Nezvládnutý COVID-19

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
ypsilonx
Příznivec Pirátů – Zlínský kraj
Profese: programátor, inženýr zkušebny
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 121 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nezvládnutý COVID-19

Příspěvek od ypsilonx »

tavvva píše: 02 úno 2022, 23:28
ypsilonx píše: 01 úno 2022, 15:45

Co to je různých a několik? - 10? Pořád málo 100? pořád málo... máme na miliardy podaných dávek...

Z různých materiálů a samozřejmě v daleko vyšších řádech, z čehož mi vyplývá, že je skutečně potřeba opatření cílit na rizikové skupiny, protože pro ty, kteří do nich nespadají, je dle mého pohledu vakcína větším rizikem, než onemocnění.

Nežádoucí účinky může hlásit každý a je na to dokonce formulář a je i na stránkách jak SÚKLu tak MZ apod... (https://www.sukl.cz/nahlasit-nezadouci-ucinek)

Já o tom formuláři samozřejmě vím, ale naprostá většina lidí naopak neví a i ti, kteří vědí, nemají v hlášení důvěru, protože pak přijde opět někdo s tím, že ta hlášení přece nejsou podložena zprávou lékaře a proto nemají žádnou váhu a blablablablablaaaa kecy v kleci...

Ale no tak, to zní jako bych musel být u každého testu a studie abych tomu mohl věřit. Vědecké bádání a zkoumání a testování je exaktní proces, při kterém se dbá na přísné postupy, není to ověřováno pouze jednou zkouškou, ale několika na sobě nezávislých... takže nechápu, kde se zase berou ty Vaše různé zprávy - asi parlamentní listy nebo aeronet apod... co?

Výsledky nebo průběh studií nemá motivaci nikdo ohýbat, pokud v nich nejsou velké peníze. To v tomto případě ale neplatí, že? ... ehm ... kdybych tu vyjádřil své pochybnosti, byl bych konspirátor :) Toho sviňstva, které okolo vidím, a které mnohým beztrestně prochází, je tolik, že si své pochybnosti raději ještě nějaký čas budu hýčkat.

Jakého strachu? - Já se ničeho nebál, nebojím,... ;) Normálně si žiju akorát s menším omezením, nevidím v tom problém...

Vy možná ne, ale spousta lidí je vyděšena ze zpráv, jak tady budeme mít hromady mrtvých a přeplněné nemocnice a tyto zprávy jsou spojovány s "tečkou" za COVIDem v injekční podobě.

Shrnu to - věříte konspiracím a už to nemá smysl s Vámi diskutovat. Prostě máte svou pravdu a já žiju tak jak normálně před covidem akorát si občas nasadím respirátor nebo při vstupu někam někomu ukážu certifikát... Nehodlám zabrušovat a přebíjet se v tom kolik toho kdo co má načteno což je klasická rétorika konspirátorů a šiřitelů jako jste vy blábolů co kolují po netu z pochybných zdrojů. Končím. Sbohem.

Tito uživatelé poděkovali autorovi ypsilonx za příspěvky (celkem 2):
Fanuel, Martin.Valasek

Mějme se prostě rádi! :fet:
Profesní profil na LinkedIn

Fanuel
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: MISTR
Dal poděkování: 148 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Fanuel »

ypsilonx píše: 03 úno 2022, 08:09
tavvva píše: 02 úno 2022, 23:28

Co to je různých a několik? - 10? Pořád málo 100? pořád málo... máme na miliardy podaných dávek...

Z různých materiálů a samozřejmě v daleko vyšších řádech, z čehož mi vyplývá, že je skutečně potřeba opatření cílit na rizikové skupiny, protože pro ty, kteří do nich nespadají, je dle mého pohledu vakcína větším rizikem, než onemocnění.

Nežádoucí účinky může hlásit každý a je na to dokonce formulář a je i na stránkách jak SÚKLu tak MZ apod... (https://www.sukl.cz/nahlasit-nezadouci-ucinek)

Já o tom formuláři samozřejmě vím, ale naprostá většina lidí naopak neví a i ti, kteří vědí, nemají v hlášení důvěru, protože pak přijde opět někdo s tím, že ta hlášení přece nejsou podložena zprávou lékaře a proto nemají žádnou váhu a blablablablablaaaa kecy v kleci...

Ale no tak, to zní jako bych musel být u každého testu a studie abych tomu mohl věřit. Vědecké bádání a zkoumání a testování je exaktní proces, při kterém se dbá na přísné postupy, není to ověřováno pouze jednou zkouškou, ale několika na sobě nezávislých... takže nechápu, kde se zase berou ty Vaše různé zprávy - asi parlamentní listy nebo aeronet apod... co?

Výsledky nebo průběh studií nemá motivaci nikdo ohýbat, pokud v nich nejsou velké peníze. To v tomto případě ale neplatí, že? ... ehm ... kdybych tu vyjádřil své pochybnosti, byl bych konspirátor :) Toho sviňstva, které okolo vidím, a které mnohým beztrestně prochází, je tolik, že si své pochybnosti raději ještě nějaký čas budu hýčkat.

Jakého strachu? - Já se ničeho nebál, nebojím,... ;) Normálně si žiju akorát s menším omezením, nevidím v tom problém...

Vy možná ne, ale spousta lidí je vyděšena ze zpráv, jak tady budeme mít hromady mrtvých a přeplněné nemocnice a tyto zprávy jsou spojovány s "tečkou" za COVIDem v injekční podobě.

