Petr.Vileta píše: ↑03 zář 2021, 21:31Veronika.Murzynova píše: ↑03 zář 2021, 18:24Je to Heroine jako "Hrdinka". Zkus to, i v důchodu si můžeš rozšířit obzory. A co mylsíš tím "takové zdroje"? Jakože kvalitní časáky a jejich weby? Je to fakt dobré čtení pro lidi všech pohlaví, genderů i dalších kategorií a nejvíc se mi líbí, že se nebojí i některých těžších témat.
Já tam kouknul a pochopil jsem, je to dvojsmysl (Magazín, který způsobuje nezávislost.).
Já tím chtěl jen naznačit, že by se paní profesorka, inženýrka a doktorka pfilozofie měla snažit objevovat i mimo vědeckou a intelektuální bublinu, pokud se chce stát prezidentkou. Má třeba někde blog? Aktuálně, Lidovky, Novinky ... cojávímkde ...
Volič běžný obecný nečte ani ten Respekt.
Jestli má blog, to nevím, tyhle věci zase nečtu já... většinou Ale vyšlo a vychází s ní spousta rozhovorů na idnes, novinkách, lidovkách, aktuálně, seznamzprávy, slovo dostává i jako předsedkyně Komise pro spravedlivé důchody... Pořád si myslím, že je dost času na to, aby po ohlášení případné kandidatury tu všeobecnou popularitu získala, média si jí ještě více začnou všímat až potom. Běžná volička troufám si říct blogy na Lidovkách taky nečte.