Imigranti
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Ales.Jakl
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dal poděkování: 773 poděkování
- Dostal poděkování: 742 poděkování
Re: Imigranti
Zajímavý demografický vývoj v našem Bosenském protektorátu....
http://www.literarky.cz/politika/svet/2 ... dana-arabm
Narozdíl od některých kolegů si myslím, že islám do Evropy patří. Je tu s námi totiž už přes tisíc let (Španělsko, Balkán, Rusko). Většinu antického moudra Evropa znovuobjevovala (po mezidobí barbarského křesťanství) skrze arabské překlady z islámských knihoven.
Jde o to, jestli dnes preferujeme umírněný islám bosenský nebo tatarský (Kazaň) nebo arabský wanhábismus....
Narozdíl od některých kolegů si myslím, že islám do Evropy patří. Je tu s námi totiž už přes tisíc let (Španělsko, Balkán, Rusko). Většinu antického moudra Evropa znovuobjevovala (po mezidobí barbarského křesťanství) skrze arabské překlady z islámských knihoven.
Jde o to, jestli dnes preferujeme umírněný islám bosenský nebo tatarský (Kazaň) nebo arabský wanhábismus....
TOP 09.11.24
- Josef.Kadlecek
- Člen KS Praha
- Profese: revizní technik elektro, energetik
- Dal poděkování: 704 poděkování
- Dostal poděkování: 759 poděkování
Vypálení Alexandrijské http://www.neaktuality.cz/zahranici/kal ... -knihovnu/Ales.Jakl píše:Zajímavý demografický vývoj v našem Bosenském protektorátu....
a dalších knihoven, ničení soch... Prostě vygumovat z historie jiné než islámské období. Něco jako komoušové - odborníci v měnění historie...
Islamizace má tři kroky a jde o to, ve kterém stadiu se islamizované území právě nalézá a pokud je možné se ještě mírovou cestou ubránit konečnému stavu.
Jo, křižácké války a koloniální systémy napáchaly spousty krve, svinstva a děsu. Pokud to chce někdo odčinit, je to otázka referenda, ovšem ne na území ČR, která nikdy kolonie neměla. Z nich tylo Německo, Francie, Španělsko, Británie, Portugalsko, a asi i pár dalších evropských zemí, z otrokářství pak především U.S.A.
Jestli se jim chce někdo z islámských zemí za tohle mstít, nic s tím nenaděláme.
Ovšem chovat se jako týraný pes, to nyní Evropě nenáleží. Je to kdo s koho.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Josef.Kadlecek za příspěvky (celkem 2):
- jarbara, Hypskej
Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!
-
- Profese: Umělecký truhlář
- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
Zhruba před rokem jsem zde psal, že jako ideální vyjádření pirátské strany ohledně problému imigrace, se mi jeví vyžadovat stejný přístup jako ve Švýcarsku. Jedna věta pro všechny občany.
(Mladý to neurazí..zní to 'in', prozápaďáky taky ne... jelikož nemůže, zemanovce taky ne, protože neví o co jde, xenofobove zas ví a co by za to dali, komunisti maj ve Švýcarsku prachy a to ví i jejich voliči, a ani ty prokavárníci rádoby z Ameriky by nic nemohli. Natož všichni co to cítí vlastenecky, jelikož víme jak si to Švýcaři pořešili tvrdě a vybíravě, přičemž do světa vyslali jen "my přijímáme")
A proč to tu teď píšu... Pokud neznáte najděte si nově vznikající Hnutí NE (možná jen z recese, ale podporované oblíbenými lidmi.) a jejich program ohledně imigrace. Jedna věta.
Takže buď zde vzniká strana v něčem inteligentnější, než Piráti nebo mi to 'zholily' ze zdejšího vlákna. 
(Mladý to neurazí..zní to 'in', prozápaďáky taky ne... jelikož nemůže, zemanovce taky ne, protože neví o co jde, xenofobove zas ví a co by za to dali, komunisti maj ve Švýcarsku prachy a to ví i jejich voliči, a ani ty prokavárníci rádoby z Ameriky by nic nemohli. Natož všichni co to cítí vlastenecky, jelikož víme jak si to Švýcaři pořešili tvrdě a vybíravě, přičemž do světa vyslali jen "my přijímáme")
A proč to tu teď píšu... Pokud neznáte najděte si nově vznikající Hnutí NE (možná jen z recese, ale podporované oblíbenými lidmi.) a jejich program ohledně imigrace. Jedna věta.

