28. 03. 2023 19:30
č. | bod | kdo | minut |
1. | Zahájení, schválení zapisovatele a ověřovatelů zápisu | Předsedající | |
2. | Doplnění, schválení programu | Předsedající | |
3. | Transparence a způsob komunikace | Jan Pošvář | |
4. | Výstup ze schůzky MO a PKS - K reformě MO | Pavel Kněžík | |
5. | Inzerát na pozici Dodavatele mediálních služeb | Pavel Kněžík | |
6. | Návrat Mediálního manažera z dovolené - fungování ve výpovědní lhůtě | Pavel Kněžík | |
7. | Dodavatelé služeb a administrativa s nimi spojená (dovolené, evidence atd.) | Pavel Kněžík | |
8. | Proběhlé akce a schůzky za minulý týden | Pavel Kněžík | |
9. | Skoleni k politickému marketingu - marketingový plán a strategie voleb - workshop (podpora/nepodpora) | Pavel Kněžík | |
10. | Úkol z minulého jednání - vzešlý ze skupiny k volbám | Roman Pašek | |
11 | Další termín KF a jeho forma | Roman Pašek | |
12. | Diskuze, různé | všichni | 5 |
13. | Závěr | | |
--- | ----------------------------------------------------------------------------------------------------- | ------- | ----- |
(návrhy bodů do programu do neděle 5.3.2023 - 18:00)
Přítomní: Pavel Knežik, Jan Pošvář, Roman Pašek, Viktorie Vidláková
Omluveni: Jan Břížďala - služební cesta
Hosté: Barbora Pokorná, Jiří Svoboda, Marek Křejpský, Standa Zíma, Eva Nováková, Vít Žáček (od cca 19:30)
Zápis: Veronika Nguyenová
Ověřovatel: Jan Pošvář
Upozornění: jednání bude náročné a pravděpodobně i dlouhé proto se na to připravte
buďte pokudmožno u počítače ať máte možnost si otevírat projednávané dokumenty
Na jednání pozvěte i dodavatele služeb tj. Jiří Svoboda a Barbora Pokorná
Moderaci provádí Roman Pašek. Na úvod seznamuje s programem a ujišťuje se, že budou všechny body probírány ve veřejném režimu.
Jan Pošvář obeznamuje s terminologií a pravidly pro veřejná, neveřejná a tajná jednání.
JP: žádá o zařazení nového bodu Transparence a způsob komunikace, a to z důvodu zjištěných pochybení, které nastaly pravděpodobně z důvodu drobné neznalosti. Tímto krokem chce demonstrovat nápravu situace v souladu s předpisy strany a předejít chybám v budoucnu. Bude zařazen na první bod jednání.
RP: má dotaz na kontrolní mechanismy a vymezení onoho usnesení
JP: mělo by se jednat o spíše proklamační usnesení, které vymahatelné není
PK: si ujasňuje terminologii obecných forem slov a jejich rámec, způsob jakým bude informovat
add 3: Transparence a způsob komunikace
Předsednictvo krajského sdružení Vysočina se zavazuje
a) informovat veřejnost o neveřejných nebo tajných schůzích,
b) vést zápis neveřejné nebo tajné schůze a stanovení termínu a podmínek, kdy může být takový zápis zveřejněn,
a
vyzývá
předsedu krajského sdružení Vysočina, aby informoval řádně členy předsednictva o činnostech, které budou konány jménem předsednictva.
