Ano, bude se cekat tyden, nebo si myslis, ze to databaze neunese chudak mala? A co brani onomu rameni spravedlnosti, aby jednalo rychle a svizne? Podivej, kdyz tu budu delat bordel ja, sem jen regp => ban me nijak na pravech neukrati (pomijim debilni - doslova kretensky - nastaveni fora ...), proste nebudu moc postovat ... Ale kdyz das ban clenovi, tak je to presne totez, jako kdyz ho okamzite a bez moznosti odvolani vyloucis ze strany. Nemuze uplatnovat sva clenska prava, ktera stale ma. Proto je to naprosto neakceptovatelny (tecka).Vaclav Malek píše:A jak bys to řešil když by někdo začal třeba porušovat naše pravidla.. spamovat apod. třeba 1 postem za vteřinu všechna možná fóra.... Bude se čekat týden na rozhodnutí KK/RK/CF zda má dostat ban?jzvc píše:To nema s phpbb nic spolecnyho, normalni by bylo (pokud pominu ze je to byrokracie jak svin) dat prislusnou stiznost prislusnymu rameni spravedlnosti (at uz na post/osobu) a teprve AZ rameno spravedlnosti (zcela jini lide) konstatuje, ze byla porusena nejaka pravidla, ulozi vykonne slozce nejake opatreni (skryti postu/ban/...) nikoli ze nekdo da nekomu ban a expost se resi co kde a jak. Ano, dokazu pochopit, ze nekdo jedna a az pak svuj cin obhajuje ... pokud jde nekomu o zivot. Tady NIKDY o zivot nejde a jit nemuze.
Mno nejspis by nebylo od veci dat trebas 14ti denni ban na vstup do snemovny .... rekneme ... lidem ???.... ona by cssd mezi tim shodila vladu ... coz by prece bylo naprosto transparentni a demokraticky, ne?
2FN: Pravomoc forum vypnout z jinych nez technickych duvodu nemuze mit nikdo jiny nez CF! Dovedu si predstavit ruzny situace kdy nic jinyho adminovi nezbejva, ale rozhodne mu to nikdo a nikdy nemuze narizovat z politicky pozice. Zkus si predstavit, ze se nekdo rozhod pres vanoce trebas navrhnout ivanovo odvolani ... mno ten nechal vypnout forko ... a onoho dotycneho "cirou nahodou" prejelo auto ...
Myslis tu minutu nez mi prijde mail ...??? Tak to ja si(jen tak pro jistotu) zalozim hned 100 uctu, a trolit zacnu az pak ... (jo, IPcek mam v zasobe dost, takze bude aspon naka sranda)Vaclav Malek píše:ale 1) to chvíli trvá 2) nebude mít taková práva třeba) ??
Rozumny bytosti u piratu vymrely. Rozumni lide pouzivaji rozumne nastroje, a takove samozrejme loguji kdo co a proc zmoderoval (vcetne toho, ze standardne moderator nema pravo prispevek uplne odstranit), co vic, rozumne nastroje loguji i zmeny postu ( to kdyz nasledne nekdo tvrdi, ze napsal neco jineho nez napsal). U piratu je pak zjevne, ze admin opravneni by mel mit clovek, ktery s piraty ma spolecneho co nejmene, a jediny kdo po nem muze neco chtit je CF.Josef Ulehla píše:Nechci to říkat na 100%, ale na 99% jsem napsal příspěvek sem, a ten se nějakým magickým způsobem přesunul sem:
viewtopic.php?p=184784
Pokud to udělala nějaká rozumná bytost, mohla by se podepsat a zanechat o tom na obou koncích přesunu nějakou stopu, prosím?