Bezbřehá diskuze k aktuálním událostem

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10918 poděkování
Dostal poděkování: 8807 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Bezbřehá diskuze k aktuálním událostem

Příspěvek od Petr.Vileta »

idiot.jpg
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvek:
vilik

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

qnx
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Dal poděkování: 147 poděkování
Dostal poděkování: 335 poděkování

Příspěvek od qnx »

Jan.Zavadil:
Ukrajina rozhodně neoperovala se svým majetkem. Tak jako se nedá tvrdit, že to byl majetek Ruska, tak se nedá tvrdit ani to, že to byl majetek Ukrajiny. Prostě to byl společný majetek SSSR, na kterém mělo Rusko větší podíl a Ukrajina podíl menší. To si zřejmě uvědomovalo Rusko i Ukrajina a proto nakonec došlo k dohodě a jaderné zbraně dostalo Rusko.
Ano, dál už to jsou jen spekulace, také už mohla být jaderná válka a těch utečenců a mrtvol mohlo být mnohem víc. Já jsem rád, že Ukrajina jaderné zbraně nemám a doufám, že je mít nebude. Aby měl zkorumpovaný, agresivní, rozložený a ještě k tomu totalitní stát jaderné zbraně, to není v ničím zájmu. Bohužel, to v určité míře platí i o dalších jaderných mocnostech, Rusku, Číně, Pákistánu, USA a dalších, ale tam s tím asi nic neuděláme.

Tito uživatelé poděkovali autorovi qnx za příspěvek:
Robert.Magni
Robert.Magni
Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
Profese: vrátný
Dal poděkování: 12557 poděkování
Dostal poděkování: 2835 poděkování

Příspěvek od Robert.Magni »

Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023

snejdarmi
Profese: elektrotechnik
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 89 poděkování

Příspěvek od snejdarmi »

Dneska jsem shlédnul už asi milionté video od "Kluků z Prahy", v hlavní roli opět tzv. "Ruličkáři". Zajímalo by mně, proč se Praze do dnešního dne nepovedlo tuhle svoloč z města dostat? Co je na tom tak těžkého, že nedokážeme tenhle nešvar vymýtit? Mohl by tenhle dotaz někdo nasdílet do zamčených sekcí k někomu, kdo sedí na magistrátu? Nevěřím, že o tom problému neslyšel, zajímal by mě důvod, proč nelze zakročit a proč už ´je tohle minimálně 10 let v Praze trpěno. Dík

Vojtech.Pikal
Kontrolní komise
Profese: politik, informatik
Dal poděkování: 11364 poděkování
Dostal poděkování: 9051 poděkování

Příspěvek od Vojtech.Pikal »

(Zapomeňte na to, že lide co někde sedí tu nějak více chodí do zavřených sekcí než do nezavřených. Pokud se chcete na něco zeptat lidí, kteří někde sedí, doporučuji email. Každý člen má email ve tvaru jmeno.prijmeni@pirati.cz.)

Jinak to jasně zní v tom videu, ne? Škoda nepřesahuje 5 000,- takže je to nanejvýš přestupek a nikoliv trestný čin a pokud k tomu nemáte poškozeného turistu, který by to chtěl řešit, nemá se policie čeho chytnout.
Nějaký případy vyhoštění tam, kde bylo dostatek materiálu v minulosti byly, ale on ten trest taky časem vyprší a ti cizí státní občané se pak vrací.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Vojtech.Pikal za příspěvek:
Robert.Magni

Profil, Vedoucí AO; člen KaS; člen 2012 až 2025
„Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“*
Podporuji myšlenky. Volbu předsednictva vyhrál DFW.