pro: RP, VV, JP
proti:
zdržel se: PK
Usnesení PKS 4/2023 bylo schváleno
add 4: Výstup ze shůzky MO a PKS - K reformě MO (informativní bod)
- V pátek 24.3 se konala schůzka s MO a zástupci PKS - s tím že se ladily poslední body před spuštěním reformy MO k dodavatelům mediálních služeb
- schůzka byla krátka a informativní
- dva kraje si vzali "čas na zkušenou" s tím, že nebudou prozatím přeposílat polovinu určené částky MO
- a až nastaví spolupráci v u sebe v kraji tak na něj postupně přejdou
- důležité je že byly vypořádány všechny připomínky a tento projekt bude co nejdříve spuštěn
- v pondělí 27.3 Marek Valko pošle všechny ucelené dokumenty a hlavně návrh pracovní smlouvy pro dodavatele, které se budou měnit (smlouva je od PO)
- Vrata Filipek dodal, že ta reforma je myšlena jako funkční, když se ukáže, že jsou věci co nevyhovují tak se budou měnit
-
PK: informuje o přednesu nové metodiky MO směrem k předsednictvům. Nejasnosti ohledně speciálních režimů v některých krajích (konkrétně dva kraje) ve vztahu PKS a dodavatelů, metodika by měla probíhat v testovacím režimu s ambicí nalézt tu nejefektivnější polohu, za pomoci nějaké diskuze a zpětné vazby, zapojenny budou všechny kraje
JP: upozorňuje na způsob doručování dokumentů, a to vždy celému PKS, tudíž by úkol měl být naplněn automaticky
RP: se ptá, jaký bude postup po obdržení dokumentů od MO
PK: dokumenty na půdě PKS by se měly projít (vzhledem k tomu, že dodavatelé podléhají právě PKS), ale o dotačních položkách nad sto tisíc rozhoduje KF, tudíž by mělo dojít ke klasickému procesu, kdy o tomto dokumentu a návrhu smlouvy s dodavately, bude hlasovat KF
Úkol: Přeposlat předsednictvu dokumenty k reformě (až dorazí)
add 5: Inzerát na pozici Dodavatele mediálních služeb
- na mrak připravíme sdílený dokument který bude obsahovat dosavadní sondáž a připomínky
- inzerát bude vycházet z inzerátu pro Moravskoslezký kraj: viewtopic.php?t=63498
- v jaké formě představíme členstvu? Na fóru? Bude to vlákno diskuzni či jednací?
- nebo stačí rozeslat emailem
- nezapomenout na dotčené orgány tj. požadovat připomínky od MO a PO a koordinovat to s nimi
- termíny, kdy skoncí připomínkování, kdy bude inzerát vystaven
- upozorňuji že:
- dodavatelé podléhají PKS,
- v případně jednacího vlákna - kdo se ujme jednání a kdo bude zastupovat a plnit medialni pozadavky v pripade presahu mimo vypovedni lhuty MM
RP: souhlasí se zapojením KF na Pirátském fóru s nějakou představou PKS a následnou diskuzí KF
JP: připomíná, že názor KF je už znám, jelikož jsme si v nedávné době na fóru schválili dokument, který popisuje koncepci mediálního odboru, brali bychom ho jako základní dokument, který by se dál upravoval podle vhodných zásahů na doporučení centrálního MO
PK: nesouhlasí s JP, upozorňuje, že konepce centrálního MO prochází větší změnou a platná koncepce již nebude aktuální, navrhuje, abychom se drželi konceptu celostátní vize MO, můžeme diskutovat o reorganizaci našeho MO krajského odboru\týmu, který nemáme, nejdůležitější otázka je, kdo v době jednací bude zastávat předsedajícího toho jednacího vlákna a kdo bude plnit mediální výstupy po dobu, než uplyne termín výpovědní lhůty
RP: já se taky přikláním k nové verzi centrálního MO, i když jsem se na tvorbě toho dokumentu z části podílel a chápu, že práce VM se může po přetavení konceptu CMO změnit, ale nerad bych, abychom jednání nějak protahovali a byli bez služeb Dodavatele
JP: rozumím těm argumentům, a pokud ten dokument není v souladu s novým konceptem CMO, tak by měl být přepracován, navrhuje, že inzerát/výběrové řízení můžeme podat paralelně s běžícím jednání ohledně nové koncepce
RP: nesouhlasí s JP, protože volba odborníka by mohla být ve velkém rozporu s požadavky konceptu CMO a můžeme vybrat špatného člověka, navrhuji po nastudování dokumentů CMO vytvořit představu, tu prezentovat a za dodržení termínů odhlasovat KF, po té započít výběrko
JP: souhlasí s RP, počkat na dokumenty CMO, paraleně by mohla běžet až výběrové řízení s jednáním o aktualizaci koncepce MO po schválení dokumentů od CMO
add 6: Návrat Mediálního manažera z dovolené - fungování ve výpovědní lhůtě
- 20.3.2023 - byla doručena výpověď o dodávání služeb v oblasi PR od Jiří Svoboda
- je potřeba ji zprocesovat tj. Dohoda o ukončení spolupráce - vyřešit s PO (kdo? kdy?)
