Titulkáři sledujuseriály.cz - bordel v komunitě

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Zamčeno
unchained
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: překladatelka, titulkářka
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Re: Titulkáři sledujuseriály.cz - bordel v komunitě

Příspěvek od unchained »

Ne, vy jste prohlásil, že se tu obviňujeme "navzájem", což není pravda.
Jen jsem to tedy chtěla upřesnit, kdybyste se náhodou přehlédl a opravdu tomu věřil. Ale co já vím, třeba jste se jen přepsal, nebo nevíte, co slovo "navzájem" znamená.
Naposledy upravil(a) unchained dne 22 črc 2014, 15:58, celkem upraveno 1 x.
Araziel
Profese: překladatel
Dostal poděkování: 13 poděkování

Příspěvek od Araziel »

Roman Kucera píše: Obvinit kohokoliv z uploadu je nejhloupejší věc a já jsem to nikdy nikde neudělal.
Chjo... ale ok, rekl sis o to...
Roman Kucera píše:Dokonce tak, že jste ochotní se navzájem veřejně napráskat za uploady :-)
Ano, timhle presne obvinujes titulkare, ze neco nekam uploaduji a jeste se navzajem "praskaji".
Nicmene uz je to skoro trapne, jak se tu vzdy objevi nekdo, kdo neodola pokuseni udelat tady ze sebe idiota a nasledne nema ani tu soudnost, aby to priznal.
Romane, pokud mas problem s vyjadrovanim, nebo s pochopenim informace z psaneho textu, mel by sis sve vyroky pred odeslanim radeji precist. Nebo jeste radeji (a to bych ti doporucil mnohem durazneji) slovy klasika: Nepis vubec.
Dekuji a doufam, ze uz Piratum zasoba podobnych idividui dosla.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Roman Kucera píše:
unchained píše:obvinit titulkáře (ne překlamatlatele) z uploadu seriálů s titulky je snad nejhloupější věc,...
Obvinit kohokoliv z uploadu je nejhloupejší věc a já jsem to nikdy nikde neudělal.
K žádnému obvinění by nedošlo, kdyby se tady někdo nesnažil víceméně lhát (nebo jestli někdo chce "mluvit nepravdu"). To je potom známka buď zásadní neznalosti problematiky, ve které maté být jako ryba ve vodě (bez dokonalé znalosti problematiky nelze měnit legislativu), nebo záměrné matení, což mi zase přijde jako nefér a nečestné jednání (a to taky není úplně košer). Nic víc v tom není. Pokud o tom někdo nic neví a nebo si to představuje jako Hurvínek válku, nemá do toho šťourat. Když do toho někdo chce šťourat, ať si potom nese následky...
Roman.Kucera
Profese: IT
Dal poděkování: 2901 poděkování
Dostal poděkování: 5772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman.Kucera »

Tak jo, adresně:
Araziel píše: Zeptas se spravce, jestli o tom neco vi. On ti odpovi, ze ne (preci se neprizna, ne?). A ty (nebo nekdo dalsi) tady zacne znovu mlit hlouposti o tom, ze tim padem nemuzete nikomu nic dokazat a ze tedy nic takoveho nepodporujete a ze pokud... blablabla... nic nevite... bez vaseho vedomi... blablabla... Jaky dukaz potrebujete? Vazne cekate, ze se vam nekdo prizna? Nebo ze pristihnete nekoho doma ve chvili, kdy macka ENTER pri uploadu? Pripada mi, ze tu ze sebe delate blbce uz zcela zamerne...
Pro mě jsi prostě práskač a je mi líto, že ke svýmu práskání využíváš toto fórum. Je mi jedno, kdo z vás je kdo, jen nemám rád práskače a jestli kvůli tvýmu hnusnýmu práskání po někom půjde Prchalová a ČPU, budu se cítit jako spoluvinník. I když jsi mi úplně u prdele.
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
unchained

Příspěvek od unchained »

Aááá, pan Dotčený...

Jak už jsme si s několika lidmi napsali soukromě, k téhle "dohře" tady nemuselo dojít, kdyby se neozývali Piráti, kteří o situaci nemají přehled,
netuší, co už jsme klukům sdělili a o čem jsme mluvili, a přesto mají potřebu sdělovat nám svůj osvícený názor.