Robert.Magni
Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
Profese: vrátný
Dal poděkování: 12557 poděkování
Dostal poděkování: 2835 poděkování

Příspěvek od Robert.Magni »

Hlavně je celkem problém vůbec ty lidi při něčem chytnout.
Což je jedině dobře, protože žádný stát není tak bohatý, aby ho podobné ,,mýcení svoloči,, finančně nezruinovalo

Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023

qnx

Příspěvek od qnx »

Po delší době si dáme zase pěknou ukázku ukrajinské propagandy:
„Špinavá verbež.“ Rusové udeřili na centrum města Sumy, na místě jsou desítky mrtvých
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... h-40517221
Spousta plků o hrozném útoku na pokojné civilisty, ale už se potvrzuje (i z ukrajinských zdrojů) informace, že cílem útoku na Sumy bylo slavnostní vyznamenání bojovníků AFU ze 117. brigády "vyznamenaných" na Kurském směru. Takže hrozný útok to sice byl, ale na vojenské cíle.

Tito uživatelé poděkovali autorovi qnx za příspěvek:
Robert.Magni
snejdarmi

Příspěvek od snejdarmi »

qnx píše: 13 dub 2025, 14:48

Po delší době si dáme zase pěknou ukázku ukrajinské propagandy:
„Špinavá verbež.“ Rusové udeřili na centrum města Sumy, na místě jsou desítky mrtvých
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na- ... h-40517221
Spousta plků o hrozném útoku na pokojné civilisty, ale už se potvrzuje (i z ukrajinských zdrojů) informace, že cílem útoku na Sumy bylo slavnostní vyznamenání bojovníků AFU ze 117. brigády "vyznamenaných" na Kurském směru. Takže hrozný útok to sice byl, ale na vojenské cíle.

Pokud útočím balistickýma střelama, který maj přesnost +- od 10 - 100m (Iskander-M/KN23) a zvolím cíl dopadu v centru 200 000 aglomerace, musí mi být jasné, že tam budou 100% civilní oběti a s největší pravděpodobností nebude jedna. Přijde mi to jako prasárna, i kdyby v tom kongresovém centru opravdu domobrana měla nějaký ceremoniál, nebylo kongresové centrum legitimním vojenským cílem. Mimochodem, stojí možná i za připomenutí to, že ruská agrese vůči suverénnímu státu je v rozporu s mezinárodním právem, čili ani tento, nebo jakýkoliv jiný útok na Ukrajinské území nelze považovat za legitimní.

Tito uživatelé poděkovali autorovi snejdarmi za příspěvky (celkem 3):
Robert.Magni, Petr.Vileta, Vojtech.Pikal
qnx

Příspěvek od qnx »

snejdarmi: Já s tebou celkem souhlasím, ale psal jsem o něčem jiném. Psal jsem o lživé propagandě na novinkách. V článku se píše o útoku na civilisty, ale jsou jasné důkazy, že šlo o útok na vojenské shromáždění. Novinkám nic nebránilo napsat objektivní článek o tom, jak Rusko zaútočilo na vojenské shromáždění, kde mělo dojít k vyznamenání ukrajinských okupantů za okupaci Ruska. Samozřejmě by bylo správné uvést i to, že Rusko zaútočilo zcela bezohledně na cíl v centru města a to navzdory tomu, že muselo vědět, že na místě bude mnoho civilistů včetně dětí. Také by bylo dobré odsoudit fakt, že Ukrajina použila civilisty jako lidské štíty.

Tito uživatelé poděkovali autorovi qnx za příspěvky (celkem 2):
Robert.Magni, Jiri.Kubalek
snejdarmi

Příspěvek od snejdarmi »

Až budete někdo v debatě se současným ministrem financí za ODS, mohli byste se ho zeptat,. jak Letiště Praha, které je v gesci tohoto ministerstva, dohlíží na dodržování pravidel taxi služeb? Dle veřejně dohledatelných údajů, má výhradní právo na poskytování taxi služeb v první linii na letišti společnost Uber, tato společnost za tuto efektivitu platí poměrně solidní peníze letišti. Reálně se ale opět v téhle myšlením postkomunistické díře děje, že spodina taxikářů pod rouškou naivity turistů, o*ebává svými službami každého, koho se jim povede naverbovat, pomocí svých nohsledů přímo u příletové haly. Výsledkem je předražená cesta z letiště kamkoliv a ostuda pro Prahu jako město, na jejímž vedení se Piráti podílejí. Děkuji.

K tématu poslední díl populárního YTB kanálu..

https://www.youtube.com/watch?v=uRv4FDtg2pE

Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“