Mikulas.Ferjencik píše: ↑14 lis 2024, 18:05Ivor.Kollar píše: ↑10 lis 2024, 19:31JMaravelo píše: ↑10 lis 2024, 18:38Výborná ukázka té manipulace o které jsem tu mluvil. Už po druhé se tu objevuje tahle forma komunikace. Na jednu stranu vyžadujete nepojmenovávat někoho komunistou, ale jakmile je příležitost, tak to přesně spadne do těhlech keců, co používá SPD a Stačilo, přiměry ke svazákům, neobolševismu, kazajky autoritářství, vzpoura elit, zatímco pracující liberální lid trpí. Nejhrubější invektivy poschovávané za rádoby vznešené fráze o blahobytu lidu a utiskování hrdinů.
Hon na čarodejnice, nebohé fundamentalistické liberály, duchu normalizačních listů a nasazování svěrací kazajky autoritářství
Hotový Vergilius...
Pan je spindoktor profesional?
Ako si prisiel na to, ze odchadza "lavica"? (este v strane kde dlhodobo hlasame, ze pravolave delenie je prekonane)
Ked sa pozriem na zoznam ludi co zatial odisli, tak mi to tam nijak zvlast nevyskakuje, nakolko kopu z tych ludi poznam. Resp. asi bude zalezat od tvojej definicie "lavicacstva", ale napriklad taky Marcel ako spekulant s BTC (podla majetkoveho priznania)... no mozno by sa mohol aj urazit, neviem:) Pokial ti ale vadi progresivizmus, tak mam pre teba blbu spravu, nebudes pravicak, ale konzervativec. (a to nie je nic zle, akurat nechapem preco potom chces (chces?) do liberalnej strany)
Len preto ze niekto vyhlasi ze bude bojovat "proti lavici v strane"? Pride ti napriklad Hribova, Ferjencikova alebo Richterovej ekonomicka politika ako pravicova? Ak je v odchadzajucich ludoch vidiet nejaky trend, tak si skor dovolim odhadnut ze to bude ista zapalenost pre idealy, su to casto ludia co v strane riesili nejaku konkretnu agendu, a teraz maju pocit ze to uz zmysel nema. Snaha o direktivne riadenie je s tym spojena, aj ked nie uplne nevyhnutne napriamo.Naproti tomu, to ze nastupuju autoritari, a marketingovi populisti sa moc schovat neda:/
Tak Janka odešla, protože Pirái nechtěli být levice, dokonce to tady řekla: https://denikalarm.cz/2024/11/i-lide-z- ... ichailidu/
Díky za ten odkaz na článek...
Mě ale mrzí, že nemohla svou osobní utopii skloubit s členstvím. Ale je pravda, že tak to posoudila ona sama... tak třeba jí opravdu bude lépe v ČSSD s Maláčovou, anebo s Dostálem... ale to jsou moje spekulace. A je to mnohem lepší než ty její mediální výstupy proti většinové pirátské politice. S tím zákazem prodeje alkoholu nám asi poměrně uškodila, i vzhledem k načasování.