- od 27.3.2023 by měl mediální manažer opět plnit své smluvní podmínky s tím, že je bude plnit do 30.4.2023
- je potřeba si nastavit spolupráci a hlavně si říct kdo bude vykonávat služby v oblasti PR - po skončení výpovědi
PK: se domlouvá na předání dokumentů (JP se nabízí jako fyzický zprostředkovatel) , upozorňuje na měsíční výpovědní lhůtu, řeší zástupnost JS po uplynutí výpovědní lhůty, ptá se JS jestli je ochotný nadále spolupracovat v rámci dobrovolničení
JP: se nabízí, že vypomůže s částečným zastoupení JS v průběhu dubna a dále
JS: potvrzuje svou činnost v období měsíční výpovědní lhůty, násleně si není jistý, ale pokud to bude nutná, tak pomůže
PK: děkuje JS a domlouvá se na soupisu agendy krajského MO
JS: ano, už to začínám připravovat
RP: připomíná, že na Signálu máme skupinu aktuálně nahrazující PRMM a apeluje na zapojení ostatních
PK: uvažuje o přesunu aktivně zapojených (mediální tým) z Fcb na nový kanál, na kterém by se všichni domlouvili, nejlépe Signal, vyselektovat lidi, kteří nemají už zájem, ale chceme co největší skupinu zapojených, tento tým by měla delegovat jedna osoba, jedna osoba by měla činnost zaštiťovat někdo z PKS, například já bych s tím neměl problém, takže bych to třeba po domluvě s CMO uvedl já a až bude PRMM, tak se domluvíme, jestli by to gesčně vedl on nebo by figuroval v této věci nějaký zástupce PKS, ale agendu by si vedl PRMM
RP: já s tím souhlasím, kdyby se ozval i někdo mimo PKS, tak bych mu tu činnost pustil, PKS by tam bylo jako dohled
PK: ale je důležité si uvědomit tu náplň, jelikož schůzky MO jsou myslím v např. v úterý dopoledne, druhý je ve čtvrtek a každý sudý víkend a na těch schůzkách musí být
add 7: Dodavatelé služeb a administrativa s nimi spojená (dovolené, evidence atd.)
- dodavatelé jsou vázáni smlouvami a mají povinnost předkládat výkazy své právce
- (kde jsou vykazy?)
- není evidovaná doba dovolených tj. kdy nejsou dodávány služby
- není evidován počet dní dovolených
- kdo má být informován o tom, že dodavatel nedodává a kdo má být tím informujícím? tj. kdo napíše členům PO pripadne MO ?
- forma nahlášení dovolené tj. stačí telefon? poslat mail? nechat si podepsat dovolenku?
- není vyřešena zastupitelnost tj. kdo zastává služby v případě nepřítomnosti dodavatele a v jaké formě
- možná nakousnout - zda mají být dodavatelé odměneni i za dobu kdy nedodávají
- přesčasové hodiny, jak řešit zda je možné překračovat domluvený rámec
PK: při té operativní situaci se ukázalo, že některé věci můsíme stanovit pro pravidla fungování a chtěl bych k tomu od předsednictva nějaké vyjádření, potřebujeme mít někde zaznamenáno pro naše potřeby praktické údaje o evidenci čerpání dovolených, rozcestník pro výkazy služeb (a jejich kontrolu), zjistili jsme, že je rozpor v čerpání odměn za dovolenou v souvislosti s přesčasy, pohled je dvojí, například, když člověk nepracuje, neměl by být placen (v některých krajích to tak funguje), ale chápu, že fungujeme v rámci nějakého gentle agreement, další problém je v evidenci náhrady zodpovědné osoby, která po dobu nepřítonosti Dodavatele převezme agendu a kdo oznamuje nastalou situaci nadřízeným a souvislým orgánům, je třeba mít zastupitelnost, jestli mají být Dodavatelé oděněni i za dobu, kdy nedodávají (jsem za, aby to bylo jako doteď) a mít to sepsaný, v případě dovolené obeslat emailem celé PKS, PO, do tabulky zapsat kolik dovolený má, aby se udržovala standartní doba volna,
JS: já bych k tomu už asi nic neměl, shrnul jsi to celkem dobře, jde jen o to, abychom si hlídali ty hodiny
