tavvva píše: ↑02 úno 2022, 23:28Z různých materiálů a samozřejmě v daleko vyšších řádech, z čehož mi vyplývá, že je skutečně potřeba opatření cílit na rizikové skupiny, protože pro ty, kteří do nich nespadají, je dle mého pohledu vakcína větším rizikem, než onemocnění.
ypsilonx píše: ↑01 úno 2022, 15:45Nežádoucí účinky může hlásit každý a je na to dokonce formulář a je i na stránkách jak SÚKLu tak MZ apod... (https://www.sukl.cz/nahlasit-nezadouci-ucinek)
Já o tom formuláři samozřejmě vím, ale naprostá většina lidí naopak neví a i ti, kteří vědí, nemají v hlášení důvěru, protože pak přijde opět někdo s tím, že ta hlášení přece nejsou podložena zprávou lékaře a proto nemají žádnou váhu a blablablablablaaaa kecy v kleci...
ypsilonx píše: ↑01 úno 2022, 15:45Ale no tak, to zní jako bych musel být u každého testu a studie abych tomu mohl věřit. Vědecké bádání a zkoumání a testování je exaktní proces, při kterém se dbá na přísné postupy, není to ověřováno pouze jednou zkouškou, ale několika na sobě nezávislých... takže nechápu, kde se zase berou ty Vaše různé zprávy - asi parlamentní listy nebo aeronet apod... co?
Výsledky nebo průběh studií nemá motivaci nikdo ohýbat, pokud v nich nejsou velké peníze. To v tomto případě ale neplatí, že? ... ehm ... kdybych tu vyjádřil své pochybnosti, byl bych konspirátor
Toho sviňstva, které okolo vidím, a které mnohým beztrestně prochází, je tolik, že si své pochybnosti raději ještě nějaký čas budu hýčkat.
Vy možná ne, ale spousta lidí je vyděšena ze zpráv, jak tady budeme mít hromady mrtvých a přeplněné nemocnice a tyto zprávy jsou spojovány s "tečkou" za COVIDem v injekční podobě.
Shrnu to - věříte konspiracím a už to nemá smysl s Vámi diskutovat. Prostě máte svou pravdu a já žiju tak jak normálně před covidem akorát si občas nasadím respirátor nebo při vstupu někam někomu ukážu certifikát... Nehodlám zabrušovat a přebíjet se v tom kolik toho kdo co má načteno což je klasická rétorika konspirátorů a šiřitelů jako jste vy blábolů co kolují po netu z pochybných zdrojů. Končím. Sbohem.