Rozšíření pr. bodu Rovnoprávnost o uprchlickou problematiku

Fórum pro diskusi a připomínkování připravovaných předpisů a jiných legislativních návrhů.

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Fórum slouží pro diskuzi, připomínkování a přípravu předpisů vnějšího světa(zákonů, vyhlášek, evropské legislativy, mezinárodních smluv) - vnitrostranické předpisy diskutujeme zde
  • Do fóra vkládejte návrhy předpisů označené jejich názvem případně návrhy na změnu předpisů.
  • Do prvního příspěvku v tématu vložte odkaz na plný text návrhu.
[iwiki]/zakony/start[/iwiki]
Michal.Gill
Profese: Copywriter, volejbalový rozhodčí
Dal poděkování: 1188 poděkování
Dostal poděkování: 1693 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozšíření pr. bodu Rovnoprávnost o uprchlickou problemat

Příspěvek od Michal.Gill »

A nebyla to snad tehdy pravda? Není snad právě to, že chci rozšířit záběr Rovnoprávnosti o imigraci, důkazem, že v době schvalování Stanoviska pod ni nespadala?
Jasně tu v úvodu píšu, že právě tam a tehdy vznikl problém, že toto téma pod nikoho nespadá. Chci to napravit a zas mě nějaký vůl osočí, vlastně ani nevím z čeho.

OFFTOPICNemám rád blbečky, co mě nazývají prolhaným parchantem.

Ing. Michal Gill • RegP • asistent radních Prahy 3 • mobil: +420 603 590 571 • pevná linka: +420 222 116 782 • michalgill@centrum.czgill.michal@praha3.cz

Ondrej_Marek
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: IT administrátor/tiskař
Dal poděkování: 140 poděkování
Dostal poděkování: 184 poděkování

Příspěvek od Ondrej_Marek »

Uz jen vzhledem k presahu tematu do jinych temat a pusobnosti pripadne dalsich garantu bych opravdu nedoporucoval takovyto postup.. piratska strana neni kladivo a vsechny temata nejsou hrebik.
Videli jste sami, jak dlouho a komplikovane vznikalo byt jen stanovisko protoze tema je opravdu komplexni, rozumi mu kazdej a nikdo, stale se vyviji a zanaset dalsi silovou pozici do nej (vztahnout ho pod jednoho cloveka s pravem samostatneho vydavani stanovisk) je v teto situaci nanejvys nezodpovedne a kontroverzni.
Mame snad ministra pro uprchlickou krizi? Je to jako s unixem vs windows. To, co navrhujes je windows (eintopf). Specializace a odbornost (unix) je imo spis nase cesta.
/2c
SMRT GENERALIZACI, SMRT INFORMAČNÍMU ŠUMU
Jiri.Janecka
Profese: právník
Dal poděkování: 175 poděkování
Dostal poděkování: 896 poděkování

Příspěvek od Jiri.Janecka »

Gill: A nebyla to snad tehdy pravda? Není snad právě to, že chci rozšířit záběr Rovnoprávnosti o imigraci, důkazem, že v době schvalování Stanoviska pod ni nespadala?
Jasně tu v úvodu píšu, že právě tam a tehdy vznikl problém, že toto téma pod nikoho nespadá. Chci to napravit a zas mě nějaký vůl osočí, vlastně ani nevím z čeho.

Z debaty jasně vyplynulo, že migrace je mnohem komplexnější téma než aby se dalo "jen tak" k něčemu přifařit. A argument o "otevření debaty" není důvěryhodný, protože se snažíš z titulu Rovnoprávnosti protlačit stanovisko, které se týká migrantů aniž je to předchozí přifaření schváleno. Čili klasické fait accompli.

Já tě prolhaným parchantem nenazývám, to je prostě hotová věc.
Michal.Gill
Profese: Copywriter, volejbalový rozhodčí
Dal poděkování: 1188 poděkování
Dostal poděkování: 1693 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal.Gill »

Jiri.Janecka píše:
Gill: A nebyla to snad tehdy pravda? Není snad právě to, že chci rozšířit záběr Rovnoprávnosti o imigraci, důkazem, že v době schvalování Stanoviska pod ni nespadala?

Z debaty jasně vyplynulo, že migrace je mnohem komplexnější téma než aby se dalo "jen tak" k něčemu přifařit. A argument o "otevření debaty" není důvěryhodný, protože se snažíš z titulu Rovnoprávnosti protlačit stanovisko, které se týká migrantů aniž je to předchozí přifaření schváleno. Čili klasické fait accompli.

