Kdyby se mělo jet jménem Pirátů, potřeboval bys souhlas ZO. To asi není problém. Problém je trošičku financování, protože se nedá říct, že by rozpočet ZO zrovna přetékal penězi.Andrej.Polescuk píše:Takhle. Zrovna včera jsem se bavil se Segijem. Nabídl mi, že by se zorganizovala cesta do Kyjeva, kde by mi nejdřív ukázal, jak to tam chodí, s čím bychom ji případně pomáhali. Jen netuším, jak by se mělo zařizovat cesta, kdyby se jelo od jména Pirátů. Mikuláši, můžeš se k tomu vyjádřit a co by se pro to mělo udělat?
Jinak obecně výdaje pod 5000 Kč schvalují jednotliví vedoucí odborů, mezi 5 000 a 50 000 Kč republikové předsednictvo, nad 50 000 Kč republikový výbor. Mám za to, že Kyjev autobusem by se vešel do té první kategorie, pokud by Ti Segej poskytl couchsurfing atp.
Takže, nahoď ideu rozpočtu a začneme vymýšlet, kdo by na to mohl přispět....nejfunkčnější a nejpřímočařejší řešení, co mě napadá, je založit rovnou to PaRo a napsat tam nějaký rozpočet na tyhle cesty. Akorát to má ten problém, že peníze budou až někdy na podzim, protože poslední termín PaRo byl před týdnem.