Zlínský lídr a jeho reakce na FB

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Odpovědět
anonym2064
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Dal poděkování: 2556 poděkování
Dostal poděkování: 2719 poděkování

Re: Stav České pirátské strany

Příspěvek od anonym2064 »

david42 píše:To mě jako mělo přesvědčit? Od docenta na vysoké škole bych čekal trochu lepší projev, tohle je jako diskuze teenagerů někde na libimseti. Navíc si teď už vůbec nejsem jistej, jak se většina pirátů dívá na naše ukotvení v NATO. GM se ve škole asi nemusel učit rusky, ale to ho nijak neomlouvá.
bud v klidu, vetsina současných členů už leze do řiti kdekomu, jen aby vyšly volby. A to včetně keců o ukotvení v NATO :) Peksa ti to vysvětlí, že bez NATA by nás všechny Putin sežral.
pirat
Profese: programátor
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 43 poděkování

Příspěvek od pirat »

Jako pravdepodobny volic jsem se zhrozil, kdyz jsem to videl na Twitteru, a ted podruhe, kdyz vidim, ze ho clenove PS obhajuji. Ale predpokladam, ze to neni majoritni nazor.
david42
Profese: grafik
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od david42 »

Martin.Shanil píše:
david42 píše:To mě jako mělo přesvědčit? Od docenta na vysoké škole bych čekal trochu lepší projev, tohle je jako diskuze teenagerů někde na libimseti. Navíc si teď už vůbec nejsem jistej, jak se většina pirátů dívá na naše ukotvení v NATO. GM se ve škole asi nemusel učit rusky, ale to ho nijak neomlouvá.
bud v klidu, vetsina současných členů už leze do řiti kdekomu, jen aby vyšly volby. A to včetně keců o ukotvení v NATO :) Peksa ti to vysvětlí, že bez NATA by nás všechny Putin sežral.
Ale o tom já jsem právě přesvědčenej, že bez naší účasti v NATO budeme součástí nějaký velkoruský říše. Kupodivu to mezi pirátama neni úplně samozřejmej názor. Je tu spousta lidí, co nepochopili že nejsme Švýcarsko. Buď jim chybí historický souvislosti, nebo jenom zdravej rozum.
Pavel.Moravec
Profese: IT
Dal poděkování: 4228 poděkování
Dostal poděkování: 2664 poděkování

Příspěvek od Pavel.Moravec »

pirat píše:Jako pravdepodobny volic jsem se zhrozil, kdyz jsem to videl na Twitteru, a ted podruhe, kdyz vidim, ze ho clenove PS obhajuji. Ale predpokladam, ze to neni majoritni nazor.
Můj názor to rozhodně není.

Předpokládám, že GM se tak chová, protože na takové akce chodí, ale nemá koule to veřejně přiznatOFFTOPICkdyby tam nechodil, setřel by Jandu prostým napsáním "nikam nechodím, co si vymýšlíš". Proto útočí na tazatele. Trapné chování.

Pokud nedělám nic špatného, tak snad nemám důvod se za své chování stydět a můžu jej veřejně přiznat, ne? Proč je GM takový pokrytec?

Ad obhájci GM: zkuste prosím nepoužívat argumentační fauly ad hominem, zatím jste mimo ně nic nenapsali. A zkuste prosím vysvětlit, proč GM neodpovídá na normálně položenou otázku a místo toho trollí. "Argument" že GM není loutka snad neznamená, že se může chovat arogantně a neodpovídat na otázky, resp. dělat že jim nerozumí.

Bývalý správce @PiratiJMK i @PiratePartyCZ, bývalý člen KK, bývalý člen.

Karel.Nejedlik
Člen KS Praha
Profese: Informatik
Dal poděkování: 846 poděkování
Dostal poděkování: 145 poděkování

Příspěvek od Karel.Nejedlik »

A nemohla by se ta debata přesunout někam jinam (a ani nemáme žádné funkční moderátory)?

Je tady nějaká funkce na odebírání členských podnětů, ale todle je s prominutím obyčejná debata. Není tady žádný návrh čehokoliv! Žel to není první vlákno, kde se to tak děje. Takže nevím, zda jsem jediný, komu to používá, ale fakt mi to vadí. A ještě pár takových vláken a raději ten odběr zruším, protože neplní svůj účel.

A opravdu nestojím o reakce typu "to je tady běžné, zvykej si". Fórum už nějako dobu sleduju, byť členem nejsem zase tak dlouho.
Dopravní zamyšlení: OFFTOPICIndividuální automobilová doprava - největší omyl lidstva?
O trolech: OFFTOPICObrázek
Robert.Magni
Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
Profese: vrátný
Dal poděkování: 12548 poděkování
Dostal poděkování: 2835 poděkování

Příspěvek od Robert.Magni »

A proč by tomuhle parazitovi odpovídat měl ?

Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023

Martin.Kucera
Člen KS Moravskoslezský kraj
Profese: nakladatel
Dal poděkování: 561 poděkování
Dostal poděkování: 12523 poděkování

Příspěvek od Martin.Kucera »

Pavel.Moravec píše:A zkuste prosím vysvětlit, proč GM neodpovídá na normálně položenou otázku a místo toho trollí.
No, já na tom screenshotu vidím, že se Giuseppe cítí dotčen tím, že ho Janda na FB požádal o přátelství (kterýžto pojem Giuseppe zřejmě chápe v původním smyslu slova, nikoli v tom zpotvořeném FB významu) a vzápětí ho v podstatě označil za užitečného idiota. Čili z lidského pohledu celkem chápu, že se s někým takovým odmítl bavit.
Karel.Nejedlik píše:A nemohla by se ta debata přesunout někam jinam (a ani nemáme žádné funkční moderátory)?
Spíš diskutující přehlédli, že je to v členských podnětech (navíc tento podnět by se měl zavřít protože nesplňuje pravidla pro podněty).
Odstřihnu současnou diskusi jinam, jen musím najít vhodnou sekci.

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

david42
Profese: grafik
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od david42 »

Tak proč je ten člověk krajským volebním lídrem Pirátů, když ani nepochopil Facebook? Kolik dalších věcí ještě asi nechápe?
anonym2064
Dal poděkování: 2556 poděkování
Dostal poděkování: 2719 poděkování

Příspěvek od anonym2064 »

david42 píše:Tak proč je ten člověk krajským volebním lídrem Pirátů, když ani nepochopil Facebook? Kolik dalších věcí ještě asi nechápe?
žeby proto, že si ho členové zvolili?
Tomas.Klapka
Profese: discordian pope
Dal poděkování: 496 poděkování
Dostal poděkování: 935 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Klapka »

david42 píše:Tak proč je ten člověk krajským volebním lídrem Pirátů, když ani nepochopil Facebook? Kolik dalších věcí ještě asi nechápe?
Nebo si nepochopil, že si Facebook může používat každej jak chce, i volební lídr Pirátů.

prostřednictvím předsedajícího mi polibte prdel! you'll be redlacep!

Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“