Shrnu to - věříte konspiracím a už to nemá smysl s Vámi diskutovat. Prostě máte svou pravdu a já žiju tak jak normálně před covidem akorát si občas nasadím respirátor nebo při vstupu někam někomu ukážu certifikát... Nehodlám zabrušovat a přebíjet se v tom kolik toho kdo co má načteno což je klasická rétorika konspirátorů a šiřitelů jako jste vy blábolů co kolují po netu z pochybných zdrojů. Končím. Sbohem.

....
Tak docela slušný byl přístup NSS, který šel na to od lesa a skoro všechny vládní nesmysly ANO v podstatě zrušil.Co je zásadní, že se můžeme už konečně svobodně smát a chlastat na veřejnosti.Beh čipů a pasů i teček. Na úpravu má 5 koalice 7 dní.
Ať se každý rozhodne sám za sebe. Zda se nechá píchat nebo ne.Ja radši budu píchat něco jiného. Bez strachu a paniky. Hlavně bez METEO
Zdar a sílu Lidem Dobra.
S.

anon1803
Dal poděkování: 266 poděkování
Dostal poděkování: 150 poděkování

Příspěvek od anon1803 »

To je hezké, a zajímavé, ty hodnoty západní civilizace.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koro ... cii-186538

Fanuel

Příspěvek od Fanuel »

j.v.litrfree píše: 03 úno 2022, 19:16

To je hezké, a zajímavé, ty hodnoty západní civilizace.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koro ... cii-186538

....
Tak vztah k něčemu od ničeho je směšný. Ta Klicperova mele pátý přes devátý. Jsem z Chlumce nad/ Cidlinou a tam žil spisovatel dramatik V.K.Klicpera. Který napsal hodně hezkých divadelních her. Ta jeho jmenovkyně
??
A to jsem slušný.
Tady musíme vidět 2 roviny. Jedná rovina je pohled našich svobod lidských práv (univerzálních). Druhá rovina je vztah silových složek republiky k těmto svobodam. Ve smyslu základní listiny práv a svobod v ústavním systému ČR.
PŘESNĚ k zák.vyhl.sb.120 / 1976 jímž je náš právní řád vázan.
S.

tavvva
Příznivec Pirátů – Jihomoravský kraj
Profese: Technický architekt (HW+SW)
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 56 poděkování

Příspěvek od tavvva »

ypsilonx píše: 03 úno 2022, 08:09

Shrnujte si co chcete a útočte si na koho chcete :) Klasická rétorika konspirátorů? Ojda ... tak to byste měl také uvést nějaké příklady takové klasické rétoriky a třeba výčet zdrojů, které nejsou pochybné, abychom hned věděli, co máme číst :) Možná bych začal 1984 od Orwella.

Josef.Kadlecek
Člen KS Praha
Profese: revizní technik elektro, energetik
Dal poděkování: 704 poděkování
Dostal poděkování: 759 poděkování

Příspěvek od Josef.Kadlecek »

Ursula von den Leyenová v gigantickém střetu zájmů pro osobní propojení s firmou Pfitzer.
To nebude příjemná zpráva pro zdejší Svědky covidovy, zejména pro ty, kteří neváhají používat brutální metody osobních útoků, zesměšňování, oficiální propagandy. Celou tu dvouletou šaškárnu, za níž nestojí zájem o veřejné zdraví, ale jen a pouze prachy, již řeší v EuroParlamentu:

https://nastub.cz/w/mkubJomV7BvMgsiQh5G6nw

Tito uživatelé poděkovali autorovi Josef.Kadlecek za příspěvek:
Fanuel
Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!
Lukas.Novy
Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
Dal poděkování: 2413 poděkování
Dostal poděkování: 3128 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas.Novy »

Prosimte, ten soud bude kdy? Nebo uz byl? Mam v tech vasich picovinach zmatek.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Novy za příspěvky (celkem 2):
ypsilonx, Martin.Valasek
Fanuel

Příspěvek od Fanuel »

Lukas.Novy píše: 21 úno 2022, 12:01

Prosimte, ten soud bude kdy? Nebo uz byl? Mam v tech vasich picovinach zmatek.

....
Kdo si počká ten se dočká 🤣😉

ypsilonx
Příznivec Pirátů – Zlínský kraj
Profese: programátor, inženýr zkušebny
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 121 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ypsilonx »

Josef.Kadlecek píše: 21 úno 2022, 11:57

Ursula von den Leyenová v gigantickém střetu zájmů pro osobní propojení s firmou Pfitzer.
To nebude příjemná zpráva pro zdejší Svědky covidovy, zejména pro ty, kteří neváhají používat brutální metody osobních útoků, zesměšňování, oficiální propagandy. Celou tu dvouletou šaškárnu, za níž nestojí zájem o veřejné zdraví, ale jen a pouze prachy, již řeší v EuroParlamentu:

https://nastub.cz/w/mkubJomV7BvMgsiQh5G6nw

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
OFFTOPIC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tito uživatelé poděkovali autorovi ypsilonx za příspěvek:
Martin.Valasek

Mějme se prostě rádi! :fet:
Profesní profil na LinkedIn

Josef.Kadlecek
Člen KS Praha
Profese: revizní technik elektro, energetik
Dal poděkování: 704 poděkování
Dostal poděkování: 759 poděkování

Příspěvek od Josef.Kadlecek »

Já vím, jsem mnohým k smíchu, protože se bláhově domnívám, že ta ďáblova služka půjde dejchat károvanej vzduch.
Akorát chci upozornit, že se mi v dosti případech stává, že se směju naposled. Ale musím si vždycky kapku počkat...
OFFTOPICNo, doteď jsem si myslel, že té přemíry naklikaných smajlíků by byl schopen max příznivec Okamůry, Volného či Babiše, tento signál ve mě však vzbuzuje podezření, že pan Tomáš Cibulec je placený infiltrant, který má svůj úkol trolit Piráty, podobně jako mnoho dalších.

Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“