RP: Centrála po nás chce sice výkazy, ale nikdo je ve skutečnosti nečte, důležité je, aby byl ten úkol splněný nebo ne, mě osobně je jedno, kolik hodin si vykáže, jsem odpůrce výkazů, na druhou stranu můžou být pomocníkem k tomu, že si to člověk vede poctivě a je pak vidět, kolik hodin odvedl nad rámec, za další je velký problém se slovem dovolená, jelikož není zaměstnanec, tak mu nemůžeme poskytovat dovolenou, toto by mělo řešit MO nebo PO a v těch smlouvách to řešit, souhlasít s problémem zastupitelnosti, měl by být schopný delegovat tu práci na zástupnou osobu, tak jak jsi říkal
JP: chtěl jsem mluvit o tom co jsi řekl, ten Pavlův dotaz na způsobu informování ohleně dovolených, tam mi dává smysl, i vzhledem k tomu, že není zaměstnancem, ale dodavatelem, tak by měl informovat nadřízené orgány a třeba i členskou základnu, co se týče výkazů víme, že to je totální fikce, Jirka už zmiňoval, že ve skutečnosti dělá mnohem víc, než vykazuje, mě se například líbí ta forma jak to máme domluvený s Bárou, že píše souhrny činností za měsíc, co se týče zastupitelnosti mi dává smysl se odkazovat na naše kompetence a komunikovat 1:1 s tím člověkem, který má toho Dodavatele na starosti, má přehled o nějaké činnosti, kterou ten Dodavatel vykonává a umí s ním komunikovat, a u těch dovolených tak jde o vztah o toho orgánu a Dodavatele, nechceme lidi přetěžovat, jde o nějakou kontrolu, aby ty činnosti byly správně vykonány, nezmiňoval bych slovo dovolená
PK: Dodavatelé jsou vázáni smlouvou, že budou vykazovat činnost do Redminu
BP: já bych ráda zmínila, že jsem do konce minulého roku činnost v Redminu vykazovala, ale je to k ničemu, protože některé věci prostě nejde vykazovat, jako například 15 telefonátů za den, někerá práce je i tak nedefinovatelná, že si napíšu třeba 40h a ani je nemusím oddělat a zároveň si u jiných činností určitě ty hodiny ubírám a nevykazuju je, zároveň mě Inspektorát práce upozornil, že by nebylo v pořádku, kdyby se nějakým způsobem ty hodiny evidovaly
RP: my si objednáváme služby a když ten člověk vypracuje ty úkoly za 100h, tak je to pro nás super, a pokud mu ty úkoly budou trvat třeba 300h, tak je problém v tý smlouvě nedefinující tu činnost, měli bychom to evidovat periodicky a vyjasnit si jejich časový možnosti, a zeptal bych jestli informace z Inspektorátu šly Centrále, a ta s nimi bude dál nějak pracovat?
BP: to si nejsem jistá, oni mi jen řekli, že to vyšlo dobře a to je vše
PK: nebude, pro Inspektorát je stěžejní kladný výsledek, a tím to končí
RP: vzhledem k tomu, že to jsou naši Dodavatelé, neměli bychom chtít, aby Centrála upravila smlouvy, aby se Dodavatelé nedostali do podobných situací?
PK: já se bojím, že to narazí na nějaký globální předpis o Dodavatelských službách, takže tohle je dotaz na PO
RP: mě jde jen o to, že jestli Centrála tuhle informaci má, tak proč po nás chce, aby to dál probíhalo
JP: můžeme se zeptat PO na to vykazování a tu kontrolu, co si pamatuju, tak se smlouvy upravovaly, vzhledem k nějakým novým skutečnostem
BP: já mám schůzku s Matějem a s PKS, takže až to domluvit, tak to můžeme vyřešit a co se týče těch dovolených, tak máme od PO tabulku, kde si dovolené evidujeme a záskok řeším tak, že si práci dělám dpředu a po ty dny, kdy službu nedodávám, tak si nemyslím, že by bylo potřeba někoho, kdo by byl na telefonu místo mě
PK: svolejme tedy setkání s PO a na tyto věci e jich zeptejme
JP: co se týče té zastupitelnosti Báry, tak nám to sice takhle funguje, ale v dlouhodobém měřítku určitě potřebujeme řešit nějaké krizové situace, kdy bude ta zastupitelnost nečekaně nutnost
RP: vezme si někdo úkol sjednat schůzku s PO?
