Reorganizace policie - likvidace Roberta Šlachty
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: ,
- Dal poděkování: 2327 poděkování
- Dostal poděkování: 1270 poděkování
Re: Reorganizace policie - likvidace Roberta Šlachty
Robert Šlachta nastoupí k celníkům na podobnou pozici jako v UOOZ Toto ovšem nic nemění na brutálnosti útoku ŠSSD proti nezavislému vyšetřování UOOZ a jejich snaze zabránit před Krajskýmy a Senítními volbami vyšetřování mafiánů zneužívajících politiku proti její podstatě = "Služba veřejnosti".
-
- Profese: ,
- Dal poděkování: 2327 poděkování
- Dostal poděkování: 1270 poděkování
NFPK vydal shrnutí celé kauzy
Reorganizace fakta - elaborát
Zatímco my Piráti jsme se zmohly jen na TZ.
Reorganizace fakta - elaborát
Zatímco my Piráti jsme se zmohly jen na TZ.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Bajgar za příspěvek:
- Ivan.Bartos
-
- Profese: právník
- Dal poděkování: 175 poděkování
- Dostal poděkování: 896 poděkování
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Janecka za příspěvek:
- V__
-
- Profese: právník
- Dal poděkování: 175 poděkování
- Dostal poděkování: 896 poděkování
Velmi zajímavý článek. Zejména co se týče amerických aktivit v rámci "protikorupčního boje ve světě." Že Bradáčová a její šéf Zeman jsou US poskoky je známo. Kupodivu, nikdy to nikoho nezajímalo, zatímco na ruskou ambasádu se nemůžete jít ani v klidu ožrat.
Mimochodem, vztah mezi Bradáčovou a traktoristou zřejmě nebyl jen profesionální.
http://neviditelnypes.lidovky.cz/pravo- ... ecnost_wag
Nicméně nejde mi o skandalizaci. Zejména mne zaujal velmi přesný popis "změny v policejní práci", který si taktéž dovoluji sledovat od devadesátých let. Minimálně 1/3 trestních řízení u nás je založena na "přesvědčení" orgánů a jejich operativních zjištěních (což jsou zdroje, které se nikde neuvádějí a jejichž důvěryhodnost posuzují sami policajti.) Někdy je přímo platí, většinou jim jenom umožňují "kontrolovaně" páchat trestnou činnost. Ovšem s těmi "svědectvími" spoluvězňů už to fakt přehnali. Tolik můj názor na 1/3 trestné činnosti. To byl názor, data nemám. Na co ale data jsou je, že 1/3 trestné činnosti u nás tvoří neplacení výživného. Při tom se "detektiv" policejní práci opravdu těžko může naučit.
Mimochodem, vztah mezi Bradáčovou a traktoristou zřejmě nebyl jen profesionální.
http://neviditelnypes.lidovky.cz/pravo- ... ecnost_wag
Nicméně nejde mi o skandalizaci. Zejména mne zaujal velmi přesný popis "změny v policejní práci", který si taktéž dovoluji sledovat od devadesátých let. Minimálně 1/3 trestních řízení u nás je založena na "přesvědčení" orgánů a jejich operativních zjištěních (což jsou zdroje, které se nikde neuvádějí a jejichž důvěryhodnost posuzují sami policajti.) Někdy je přímo platí, většinou jim jenom umožňují "kontrolovaně" páchat trestnou činnost. Ovšem s těmi "svědectvími" spoluvězňů už to fakt přehnali. Tolik můj názor na 1/3 trestné činnosti. To byl názor, data nemám. Na co ale data jsou je, že 1/3 trestné činnosti u nás tvoří neplacení výživného. Při tom se "detektiv" policejní práci opravdu těžko může naučit.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Janecka za příspěvek:
- Dalibor.Zahora
- Ales.Jakl
- Dal poděkování: 773 poděkování
- Dostal poděkování: 742 poděkování
Zajímavý rozhovor se Šlachtou (odešel do civilu...) v jinak nezajímavém plátku..
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/r ... dte-610769
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/r ... dte-610769
Jak to máte s Babišem? Novináři o vás psali, že jste jeho policajt?
Babiš se nás zastal v roce 2016 při Chovancově reorganizaci. Začal tím, že ÚOOZ je jediný protikorupční útvar. Málem se prý kvůli tomu s Chovancem servali. Novináři z toho pak udělali nálepku, že jsem Babišův muž. Jenže reorganizace nakonec stejně byla. Babiš si na tom udělal akorát politickou reklamu, která mu samozřejmě hodně pomohla ve volbách v roce 2016. Od té doby ho přestala korupce, klientelismus a rozkrývání závažné ekonomické trestné činnosti zajímat.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ales.Jakl za příspěvky (celkem 2):
- Martin.Stancl, Dalibor.Zahora
TOP 09.11.24