Demolice nádraží v Havířově

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Pavel Prchal
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: -
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 35 poděkování

Re: Demolice nádraží v Havířově

Příspěvek od Pavel Prchal »

Každý, který má blíž k vlaku, aby byl přestup hrana-hrana nebo aspoň tomu se blížící. Např. Prachovice, Prostějov, Svoboda nad Úpou, Rokytnice nad Jizerou, Česká Třebová.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Pavel Prchal za příspěvky (celkem 2):
Roman.Kucera, V__
MrdBrd
Profese: občan
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od MrdBrd »

Dnes na setkání s ministrem v Havířově, bylo vidět, jak to myslíte vážně.Nedorazil ani jeden pirát.Nu což, však volební kampaň ještě nezačala že.
Martin.Kucera
Člen KS Moravskoslezský kraj
Profese: nakladatel
Dal poděkování: 561 poděkování
Dostal poděkování: 12523 poděkování

Příspěvek od Martin.Kucera »

No, já sebekriticky přiznávám, že jsem si opomněl po zdejším úterním oznámení téhle akce dát upozornění do mobilu, tudíž mi to úplně vypadlo. :-(
(Ale stačilo kdyby to dneska někdo v tomhle vlákně připomněl.)
Na druhé straně co se "myšlení vážně" týče, zúčastnil jsem se aspoň té akce na náměstí 2. 8.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvek:
Jaroslav.Nemec

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

Jaroslav.Nemec
Komunální zastupitel/ka
Profese: výtvarník
Dal poděkování: 653 poděkování
Dostal poděkování: 704 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaroslav.Nemec »

MrdBrd píše:Dnes na setkání s ministrem v Havířově, bylo vidět, jak to myslíte vážně.Nedorazil ani jeden pirát.Nu což, však volební kampaň ještě nezačala že.
Ty znáš všechny Piráty a jejich příznivce, že si tohle troufáš tvrdit? Já vím o několika příznivcích, kteří tam byli a mám i soukromý report. Ale chápu, každý si tam dělal tu svojí polívčičku + televize, slovo dostala i paní z davu, kt. je pro zbourání budovy protože je zašlá a je tam moc špíny a nakonec se odehrálo cosi jako akce Z, kdy pan ministr jakože umýval již čisté okno a sázely se jakési květináčky, vše z povzdálí porozoval jakýsi papaláš v černé audině...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jaroslav.Nemec za příspěvky (celkem 3):
Roman.Kucera, Martin.Kucera, V__

výtvarník, kurátor architektonických výstav
http://jarnemec.cz

MrdBrd

Příspěvek od MrdBrd »

Hmm,třebas ten papaláš v audině, byl obyčejný řidič ministra:), ale co, někdo nadává živnostníkům do darmožroutů, někdo zaměstnance nazývá papalášem. Jo jinak ti příznivci co ti referovali, ti doufám také řekli, že bylo velké zklamání, že se na to piráti vysrali. A pokud tam byl jediný pirát, asi se za to styděl, jinak by přijal výzvu organizátorů a vystoupil.
Jaroslav.Nemec
Komunální zastupitel/ka
Kontaktovat uživatele:

MrdBrd píše:Hmm,třebas ten papaláš v audině, byl obyčejný řidič ministra:), ale co, někdo nadává živnostníkům do darmožroutů, někdo zaměstnance nazývá papalášem. Jo jinak ti příznivci co ti referovali, ti doufám také řekli, že bylo velké zklamání, že se na to piráti vysrali. A pokud tam byl jediný pirát, asi se za to styděl, jinak by přijal výzvu organizátorů a vystoupil.
Tak věřím, že tebou momentálně prosazované ANO vystoupilo, "stejně" jako Lorencová placená v loňských senátorských volbách Babišem ;-)

Ty lidé, tam byly kvůli nádraží, ne kvůli agitaci ;-) Což ty ovšem nemůžeš pochopit. To však nemění nic na tom, že šlo o amatérsky připravenou akci - frašku.

Osobně se raději účastním důležitější akce k záchraně nádraží, akce která se uskuteční 8. 9. 2013. Tam nepůjde o předvolební taškařici s "panáčkem co myje umyté okno", ale o informovanost širší veřejnosti o kvalitách architektury, její historie a potřebě si tyto vztahy uvědomovat.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jaroslav.Nemec za příspěvek:
V__

MrdBrd

Příspěvek od MrdBrd »

:) sdílím co si o akci myslí piráti .)
Jaroslav.Nemec
Komunální zastupitel/ka
Kontaktovat uživatele:

MrdBrd píše::) sdílím co si o akci myslí piráti .)
To si o včerejší akci myslí Jarda Němec - taková malá niance, kterou si Bobane asi neuvědomuješ. :roll:
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jaroslav.Nemec za příspěvek:
Roman.Kucera

MrdBrd

Příspěvek od MrdBrd »

Jasně a to, že kopu za ano si myslí taky Němec:), stejně jako byl Němec přesvědčen, že jsem byl ve VV.No, mohl by Vám černohorský vysvětlit, za koho kopu, když chodí na setkání jiných politických stran a slibuje spolupráci.:)
Jaroslav.Nemec
Komunální zastupitel/ka
Kontaktovat uživatele:

OFFTOPIC[quote="MrdBrd"]Jasně a to, že kopu za ano si myslí taky Němec:), stejně jako byl Němec přesvědčen, že jsem byl ve VV.No, mohl by Vám černohorský vysvětlit, za koho kopu, když chodí na setkání jiných politických stran a slibuje spolupráci.:)[/quote]

Jo, to si myslím ;-) - podle toho jak jsem tě naposled viděl a podle zkušenosti z posledních měsíců. Za "koho kopeš" bys sis měl být vědom především ty. Nejsem přesvědčen, že jsi byl členem VV, ale vždy jsem jen tvrdil, že si kandidoval v r. 2010 za VV a na jejich kandidátce jsi byl uvedený jako člen VV, stejně tak jsi uveden i v oficiálních datech Českého statistického úřadu (volby.cz). Jestli byl skutečným členem, nebo ne, musíš vědět ty (proč ti tenkrát nevadilo, že si uveden jako člen a ne jako BEZPP, nevím). To si musíš vyřeším sám. ;-)

Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“