Eva Markvartova píše:Z polotovaru se nakonec musela stát finální verze... Bohužel k nahrávání z jistých, mnou nezaviněných, důvodů nemohlo dojít a ani nedojde... Budeme si muset tedy prozatím vystačit s tímto materiálem.. Ale jak známe, rýpalové se najdou vždycky, a po světě běhá spoustu daleko horších nahrávek, tak snad nám to moc neuškodí...
http://www.piratskasit.cz/pg/file/Evkar ... sk-skladba
Na natáčení videa se nic nemění, kluci už vybírají kousky filmů a tuto neděli budeme natáčet pirátské záběry na lodi v Libni. Kdo se budete chtít zúčastnit, dejte vědět!
Srdečně zdraví,
Evka
Evo, skutečně k tomu nahrávání nedojde? To je docela škoda. Sice vim jakou práci to obnáší, ale mělo byt to pak dost široký spektrum využití (např. znělky dalších pirátstkých klipů, atd..).
Celkově je skladba povedená a to jak zvukově, na to, že se jedná o pracovní verzi ze zkušebny.
Zpěv mi v ní přišel ale na většině audio sestav dost zastřenej - takže by to chtělo nechat alespoň u někoho udělat drobnej mastering + korekce, když už by se měla tato verze použít jako finál. Přesto by bylo nejlepší nacvakat bicí v nějakmy SW alespoň elektronicky (určitě budou přesnější a zvukově vyváženější) a zbytek včetně zpěvu dotočit ve studiu.
Omlouvam se, to se mi to kecá ze židle od kompu - nerad rozhazuju moudra a rady, když sám k podobněj věcem nedovedu dokopat sebe ani ani mé okolí.
Jinak ta skladbá má celkem "hitovej"

potenciál, tak mne napadla ještě taková trochu kacířká myšlenka, ikdyž možná uplná blbost
- co ten song vypustit do éteru ještě dřív než dojde k jeho asociaci s ČPS a pokusit se, aby se stal populární třeba v některých menších rádiích (ikdyž vim, že v dnešní době je to skoro nemožné). V momentě kdy bude skladba úzce spjata s nějakou politickou stranu, bude to už problém.
No nic. Doufam, že se mi povede alespoň dorazit na natáčení klipu.