Omáčka a odbíhání od diskuze. Manipulace. Zpátky do středověku.

Fanuel

Příspěvek od Fanuel »

Josef.Kadlecek píše: 20 bře 2022, 10:33

Vřelé díky za varování!

Avšak - jak symptomatické - otázka zůstala nezodpovězena! Omáčka a odbíhání od diskuze. Manipulace. Zpátky do středověku.

....
Není zač. Rádo se stalo, rada za darmo😇.
Žádnou otázku nikde nevidím ani neodbiham nikdy od diskuze. Ano jsme zmanipulovani Covidem a samou skoro lži. Tedy jsme už ve středověku. 2022
S

Josef.Kadlecek
Člen KS Praha

Wow!:

V úterý 19.4.2022 oznámilo Polsko, že nebude přebírat další vakcíny proti onemocnění covid-19. Důvodem je téměř nulový zájem občanů této země o další vakcinaci a obrovské finanční náklady vynakládáné na jejich nákup.

Česká republika dle sdělení bývalého ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha platí za odběr vakcín zejména od společnosti Pfizer zhruba 900 miliónů Kč měsíčně. Zájem o očkování mezi občany naší země dramaticky klesá, pokles průměru počtu očkování za jeden den klesl od ledna více než třicetinásobně. Lze důvodně předpokládat, že zájem o očkování bude klesat i nadále.

Proto s ohledem na to, že

• zájem o očkování dramaticky klesá,

• přebytek uskladněných vakcín, které Česká republika odebrala, nad poptávkou občanů po očkování dramaticky roste,

• Česká republika vynakládá zcela zbytečně 900 milionů Kč na nákup látky, kterou v žádném případě nebude schopna vyčerpat,

• už dnes je zřejmé, že velká část nově odebraných vakcín nebude upotřebena a bude muset být kvalifikovaným způsobem zlikvidována, což si vyžádá další nemalé náklady,

• odebírané látky nesplňují vlastnosti deklarované výrobcem a s ohledem na definici vakcíny už je nelze ani jako vakcíny kvalifikovat,

požadujeme, aby se vláda České republiky připojila k rozhodnutí Polské republiky a s okamžitou platností rozhodla o okamžitém zastavené odběru dalších vakcín proti onemocnění covid-19. V případě, že tak neučiní, žádáme Poslaneckou sněmovnu České republiky, aby vládu k tomuto rozhodnutí zavázala.

Současně požadujeme, aby se vláda České republiky spojila s vládou Polské republiky za účelem sjednocení právních kroků, jež bude nutné podniknout vůči Evropské komisi a výrobcům vakcín v rámci očekávaného právního sporu.

Pozn: Autor této petice tímto výslovně prohlašuje, že je připraven Českou republiku v tomto sporu zcela zdarma právně zastupovat.

Pozn2: Autor této petice si je vědom, že látky odebírané od společností Pfizer, Moderna atd. nesplňují definici vakcíny, neboť nezaručují nevytváří mechanismus obrany proti konkrétnímu onemocnění bez toho, aby skutečně onemocněl. Přesto pro účely textu této petice toto zažité oznáčení pro předmětné látky používá.

JUDr. Jindřich Rajchl Kontaktujte autora petice

Fanuel
Fanuel

Příspěvek od Fanuel »

Josef.Kadlecek píše: 28 dub 2022, 06:14

Wow!:

V úterý 19.4.2022 oznámilo Polsko, že nebude přebírat další vakcíny proti onemocnění covid-19. Důvodem je téměř nulový zájem občanů této země o další vakcinaci a obrovské finanční náklady vynakládáné na jejich nákup.

Česká republika dle sdělení bývalého ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha platí za odběr vakcín zejména od společnosti Pfizer zhruba 900 miliónů Kč měsíčně. Zájem o očkování mezi občany naší země dramaticky klesá, pokles průměru počtu očkování za jeden den klesl od ledna více než třicetinásobně. Lze důvodně předpokládat, že zájem o očkování bude klesat i nadále.

