"Feminismus"
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Roman.Kucera
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: IT
- Dal poděkování: 2901 poděkování
- Dostal poděkování: 5772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Feminismus"
Rozdíly jsou nepřekonatelné. Ženská zabloudí, já ne. Ale když má mě, může jí to být jedno.
A ještě edit.
Kdyby příroda chtěla, aby muži byli matkami, dala by jim kozy.
A ještě edit.
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
- Michal.Ketner
- Profese: Panda všeho druhu
- Dal poděkování: 398 poděkování
- Dostal poděkování: 969 poděkování
A chceš mi říct že ta vyučující v tý mateřince ty cizí děti krmí svejma kozama ? To je zas argument
Chceš říct že se orientuješ lépe než všechny ženy ? Občas mě překvapuje síla tvých výroku

Chceš říct že se orientuješ lépe než všechny ženy ? Občas mě překvapuje síla tvých výroku

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal.Ketner za příspěvek:
- Robert.Magni
Sebeonanující popisky jaký mám funkce a jak jsem důležitej.
-
- Profese: ,
- Dal poděkování: 2327 poděkování
- Dostal poděkování: 1270 poděkování
To bych od R.Kučery opravdu nečekal.Roman Kucera píše:Rozdíly jsou nepřekonatelné. Ženská zabloudí, já ne. Ale když má mě, může jí to být jedno.
Jak ho přece za roky jeho pirátění známe víc děvčat, slečen a žen v Pirátské straně by mu přece dávalo víc možností, aby je mohl okukovat, oblbovat nebo někdy dokonce obtěžovat.

Šovinizmus některých můžů by ale neměl být důvodem žen a by rezignovali na svá občanská a lidská práva a navíc by ženy neměly zapomínat že spolu se získáním občanství přijímají také spoluzodpovědnost za to jak se naše společná republika vyvíjí a to nejen kvůli nim samotným, ale především kvůli budoucnosti jejich-našich dětí a prostředí které jim případně svou pohodlností nebo neschopností (ne)přípravujeme jako jejich životní společenské prostředí.
Osobně se poslední dobou, kvůli sporu o syna, považuji za misantropa a mám raději pejsky než hloupoučké slečinky s obzorem slepých krtčic.
Na svých cestách po Česku však poznávám mnoho mužů v podobné situaci a říkám si co se to s našimi ženami asi stalo-děje.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Bajgar za příspěvek:
- Robert.Magni
- Roman.Kucera
- Kontaktovat uživatele:
To je právě ta neschopnost pochopit, že mateřský CIT nejsou jen kozy, ty k tomu prostě jen patří. Ale to, že to, kluci, nechápete, není nic špatného, chápali byste to, kdybyste byly ženský. Dík za hezký důkaz praktickou ukázkou. 
Vždy budu bojovat za práva žen nezabloudit! Ukážu jim cestu

- Michal.Ketner
Co to zase meleš ? Já jsem tady reagovala na tu tvojí přírodu, já jsem nemluvil nic o tom že mateřský cit jsou kozy ? A můžeš mi říct co je teda mateřský cit ? Je to empatičnost, nebo je to způsobeny hormony po těhotenství a nebo co to je ?Roman Kucera píše:To je právě ta neschopnost pochopit, že mateřský CIT nejsou jen kozy, ty k tomu prostě jen patří. Ale to, že to, kluci, nechápete, není nic špatného, chápali byste to, kdybyste byly ženský. Dík za hezký důkaz praktickou ukázkou.
- Roman.Kucera
- Kontaktovat uživatele:
Hošani, až budete mít děti, pochopíte to. Vysvětlovat vám to je jako vysvětlovat orgasmus někomu, kdo neví, co to je.
- Michal.Ketner
No ne prostě znám chlapy co se o děcka staraj od mala a z těch děcek jsou víc emočně vyrovnáné děti než u některých které vychovávala matka , tak by mě zajímaly tvé argumenty a ne to že tvoje žena líp vychovávala vaše děti než ty.

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal.Ketner za příspěvky (celkem 4):
- Petr.Bajgar, Marek.Necada, Robert.Magni, Lukas.Findeis
-
- Profese: ,
- Dal poděkování: 2327 poděkování
- Dostal poděkování: 1270 poděkování
Pro zajemce a především pro zájemkyně o jednání v této záležitosti máte k dispozici místnost na Mumble, kde se můžete v podstatě kdykoliv sejít a jednat spolu o čem uznáte za vhodné. Připravil jsem pro vás také Pad-společně sdílitelný dokument na který můžete kdykoliv podle vašeho času a uvážení vepisovat co považujete za vhodné a potřebné. Najdete ho pod žlutým lístečkem s písmenem "C" nebo odsud http://pad.pirati.cz/p/rovnopravnost
Naposledy upravil(a) Petr.Bajgar dne 02 dub 2015, 01:18, celkem upraveno 1 x.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Bajgar za příspěvek:
- Robert.Magni
- Roman.Kucera
- Kontaktovat uživatele:
Občas má někdo v životě smůlu na ženskou. To se stává, ale není to norma.Michal Ketner píše:No ne prostě znám chlapy co se o děcka staraj od mala a z těch děcek jsou víc emočně vyrovnáné děti než u některých které vychovávala matka , tak by mě zajímaly tvé argumenty a ne to že tvoje žena líp vychovávala vaše děti než ty.![]()
- Ales.Sura
- Profese: aplikační inženýr, vývoj IC
- Dal poděkování: 883 poděkování
- Dostal poděkování: 1727 poděkování
Ženy i muži mají sice jisté predispozice, ale každý by měl primárně dělat to co ho(jí) naplňuje. Jsem z principu proti jakékoliv diskriminaci (pozitivní i negativní). Chápu, že je jde jistá bolest z dob minulých, kdy byly práva žen výrazně potlačována. To je konec konců i základ feministického hnutí. Každá žena i muž mají právo svobodného rozhodnutí. Pořádná ultra-feministka bude mít asi dost problém najít si partnera. Ale pokud se někdo chce soustředit na kariéru, tak proč ne?
Smutné je, když si takové feministky v 45 uvědomí, že umřou sami, nezůstane tu po nich nic a rozhodnou se mít rodinu. To není hypotetický příklad. Moje žena je lékařka a nejednou přišla domů s nevěřícím výrazem ve tváři nad podobnými případy.
P.S. Sice je to lehce off-topic, ale četli o myším experimentu (česky zde)? Já zde spatřuji lehkou paralelu se současným světem.
Smutné je, když si takové feministky v 45 uvědomí, že umřou sami, nezůstane tu po nich nic a rozhodnou se mít rodinu. To není hypotetický příklad. Moje žena je lékařka a nejednou přišla domů s nevěřícím výrazem ve tváři nad podobnými případy.
P.S. Sice je to lehce off-topic, ale četli o myším experimentu (česky zde)? Já zde spatřuji lehkou paralelu se současným světem.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ales.Sura za příspěvky (celkem 3):
- Roman.Kucera, Lenka.Kozlova, Robert.Magni
"Prosíme ty, kteří tvrdí, že něco nejde, aby nezdržovali ty, kteří už to dělají!"