No to je skutečně hanebné... to skoro abychom to fórum uzavřeli pro veřejnost... oh wait
Jako každá jiná česká strana...
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Michael.Polak
- Profese: programátor, poskytovatel Internetu
- Dal poděkování: 1022 poděkování
- Dostal poděkování: 2432 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jako každá jiná česká strana...
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Michael.Polak za příspěvek:
- anonym51641
⁂ Mastodon/Fediverse @xChaos@f.cz | @xChaos@mastodon.pirati.cz | nyx.cz XCHAOS | http://www.pirati.cz/lide/michael_polak
zakládající člen | člen MS P6 | spolupracovnk TO, zájmy: informatika/doprava/energetika | zdání kompetence se vytváří absencí viditelné nekompetence
-
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 91 poděkování
Michael.Polak píše: ↑13 lis 2024, 21:53No to je skutečně hanebné... to skoro abychom to fórum uzavřeli pro veřejnost... oh wait
Pochopil jsi pointu příspěvku, že strana která se pyšní pravomocmi pro digitalizaci má fórum z roku 1995? Tak aspoň něco.
- Tomas.Klapka
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: discordian pope
- Dal poděkování: 496 poděkování
- Dostal poděkování: 935 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Vsichni vi, ze je to forum nevyhovujici.
Ja si myslim, ze hlavni pricina setrvani v tyhle vykopavce je v tom, ze strana neni schopna vytvorit ani zadani, jak by takovy jiny forum melo vypadat.
A tak si tu hnijou v phpBB
A takovy stav mnohym vyhovuje. Co kdyby se tady clenum dobre diskutovalo a organizovalo? Vubec by tu nebyl klid na praci
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Tomas.Klapka za příspěvky (celkem 2):
- JMaravelo, Zdenek.Kops
- Vaclav.Zidek
- Komunální zastupitel/ka
- Profese: OSVČ
- Dal poděkování: 509 poděkování
- Dostal poděkování: 1025 poděkování
Další dobrý důvod je kontinuita. Forum je prostě funkční, když se s ním umí pracovat - jo nemůžu tu dávat smajlíky jako reakce, ale na druhou stranu je to technicky a systemově nenáročné fórum. Kéž by státní digitalizace byla nenáročná na technický systém a přenos dat.
Pro volnou diskuzi je přeci Zulip
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Vaclav.Zidek za příspěvek:
- Robert.Magni
Václav Židek, exradní Libereckého kraje pro životní prostředí a zemědělství
- Robert.Magni
- Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
- Profese: vrátný
- Dal poděkování: 12544 poděkování
- Dostal poděkování: 2834 poděkování
Zulip jsem nikdy nepochopil.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Robert.Magni za příspěvek:
- Petr.Vileta
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
- Zdenek.Kops
- Člen KS Karlovarský kraj
- Profese: Ajťák
- Dal poděkování: 121 poděkování
- Dostal poděkování: 46 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem Zulip nepochopil. Za mě volný diskuse probíhaj zásadně mimo naše systémy. Ponejvíc na FB bych řekl... I přesto, jak je mi FB nepohodlný, je to o pár levelů jinde než phpBB
- Robert.Magni
Proto kašlu i na faceblb a držím si ho jen kvůli kontaktu s cca 5 lidmi
Roger Waters, Praha 2023
- Tomas.Klapka
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: discordian pope
- Dal poděkování: 496 poděkování
- Dostal poděkování: 935 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Vaclav.Zidek píše: ↑14 lis 2024, 09:32Další dobrý důvod je kontinuita. Forum je prostě funkční, když se s ním umí pracovat - jo nemůžu tu dávat smajlíky jako reakce, ale na druhou stranu je to technicky a systemově nenáročné fórum. Kéž by státní digitalizace byla nenáročná na technický systém a přenos dat.
Pro volnou diskuzi je přeci Zulip
Ty data jsou v SQL v jednoduchym modelu. Neni problem to premigrovat do jineho systemu se vsim vsudy i s podekovanima, opravenejma prolinkama, atd., kdyz by se chtelo.