Proto s ohledem na to, že

• zájem o očkování dramaticky klesá,

• přebytek uskladněných vakcín, které Česká republika odebrala, nad poptávkou občanů po očkování dramaticky roste,

• Česká republika vynakládá zcela zbytečně 900 milionů Kč na nákup látky, kterou v žádném případě nebude schopna vyčerpat,

• už dnes je zřejmé, že velká část nově odebraných vakcín nebude upotřebena a bude muset být kvalifikovaným způsobem zlikvidována, což si vyžádá další nemalé náklady,

• odebírané látky nesplňují vlastnosti deklarované výrobcem a s ohledem na definici vakcíny už je nelze ani jako vakcíny kvalifikovat,

požadujeme, aby se vláda České republiky připojila k rozhodnutí Polské republiky a s okamžitou platností rozhodla o okamžitém zastavené odběru dalších vakcín proti onemocnění covid-19. V případě, že tak neučiní, žádáme Poslaneckou sněmovnu České republiky, aby vládu k tomuto rozhodnutí zavázala.

Současně požadujeme, aby se vláda České republiky spojila s vládou Polské republiky za účelem sjednocení právních kroků, jež bude nutné podniknout vůči Evropské komisi a výrobcům vakcín v rámci očekávaného právního sporu.

Pozn: Autor této petice tímto výslovně prohlašuje, že je připraven Českou republiku v tomto sporu zcela zdarma právně zastupovat.

Pozn2: Autor této petice si je vědom, že látky odebírané od společností Pfizer, Moderna atd. nesplňují definici vakcíny, neboť nezaručují nevytváří mechanismus obrany proti konkrétnímu onemocnění bez toho, aby skutečně onemocněl. Přesto pro účely textu této petice toto zažité oznáčení pro předmětné látky používá.

JUDr. Jindřich Rajchl Kontaktujte autora petice

....
Je to jistě názor opřený o realitu 2020....022.

To že má někdo 3 vakcíny a dostane COVID je zahanbujici pro medicínu. Není to ovšem jen ojedinělý případ.

Proto bych doporučoval sledovat v případném právním sporů. I linku WHO....WUCHAN....a CIA která dostala úkol prověřit tento vliv na Covid WUCHAN a zapojeni sokromych laboratori z USA tedy podporovanych vladou USA.

Což se již potvrdilo. Jako důkaz 45 prezident USA D.J.Trump....a jeho snaha o zjištění skutečnosti.2018.....2019...2020.

Jen se obávám že spor narazí na USA administrativu demokratů v USA.2022
Dnes bych doporučoval řešení na parlamentní a vládní úrovni České republiky.
Fanuel

Josef.Kadlecek
Člen KS Praha

Mám pocit, že první, co pan Válek jako ministr udělal bylo, že jak na slovo poslušný čokl podepsal smlouvu s Pfizerem.
Je mi z toho na zvracení - 900 míčů měsíčně!
..............
Pár dní nazpět jsem dočet` knížku Andrease Kalckera - By by covid. Místy se mi vedraly i v tramvaji slzy štěstí do očí...
Desítky příběhů lidí, zachráněných díky látce - "bělidle"", nad kterým primitivové ohrnují nos, farmalobby se jí bojí jak čert kříže a organizuje justiční hony proti těm, co jí podporují či prodávají (osobně jí rozdávám neb nechci být perzekvován jako ten socdem poslanec; pravidelně obdarovávaných mám na kontě dejme tomu patnáct spoluobčanů - k naprosté a oboustranné spokojenosti)

https://czchem.cz/index.php?id_product= ... er=product

A já už mám objednánu instalaci této látky na dezinfekci teplé vody proti legionelle ve Státní tiskárně cenin, Růžová 6 https://stc.cz/

Až se zas najde nějaký místní pirát, chudý duchem (bo zaprodanec farmalobby), který by mi chtěl spílat, že propaguju CDS / MMS / oxid chloričitý / zlutavoda.cz v boji proti další, farmaceutama naplánované mutaci covidu, tak ho do fabriky vezmu na exkursi, hovňouska :lol:

Fanuel
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“