BP: jo já s tím počítám, akorát Matěj má volno až v květu, což je ale vlastně za chvíli, takže nějaké PKS v květnu
úkol: Koordinatorka - svolat setkani PKS a PO
add 8: Proběhlé akce a schůzky za minulý týden (bod informativní)
PK: shrnul týdenní akce, doporučil workshopy,jelikož jsou velmi motivující, apeloval na komunikaci krajů vůči centrálním orgánům, zmínil diskuzi ke změně stanov, která je tajná, vychválil Kompot-con, kde byl přítomen, upozoruje na započatou registrraci na CF, dále informuje o volbě do RV, kde za KS Víťovi Žáčkovi končí mandát a žádá o mandát informovat členskou základnu s hlasovacím právem
RP: dotaz na Víťu, věříš si, že uspěješ na CF a budeš chtít nominaci? A dotaz na PK, v momentě, kdy jsme zahájili jednání na Fóru ohleně nominací do RV, tak jsi to mohl poslat zprávou resp. musíš, tím odpadne situace nějakého pověření
JP: problém nebyl s nominacemi, ale při volbě nebyli ty kandidáti nebyli schopný pokořit těch 50 % při hlasování v prvním kole, což je daň za množství návrhů, kdy si člověk vybere menší než potřebnou skupinu lidí, který zná, co se týče jednání na Fóru, tak je potřeba informovat členskou základnu podle jednacího řádu, a to emailem a soukromou zprávu a nebyl jsem si jistý, jestli to šlo nebo ne, takže to je potřeba hned napravit
VŽ: je to jak Jan říkal, na tom CF je problém v tom získat tu podporu a když se podíváme na tu minulou volbu, tak se právě ta volba opakovala, protože se tam spousta lidí přes tu hranici nedostal, takže bych o tu nominaci asi ucházel, když se na to podívám realisticky
PK: jo Víťo, já děkuju za tu odvedenou práci, dostal jsem na tebe i pozitivní odezvu a doufám, že tu nominaci potvrdíš,
rád bych, aby mě někdo upozornil nebo sám udělal, když někdo přijde na chybu, jelikož jsme kolektivní orgán
JP: omlouvám se, ale já si toho všiml až dneska, řeším práci, měl jsem dovolenou a nemohl jsem se na to soustředit, co se týče toho rozeslání, tak si nejem jist, že bych mohl mít pevný mandát na to to rozesílat, jelikož nejsem předsedající, jako člen předsednictva mám mandát na svolávání, ale další pravomoce jsou limitované vzájemnou shodou (např. usnesením)
RP: navrhuji ústní dohodu, že když někdo nalezne nějakou chybu, tak se soukromě domluví na opravě chyby
Rozeslat informaci clenum o probíhajícím jednání k nominacím do RV
add 9: Skoleni k politickému marketingu - marketingový plán a strategie voleb - workshop (podpora/nepodpora)
- zatím je podpora Pavel, Hanka, Jan B.
- připomínám první blok online, workshop distančně (Pelhřimov?)
- z jaké položky bude případně financováno (předpoklad rez. předsednictva)
RP: dnes bychom se měli domluvit na to, zda-li to chceme nebo ne
PK: já jsem za, aby to proběhlo, dostali jsme i nějakou slevu, protože ten školící je nakloněn Pirátstvu, líbí se to i Hance a Janu Břížďalovi, pokud by na to nebyla vhodná položka v rozpočtu, tak jsme ochotni na to přispět vlastními penězi
JP: ta položka nebude problém, v položce drobných výdajů a pokud by tam chyběly finance, podle pravidel hospodaření si můžeme převézt finance z rezervy nebo rozpočtových rezerv, I já jsem pro školení, přijde mi to jako velmi dobrý nápad, čím dřív, tím líp
RP já jsem taky pro, ale i když budu členem PKS netrvám na účasti a rád přenechám svou účast někomu, kdo se bude v týmu angažovat nebo přímo kandidátovi, v případě, že nás bude moct, pokud ne, tak se rád zúčastním
PK: ano je tam omezený počet lidí, ještě je potřeba domluvit místo, nemám problém to uspořádat v Pelhřimově, pokud s tím nebude mít problém prezentující nebo prostory v Jihlavě, koordinoval bych to s koordinátorkou
pro: PK, JP, RP, VV
ÚKOL: Pavel - domluvit workshop, technikálie na signalu nebo příštím pks
add 10: Úkol z minulého jednání - vzešlý ze skupiny k volbám
- Sestavení marketingového plánu
- Rozeslat členům popis organizační struktury a nechat opřipomínkovat
- Sběr podnětů na akce, co nám fungovali v komunální kampani
RP: měl jsem to připravené na starým počítači, který jsem přeinstaloval,ale mám to na disku, dodám tedy ve čtvrtek max v pátek
JP: já se omlouvám, protože jem měl v plánu učinit po dovolené,ale v práci jsem toho měl moc, dodám tedy příští týden
PK: bod sestavení marketingového plánu budeme asi směřovat k tomu workshopu, takže jsem se na to chtěl jen zeptat v jakém to je stavu, aby se na to nezapomnělo
JP: chtěl jsem se zeptat, ohledně podnětů, které fungovaly v minulé kampani, že bych místo online formuláře obvolal místní předsednictva, bylo by to rychlejší a udělali bychom to rovnou ve formě v jaké potřebujeme, takže to je dotaz na vás
PK: no, hlavně co je psaný to je daný, takže je potřeba, aby to bylo napsaný
JP: to je jasný, každý ten telefonát by byl zapsaný do nějakého dokumentu
ÚKOL: RP i JP dodají co nejdřív organizační strukturu a sběr podnětů
add 11: Další termín KF a jeho forma host: Marcel Kolaja
- kdy? bude host? forma?