Jednu dobu jsem si behem par dni udelal scrapping fora a normalne jsem mel vsechno zmigrovany do svyho datovyho modelu a mohl si to zobrazovat, jak jsem chtel. Kdybych mel pristup do DB, tak to mam jeste rychleji.
Ale pak jsem nejak ztratil motivaci tu cokoliv delat, protoze hlavni a vicemene jedinou prioritou tu byla vzdycky kampan na nasledujici volby. To, ze to tu hnije, kampanum neprekazi
EDIT: pro uplnost, tady je source https://github.com/tomasklapka/forum-pi ... ree/master
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Tomas.Klapka za příspěvky (celkem 3):
- Robert.Magni, Vaclav.Zidek, JMaravelo
- Mikulas.Ferjencik
- Profese: Asistent předsedy poslaneckého klubu
- Dal poděkování: 3311 poděkování
- Dostal poděkování: 6223 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ivor.Kollar píše: ↑10 lis 2024, 19:31JMaravelo píše: ↑10 lis 2024, 18:38Jan.Podhajsky píše: ↑10 lis 2024, 17:54Stranu opouštějí fundamentalističtí liberálové. A to kvůli tomu honu na čarodějnice, který je jak z normalizačního lisu, a druhak kvůli autoritářské kazajce, kterou si CF včera odhlasovalo.
Výborná ukázka té manipulace o které jsem tu mluvil. Už po druhé se tu objevuje tahle forma komunikace. Na jednu stranu vyžadujete nepojmenovávat někoho komunistou, ale jakmile je příležitost, tak to přesně spadne do těhlech keců, co používá SPD a Stačilo, přiměry ke svazákům, neobolševismu, kazajky autoritářství, vzpoura elit, zatímco pracující liberální lid trpí. Nejhrubější invektivy poschovávané za rádoby vznešené fráze o blahobytu lidu a utiskování hrdinů.
Hon na čarodejnice, nebohé fundamentalistické liberály, duchu normalizačních listů a nasazování svěrací kazajky autoritářství
Hotový Vergilius...
Pan je spindoktor profesional?
Ako si prisiel na to, ze odchadza "lavica"? (este v strane kde dlhodobo hlasame, ze pravolave delenie je prekonane)
Ked sa pozriem na zoznam ludi co zatial odisli, tak mi to tam nijak zvlast nevyskakuje, nakolko kopu z tych ludi poznam. Resp. asi bude zalezat od tvojej definicie "lavicacstva", ale napriklad taky Marcel ako spekulant s BTC (podla majetkoveho priznania)... no mozno by sa mohol aj urazit, neviem:) Pokial ti ale vadi progresivizmus, tak mam pre teba blbu spravu, nebudes pravicak, ale konzervativec. (a to nie je nic zle, akurat nechapem preco potom chces (chces?) do liberalnej strany)
Len preto ze niekto vyhlasi ze bude bojovat "proti lavici v strane"? Pride ti napriklad Hribova, Ferjencikova alebo Richterovej ekonomicka politika ako pravicova? Ak je v odchadzajucich ludoch vidiet nejaky trend, tak si skor dovolim odhadnut ze to bude ista zapalenost pre idealy, su to casto ludia co v strane riesili nejaku konkretnu agendu, a teraz maju pocit ze to uz zmysel nema. Snaha o direktivne riadenie je s tym spojena, aj ked nie uplne nevyhnutne napriamo.Naproti tomu, to ze nastupuju autoritari, a marketingovi populisti sa moc schovat neda:/
Tak Janka odešla, protože Pirái nechtěli být levice, dokonce to tady řekla: https://denikalarm.cz/2024/11/i-lide-z- ... ichailidu/
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Ferjencik za příspěvky (celkem 3):
- Tomas.Zivny, JMaravelo, Zdenek.Kops
Člen s omezenými právy v důsledku neoprávněné realizace volebních výdajů
- Robert.Magni
Odešla, protože ztratila šanci dostat se tady k nějaké mocenské pozici. Je to manipulativní narcistka a egoistka, žádná ,,komunistka,, nebo cokoli jiného
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Robert.Magni za příspěvek:
- Mikulas.Ferjencik
Roger Waters, Praha 2023