Nemám čas číst celé vlákno. Fórum jsem posledních pár dnů nesledoval, protože jsem byl "v ulicích". V parlamentu jsem na medializované akci byl, takže to nemám z druhé ruky. Setkání s Kalouskem nebylo ze strany ČPS plánované (nemohu vědět, zda to nebyl ze strany TOP09 záměr, to že jsme v parlamentu s kamerou vědělo hodně lidí - bylo nás celkem vidět a ta kamera byla klasická profi (na rameno)). Co se týče těch kokotů - domnívám se, že takto Kalousek označuje všechny (substitut někdejšího vole) a s politikou to nesouvisí.Tomas píše:Martine>
Preslap byl to, ze video je prezentovano jako spot CPS. Videl jsem video a pobavilo me. Vubec u me tim Kalousek neklesl, vadi mi na nem uplne jiny veci. Rekl svuj subjektivni nazor. Ze si mysli, ze CPS jsou kokoti? No a? Nerekl ho v mediich, aby snizil duveryhodnost politickych protivniku, rekl ho do oci klukum, kteri tam byli pritomni. Zmedializovali jste to vy. Proc by si nemohl myslet ze CPS jsou kokoti. At si mysli, co chce. Neberte mu to. Ma o vas velmi povrchni info a pochybuji, ze cetl program CPS a nebo o nem vi vic nez povrchni klise, "pirati = podpora pro kradeze filmu, muziky a softwaru". Citete se jim byt urazeni? Na tom videu mi to neprislo jako ze by se nekdo citil byt urazen. Odlehcena scena s ponekud ovinenym Kalouskem. I sebe podepsal "kokot Mirek" tak proc nemuze CPS taky zustat ponekud nad veci. Pak ctu tuhle diskuzi a nejvic se podivuji tvym prispevkum. Nejvic tomu jak trpi tvoje ego, kdyz ma nekdo opacny nazor. A navic, vetsina diskutujicich se nezastava Kalouska, protoze je jim Kalousek sum a fuk. Jen jim vadi, ze se CPS timto snizuje na uroven, tech ktere kritizuje. Politicky boj ma byt o souboji argumentu, o programu a o resenich. Ne o ukazovani ovinenych politickych protivniku. Tot vse. Skalni priznivce toto jiste neodradi, nerozhodnute volice jiste nepresvedci k tomu volit CPS.
Myslím, že to všichni berou příliš vážně. Jediné vážné však je, že Kalousek následně lže. O tom, že to dáme na FB věděl velice dobře- Ivan mu to zcela jednoznačně řekl.