myslim, ze ak sa nejake piratske logo na slovensku robit bude, tak do neho zakomponujeme dvojkriz a logo ostane ciernobiele, co znacne ulahci jeho pouzitieNávštěvník píše:Jaké budou mít logo Slováci? obyčejnou vlajku dělal někdo bez vkusu...
Trička, logostrany.
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
-
- Dal poděkování: 4 poděkování
Re: Trička, logostrany.
- Dalibor.Zahora
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: zakládající člen
- Dal poděkování: 11325 poděkování
- Dostal poděkování: 6503 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ted kdyz na to logo koukam, nebylo nejjednodusi tam dat jen nejak decentne do plachty CZ, jen napad
osobne se mi napda pouzit logo PP bez uptva libi, pripadne co nejvernejsi
osobne se mi napda pouzit logo PP bez uptva libi, pripadne co nejvernejsi
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
tel. 773 993 465, e-mail: dalibor.zahora(zav)pirati.cz
-
Není to tygr ale LEV ... přijde ti ve znaku ČR komický?Conik píše:A co se týká toho tygra, tak ano, je to pěkný, ale ČPS by se měla prezentovat seriozně, ten tygr působí ve spojení s politickou stranou spíš komicky
-
- Profese: Strážník městské policie
- Dostal poděkování: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
KSČM má ve znaku třešně, ODS modrého ptáka, tak proč je tak velký problém přijmout do našeho znaku LVA S PiRÁTSKOU ČEPICÍ A PÁSKOU PŘES OKO?surp píše:Není to tygr ale LEV ... přijde ti ve znaku ČR komický?Conik píše:A co se týká toho tygra, tak ano, je to pěkný, ale ČPS by se měla prezentovat seriozně, ten tygr působí ve spojení s politickou stranou spíš komicky
Vím že mnoho lidí řekně že je to blbé logo, ale narovinu co je chytrého třeba na "modrém ptáku"? Není to o logu, ale o lidech a názorech které zastávají.
Když se lidé ztotožní s našimi názory, tak je úplně jedno jestli ve znaku bude Plachta, Lev, nebo třeba Trpaslík

Jiří Matulík
-
-
Presne si mi zobral slova z ust. Nezalezi na znaku. Tak si nechajte original znak Pirate Party s nejakou upravou! Preco chcete zastavat rovnake nazory ale mat uplne ine logo? Vsetky "odnoze" povodnej Pirate Party si nechali original logo, preco nie vy?!g.i.joe píše:KSČM má ve znaku třešně, ODS modrého ptáka, tak proč je tak velký problém přijmout do našeho znaku LVA S PiRÁTSKOU ČEPICÍ A PÁSKOU PŘES OKO?surp píše:Není to tygr ale LEV ... přijde ti ve znaku ČR komický?Conik píše:A co se týká toho tygra, tak ano, je to pěkný, ale ČPS by se měla prezentovat seriozně, ten tygr působí ve spojení s politickou stranou spíš komicky
Vím že mnoho lidí řekně že je to blbé logo, ale narovinu co je chytrého třeba na "modrém ptáku"? Není to o logu, ale o lidech a názorech které zastávají.
Když se lidé ztotožní s našimi názory, tak je úplně jedno jestli ve znaku bude Plachta, Lev, nebo třeba Trpaslík
- Jaroslav.Kucera
- Člen KS Jihomoravský kraj
- Profese: Konfigurační inženýr/programátor
- Dal poděkování: 2212 poděkování
- Dostal poděkování: 294 poděkování
Je na čase nechat o logu hlasovat. V současnosti jsou tu dvě názorové linie:
1. Originální logo Pirate Party - výhodou je jednoduchost, sjednocení s ostatními Pirate Party stranami
2. Logo od kolegy Surpa - výhodou je název strany přímo v logu, lev jako vazba na státotvornost, pokrokovost loga, možné použití barevné i černobílé formy, v klobouku je jasné pojítko na původní logo Pirate Party
Obě loga se mi líbí a mají své výhody.
1. Originální logo Pirate Party - výhodou je jednoduchost, sjednocení s ostatními Pirate Party stranami
2. Logo od kolegy Surpa - výhodou je název strany přímo v logu, lev jako vazba na státotvornost, pokrokovost loga, možné použití barevné i černobílé formy, v klobouku je jasné pojítko na původní logo Pirate Party
Obě loga se mi líbí a mají své výhody.
člen KS Jihomoravský kraj, zakládající člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky, samozřejmě to je upravená verze pro webovou prezentaci a tiskoviny. Na textil by to asi nebylo ono pokud by se nejednalo o sublimační tisk.Conik píše:Tohle nový logo od Surpa je povedený, pro to bych i hlasoval.
-
Mno úplně jedno to není, jestli neni přípravný výbor schopný ani týden udržet návaznost na Pirate Party, na které se to celé rozehrálo. Není to tu poprvé - ať se to jmenuje jinak, ať to má jiné logo, ať tohle, ať tamto atd. Programové body a názorový proud je samozřejmě nejdůležitější, tak nevim proč se tady vůbec vymýšlí jiné logo. V případě že se nějaká národní PP po Evropě dostane do politiky, tak v ten moment bude mediálně zajímavá i ČPS a pro lidi bude mnohem jednodušší si jednotlivé PP spojit, pokud bude jednotná grafika. A o to jde u loga nejvíc, ne aby dobře vypadalo, ale aby vyvolávalo spojení s něčím, k něčemu odkazovalo. Státotvornost je sice hezká věc, ale upřímně - dokud se mi někde bude žít dobře, tak je mi celkem jedno, jestli se to tam jmenuje Česká republika nebo Evropská unie, natož co je ve znaku. Nehledě na ten samotný akt, proč vůbec aktualizovat zrovna lva ze státního znaku? Pro mě osobně je taková symbolika dost cizí.g.i.joe píše:KSČM má ve znaku třešně, ODS modrého ptáka, tak proč je tak velký problém přijmout do našeho znaku LVA S PiRÁTSKOU ČEPICÍ A PÁSKOU PŘES OKO?surp píše:Není to tygr ale LEV ... přijde ti ve znaku ČR komický?Conik píše:A co se týká toho tygra, tak ano, je to pěkný, ale ČPS by se měla prezentovat seriozně, ten tygr působí ve spojení s politickou stranou spíš komicky