-
- Profese: Umělecký truhlář
- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
Místo toho do teď (minimálně) 99% občanů netuší jaké, že bylo to stanovisko pirátů k (imigraci) vydané jako poslední ze všech stran v republice. Oni ho totiž nezvládli číst jako já. Mě se líbilo, ale já nejsem 99%. A taky vím, že jestli se postaví ploty kolem eu, vyhraje jako politik Babiš, což jsem zde taky prohlašoval. Hecuju. 

-
- Profese: maminka
- Dal poděkování: 261 poděkování
- Dostal poděkování: 449 poděkování
Téma imigranti už za půl roku nebude nikoho zajímat - hádanka: kdopak to řekl? Bartoš, pirátský vizionář a předseda. A to byl jeden z důvodů, proč vyhrál nějaký Trump ty volby. Spěte dál, kucí.
-
- Profese: maminka
- Dal poděkování: 261 poděkování
- Dostal poděkování: 449 poděkování
Téma imigranti už za půl roku nebude nikoho zajímat - hádanka: kdopak to řekl? Bartoš, pirátský vizionář a předseda. A to byl jeden z důvodů, proč vyhrál nějaký Trump ty volby. Spěte dál, kucí.
- Marek.Necada
- Člen KS Praha
- Profese: silozpytec
- Dal poděkování: 3187 poděkování
- Dostal poděkování: 2465 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Ales.Sura
- Profese: aplikační inženýr, vývoj IC
- Dal poděkování: 883 poděkování
- Dostal poděkování: 1727 poděkování
Jsou Češi rasisté?
Zde najdete video migranta Andrease Ronca, který nyní žije v Čechách. Jeho názor jako migrant také podepisuji.
https://www.facebook.com/praguemorning/ ... 173691893/
Zde najdete video migranta Andrease Ronca, který nyní žije v Čechách. Jeho názor jako migrant také podepisuji.
https://www.facebook.com/praguemorning/ ... 173691893/
"Prosíme ty, kteří tvrdí, že něco nejde, aby nezdržovali ty, kteří už to dělají!"
-
- Profese: právník
- Dal poděkování: 175 poděkování
- Dostal poděkování: 896 poděkování
Jenže přední stránky novin to neplní pouze proto, že "média hlavní stoky" neuspěla s přesvědčováním, jak je to báječné, takže se přešlo k salámové metodě. Mezitím ovšem vřed stále bobtná a čeká na svého Čunka.Marek.Necada píše:Už to zdaleka neplní přední stránky novin a myslím, že by Trump vyhrál i tak.
Trump vyhrál proto, že voliči si nenechali vnutit interpretaci jeho slov a osoby předkládanou médii, ale to, co říkal, si vyhodnotili sami. Jeho hlavní vzkazy byly důstojný život všem a logická odpověď na sliby Clintonové, že na splnění svých slibů měla dvacet let.
Teď jsem si přečetl na Referendu, že předseda jako obranu proti populismu navrhuje vzdělávat národ. Takže na zvýšení našeho elektorátu je zřejmě potřeba si trpělivě počkat až do doby, kdy ti vzdělaní budou schopni pochopit význam námi nabízených výdobytků. No dobře, já čas mám... Jenže co když se nakonec potvrdí, že přes všechny vzdělávací reformy holt všichni dostatečně chytří nejsou?
-
- Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj
- Profese: IT administrátor
- Dal poděkování: 258 poděkování
- Dostal poděkování: 1393 poděkování
Fakt všem? I mexičanům a zahraničním muslimům?Jiri.Janecka píše: ... Jeho hlavní vzkazy byly důstojný život všem...
Mno tak uvidíme jestli to u nás dopadne stejně blbě jako v afgánistánu.Jiri.Janecka píše: Jenže co když se nakonec potvrdí, že přes všechny vzdělávací reformy holt všichni dostatečně chytří nejsou?
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ondra.kl za příspěvek:
- Marek.Necada