A když už využívají svého práva vyjádřit se všude a ke všemu, využíváme ho i my.
Tuhle věc jsme od cca 11. stránky považovali za vyřízenou, někteří členové Pirátů zřejmě ne.
Původně jsme chtěli primárně řešit něco úplně jiného, netušili jsme, jak je to nakonec zamotané.
Ale není naše chyba, že ze zdánlivě upraveného paloučku se vyklubala kupka hnoje s trsem kopretin na vrchu.
Takže štěkáš hezky "potencionální spoluviníku", ale pod špatným stromem.
Araziel
Profese: překladatel
Dostal poděkování: 13 poděkování

Příspěvek od Araziel »

Roman Kucera píše:Tak jo, adresně:
Pro mě jsi prostě práskač a je mi líto, že ke svýmu práskání využíváš toto fórum. Je mi jedno, kdo z vás je kdo, jen nemám rád práskače a jestli kvůli tvýmu hnusnýmu práskání po někom půjde Prchalová a ČPU, budu se cítit jako spoluvinník. I když jsi mi úplně u prdele.
Tak jo, blbecku, budu se muset snizit na tvou uroven vyjadrovani, protoze ty zjevne nejsi schopny pochopit ani polopaticky podanou informaci...
Rikal jsem ti, ze kdyz nedokazes identifikovat z psaneho textu informaci, tak by ses nemel vubec projevovat a skodit tim vlastni strane, ktera kvuli pitomcum, jako jsi ty, pak klesa v ocich ostatnich jako celek.
Typickym prikladem je tve jasne nepochopeni slova "práskač". Podle me je to nekdo, kdo nekoho nekde udava. Mohl bys mi najit jediny muj vyrok, kde ja nekoho udavam? Upozornujeme vas tady pro vase vlastni dobro, ze je zjevne, ze nekdo, s kym spolupracujete, posusuje zakon. Vy jste tu ze sebe povetsinou udelali idioty, kteri vlastne ani nevi, jak funguje internet (cest vyjimkam).
A vysledek? Nejdriv nas oznacite za lhare, prestoze zcela stupidne popirate jasna a dokazana fakta. A jako vrchol tady na me zkousis nejake svoje ubohe urazky? Nota bene kdyz zrejme ani nerozumis jejich vyznamu?
Vse recene je verejne pristupne a tedy dohledatelene kdykoliv a kymkoliv. A zadny trapny ubozak to svymi jeste trapnejsimi nadavkami nezmeni.
Pokud jsi posranej z CPU, nejspis mas asi proc, takze bych se radeji (byt tebou) moc nevyjadroval, protoze pri sve minimalni inteligenci bys tu na sebe mohl jeste neco naprasit sam. A zkus si mozna precist program a stanoviska vlastni strany, protoze doted jste hlasali, ze vam prave o vyvolani precedentniho sporu (to si najdi ve slovniku) jde. Tudiz tvuj imbecilni vykrik jen ukazuje, jaky jsi chudacek... (Konec hlaseni pro Romana Kuceru)
next_ghost
Profese: programátor
Dal poděkování: 465 poděkování
Dostal poděkování: 1741 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od next_ghost »

Araziel píše:
Roman Kucera píše:...
Tak jo, blbecku, budu se muset snizit na tvou uroven vyjadrovani, protoze ty zjevne nejsi schopny pochopit ani polopaticky podanou informaci...
Klid. Roman Kučera je troll a dělá to schválně. Prostě ho ignorujte.

Chceš, aby organizace fungovala? Komunikuj!
Česká pirátská strana: Neškodná.

unchained

Příspěvek od unchained »

Člen rozhodčí komise je troll... :? Čeho se tady člověk nedočká? :lol:
Tito uživatelé poděkovali autorovi unchained za příspěvek:
Helena.Jarolimkova
Tomas.Vymazal
Vedoucí resortního týmu
Profese: předseda spolku
Dal poděkování: 1761 poděkování
Dostal poděkování: 1540 poděkování

Příspěvek od Tomas.Vymazal »

Uz to vlakno muzu zamknout, nebo jeste nekdo potrebuje dat ostatnim na odiv svoji schopnost bravurne argumentovat a chapat psany text? Ptam se zcela vazne.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Tomas.Vymazal za příspěvky (celkem 2):
Ondrej.Profant, Tomas.Lastuvka
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

v tehle diskuzi jsem nestranny, ale jestli vam, pirati, muzu radit.

zbavte se sledujuserialy ASAP. nebo se zbavte tech kokotu, co to vedou, a vy se tvarite, ze nevidite, co delaji.

pokud to neudelate tak jste sami kokoti, a vase "odkaz neni zlocin!" vam nepomuze.
Zamčeno

Zpět na „Veřejná diskuse“