Já tě prolhaným parchantem nenazývám, to je prostě hotová věc.
Jak jsem řekl ve vlákně o stanovisku k Zemanovi na Albertově - kdybych se snažil něco protlačit za každou cenu, zavolám Ivanovi a udělám to bez diskusí. Že to není transparentní je mi jasné a proto je mi to proti srsti. Proto jdu cestou přes podatelnu, kde se může pirátská obec vyjádřit, vyjadřuje a já ji beru na vědomí. Momentálně to vypadá na recesistické stanovisko o krmení trolla, což by docela sedělo i na jednoho nejmenovaného vola, co tu obchází se štítkovačkou a nálepkuje lidi jako parchanty a lháře.

Ing. Michal Gill • RegP • asistent radních Prahy 3 • mobil: +420 603 590 571 • pevná linka: +420 222 116 782 • michalgill@centrum.czgill.michal@praha3.cz

Jiri.Janecka
Profese: právník
Dal poděkování: 175 poděkování
Dostal poděkování: 896 poděkování

Příspěvek od Jiri.Janecka »

Pokud se ta původní kravina nevydá tak toho vola v pohodě unesu. To je taková běžná, občansky snesitelná nálepka. Zato nálepkování kohokoliv jako xenofoba, rasisty, nácka nebo fašisty budu vždy bránit. Až příliš mi to připomíná nálepku "třídního nepřítele" a po vyjádření ministra Pelikána mne docela jímá strach. Narozdíl od těch, kteří věří, že politické vězně mají jenom v Rusku nebo Číně vím, že je máme taky.
anonym2064
Dal poděkování: 2568 poděkování
Dostal poděkování: 2729 poděkování

Příspěvek od anonym2064 »

Michal.Gill píše:...m což by docela sedělo i na jednoho nejmenovaného vola, co tu obchází se štítkovačkou a nálepkuje lidi jako parchanty a lháře.
zbytečná část souvětí.
Simona.Skorepova
Profese: maminka
Dal poděkování: 262 poděkování
Dostal poděkování: 451 poděkování

Příspěvek od Simona.Skorepova »

M.Gill: "Můj cíl je jednoduchý - až mě bude chtít pí. Skořepová odvolat, že "tlačím nějakou agendu", bylo by fajn, kdyby to aspoň byla pravda. Když se to tam takhle přidá, bude mě to motivovat, abych to opravdu dělal i jako garant, nejen jako člen RV, protože budu vědět, že to v mé gesci je."

Několikrát zde padlo mé jméno - takže pí. Skořepová lze vysvětlit dvěma způsoby - a protože jsem pozitivně naladěná, předpokládám, že je myšleno ve smyslu paní Skořepová, děkuji.
Ohledně rozšíření gesce garanta bodu Rovnoprávnosti o problematiku imigrantů nesouhlasím. Důvody - nemá vzdělání v této oblasti, nemá zájem o odlišné názory (byť i menšiny) ve straně, reaguje velmi osobně.
Robert.Magni
Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
Profese: vrátný
Dal poděkování: 12557 poděkování
Dostal poděkování: 2835 poděkování

Příspěvek od Robert.Magni »

Simona.Skorepova píše:M.Gill: "Můj cíl je jednoduchý - až mě bude chtít pí. Skořepová odvolat, že "tlačím nějakou agendu", bylo by fajn, kdyby to aspoň byla pravda. Když se to tam takhle přidá, bude mě to motivovat, abych to opravdu dělal i jako garant, nejen jako člen RV, protože budu vědět, že to v mé gesci je."

Několikrát zde padlo mé jméno - takže pí. Skořepová lze vysvětlit dvěma způsoby - a protože jsem pozitivně naladěná, předpokládám, že je myšleno ve smyslu paní Skořepová, děkuji.
Ohledně rozšíření gesce garanta bodu Rovnoprávnosti o problematiku imigrantů nesouhlasím. Důvody - nemá vzdělání v této oblasti, nemá zájem o odlišné názory (byť i menšiny) ve straně, reaguje velmi osobně.
Jako dějepisář tak má vzdělání v oboru.To,co se děje teď se dělo v dějinách už mockrát.

Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023

Simona.Skorepova
Profese: maminka
Dal poděkování: 262 poděkování
Dostal poděkování: 451 poděkování

Příspěvek od Simona.Skorepova »

Tak to jo - dějesypár je oki :)
Robert.Magni
Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
Profese: vrátný
Dal poděkování: 12557 poděkování
Dostal poděkování: 2835 poděkování

Příspěvek od Robert.Magni »

Simona.Skorepova píše:Tak to jo - dějesypár je oki :)
Ale já to nemyslel ironicky.Bez znalosti dějin nemůžeš řešit současnost. Všechno už tu bylo

Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023

Odpovědět

Zpět na „Připravované předpisy“