Jasně tu v úvodu píšu, že právě tam a tehdy vznikl problém, že toto téma pod nikoho nespadá. Chci to napravit a zas mě nějaký vůl osočí, vlastně ani nevím z čeho.

Moderátor: Komise předsedajících
Ing. Michal Gill • RegP • asistent radních Prahy 3 • mobil: +420 603 590 571 • pevná linka: +420 222 116 782 • michalgill@centrum.cz • gill.michal@praha3.cz
Gill: A nebyla to snad tehdy pravda? Není snad právě to, že chci rozšířit záběr Rovnoprávnosti o imigraci, důkazem, že v době schvalování Stanoviska pod ni nespadala?
Jasně tu v úvodu píšu, že právě tam a tehdy vznikl problém, že toto téma pod nikoho nespadá. Chci to napravit a zas mě nějaký vůl osočí, vlastně ani nevím z čeho.
Jak jsem řekl ve vlákně o stanovisku k Zemanovi na Albertově - kdybych se snažil něco protlačit za každou cenu, zavolám Ivanovi a udělám to bez diskusí. Že to není transparentní je mi jasné a proto je mi to proti srsti. Proto jdu cestou přes podatelnu, kde se může pirátská obec vyjádřit, vyjadřuje a já ji beru na vědomí. Momentálně to vypadá na recesistické stanovisko o krmení trolla, což by docela sedělo i na jednoho nejmenovaného vola, co tu obchází se štítkovačkou a nálepkuje lidi jako parchanty a lháře.Jiri.Janecka píše:Gill: A nebyla to snad tehdy pravda? Není snad právě to, že chci rozšířit záběr Rovnoprávnosti o imigraci, důkazem, že v době schvalování Stanoviska pod ni nespadala?
Z debaty jasně vyplynulo, že migrace je mnohem komplexnější téma než aby se dalo "jen tak" k něčemu přifařit. A argument o "otevření debaty" není důvěryhodný, protože se snažíš z titulu Rovnoprávnosti protlačit stanovisko, které se týká migrantů aniž je to předchozí přifaření schváleno. Čili klasické fait accompli.
Já tě prolhaným parchantem nenazývám, to je prostě hotová věc.
Ing. Michal Gill • RegP • asistent radních Prahy 3 • mobil: +420 603 590 571 • pevná linka: +420 222 116 782 • michalgill@centrum.cz • gill.michal@praha3.cz
zbytečná část souvětí.Michal.Gill píše:...m což by docela sedělo i na jednoho nejmenovaného vola, co tu obchází se štítkovačkou a nálepkuje lidi jako parchanty a lháře.
Jako dějepisář tak má vzdělání v oboru.To,co se děje teď se dělo v dějinách už mockrát.Simona.Skorepova píše:M.Gill: "Můj cíl je jednoduchý - až mě bude chtít pí. Skořepová odvolat, že "tlačím nějakou agendu", bylo by fajn, kdyby to aspoň byla pravda. Když se to tam takhle přidá, bude mě to motivovat, abych to opravdu dělal i jako garant, nejen jako člen RV, protože budu vědět, že to v mé gesci je."
Několikrát zde padlo mé jméno - takže pí. Skořepová lze vysvětlit dvěma způsoby - a protože jsem pozitivně naladěná, předpokládám, že je myšleno ve smyslu paní Skořepová, děkuji.
Ohledně rozšíření gesce garanta bodu Rovnoprávnosti o problematiku imigrantů nesouhlasím. Důvody - nemá vzdělání v této oblasti, nemá zájem o odlišné názory (byť i menšiny) ve straně, reaguje velmi osobně.
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
Ale já to nemyslel ironicky.Bez znalosti dějin nemůžeš řešit současnost. Všechno už tu byloSimona.Skorepova píše:Tak to jo - dějesypár je oki
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023