Adam.Zabransky píše: ↑07 bře 2024, 17:33
OK, pochopil jsem, že pokud někdy bude Robert v pozici, že si bude vybírat lidi do sekretariátu, bude po nich chtít čestná prohlášení o tom, že volí Piráty. Já takhle nefunguju, je pro mě důležitější, jestli podporují program, který mi budou pomáhat realizovat, a co odvádějí za práci. Nechápu sice souvislost se situací, kdy jde pirátský politik na demonstraci pořádanou jinými politickými stranami, která je potenciálně namířená proti jeho kolegům (což je to, na co upozorňoval Viktor), ale upřímně ani nemám potřebu se to snažit pochopit.
Šmankote, Adame. To jsi napsal velmi zbytečně útočný koment na můj dotaz, který jsi nepochopil nebo jak píšeš, pochopit nechceš. Já reagoval na Viktorova slova ohledně nespolupráce s konkurencí, které jsem zase nepochopil já s ohledem na to, že pozice v pirátských kanclářích na magistrátu obsadili mimojiné lidi z jiných politických subjektů. Považoval jsem jeho apel z tohoto důvodu za zbytečný, ale chtěl od něj vysvětlit a na příkladu doložit, jak přesně to myslel a na koho se ten jeho apel vztahuje, neb jsem nabyl dojmu, že na všechny vyjma jeho kolegů na magistrátu.
Nerozporuju a nekritizuju svým dotazem vaše transparentní výběrka na erudované a loajální asistenty a jiné spolupracovníky na magistrátu, to je především vaše věc a právo výběru. Ale Viktorův apel (a obsáhlejší, než jak si ho vysvětluješ ty) mi přišel vážně zbytečný a nepochopitelný. A tak to zatím zůstává. Pokud není zájem ho vysvětlit, považuju debatu k tomuto tématu za uzavřenou.. Klidný den přeji.