- registrace a pokud nebude dostatecná obsazenost tak online
- termín CF se bude konat v Liberci v termínu 28. – 30. 4 2023
RP: je možná návštěva Marcel Kolaji, ale nechceme, aby nám to kolidovalo s CF takže asi nemá smysl, abychom se scházeli pár dní po tom, jinak kvituju to co psal PK, abychom psali anketu na přítomnost lidí fyzicky a jinak to udělat online, protože bývaj onliny lepší na početnost, ale otázkou, jestli to není místem pořádání KFek
BP: já jen dodám, že Marcel má čas až koncem května, takže kdyby bylo KF předtím, tak bude bez něj, pak je výjezd do sněmovny
RP: asi nemá smysl dělat něco dřív, můžeme operovat na Fóru
JP: pokud bude potřeba upozornit na nějaké události, tak by mohla být nějaká krátká schůze teď z kraje dubna a pak bys to vyšlo hezky na to KF koncem května a určitě fyzicky kvůli Marcelovi
BP: Marcel právě chce fyzicky
RP: já jsem pro třeba nějaký krátký online, jak říkal Jan, asi někdy po CF, protože to dříve nestíháme svolat a fyzicky by byl až s Marcelem v květnu
JP: no to právě stíháme, když to vyhlásíme ve čtvrtek, tak můžeme mít krátkou online schůzi třeba 9.4. , kde připomeneme to RV a informovat o nějaké činnosti nebo tam MSka můžou mít nějaký krátký bod, celkově bychom to dali tak na hodinku a s Marcelem by to bylo na konci května fyzicky
RP: pokud by to bylo kvůli RV, tak to dává smysl, protože bychom nepřipravili program a první kolo je 21.4.- 24.4. a dal bych právě možnost těm kandidátům se představit
BP: já jen doplním, že jsem posílala email na předsednictva, že je možnost uspořádání setkání s Marcelem Kolajou, a pokud by to chtěli uspořádat oni, tak bych jim dala třeba deset dní na rozmyšlenou a podle zájmu bychom se domluvili, kde se to bude dít
RP: nemám problém
VV: jsem také pro i pro uspořádání toho KF pro nominanty
JP: já stejně tak
PK: já jsem pro
ÚKOL: RP svolá jednání KF nejpozději ve čtvrtek na 9. 4. kde bude jediným bodem představení zájemců o členství v RP, zároveň tu informaci napíše na fórum do příslušného vlákna v CF jednání
ÚKOL: Bára (ve spolupráci s JP) domluví nejspíše květnové KF s Marcelem Kolajou - kontaktuje MSka s nabídkou pořádání v jejich lokalitě
add 12: Diskuze, různé
Domluva o vyporadani zapisu
Úkoly, poznámky hromadně
Úkoly z 28. 03. 2023 19:30 | Zodpovídá | Hovo? |
Přeposlat předsednictvu dokumenty k reformě (až dorazí) | | |
na mrak připravíme sdílený dokument který bude obsahovat dosavadní sondáž a připomínky | | |
Rozeslat informaci clenum o probíhajícím jednání k nominacím do RV | | |
Koordinatorka - svolat setkani PKS a PO | | |
Pavel - domluvit workshop, technikálie na signalu nebo příštím pks | | |
RP i JP dodají co nejdřív organizační strukturu a sběr podnětů | | |
RP svolá jednání KF nejpozději ve čtvrtek na 9. 4. kde bude jediným bodem představení zájemců o členství v RP, zároveň tu informaci napíše na fórum do příslušného vlákna v CF jednání | | |
Bára (ve spolupráci s JP) domluví nejspíše květnové KF s Marcelem Kolajou - kontaktuje MSka s nabídkou pořádání v jejich lokalitě | | |