Takže takto musí piráti dělat kampaň...

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Jana.Syrovatkova
Člen KS Praha
Profese: VŠ pedagog
Bydliště: trvalé Úvaly u Prahy, přechodné Praha 7, Holešovice
Dal poděkování: 232 poděkování
Dostal poděkování: 722 poděkování

Re: Takže takto musí piráti dělat kampaň...

Příspěvek od Jana.Syrovatkova »

1600 za 100 ks, to je 16 Kč za A4, přidám-li k tomu cenu tisku, pořád budu na velmi slušné ceně jedné nálepky (bude-li cca velikosti A6, což je normální nálepka lepitelná všude). Jsi schopen takové nálepky např. přivézt na CF (prostě - chci :-) věřím, že nejsem sama)?
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10822 poděkování
Dostal poděkování: 8772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vileta »

Preposilam SZ od Roberta Adamka, ja uz jsem si od nej objednal samolepici napis na auto s nasi webovou adresou, sirka asi 80 cm, vyska asi 15cm, dozadu na kufr.
Ahoj, ano cepice jsou, 130,-/ks min. mám na ně náklady na výrobu 107,- + jezdeni a telefonovani výšivka v předu logo v zadu česka pritatska strana do oblouku, jsou nekde na fotu nebo na webu cps-msk.cz polepy na auto ti udelat muzu, ten jeden napis vyjde na 50Kč, 60 s nalepením.
Jsou i kulate loga co mame na autech, opet viz cps-msk fotogalerie.
Tricka uz nedelam, dela je jirka demel. Jsem schopny zajistit veskery reklamni sortiment textilu, ale jsem momentalne na mizine, mam asi 40 cepic ktere se pres net nechytly, jinak kluci maj u nas vsichni a velmi se jim libi, i mi, je to takovy typ nenasilne propagace...
Od nalepek na auta az po treba ponozky s potiskem cps, jenze v malem nakladu je to vsechno hrozne drahe, kdybych bral tech cepic tisic, vyjde me jedna na 70kc

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Martin.Broz
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: SMRT MODERACI
Dal poděkování: 426 poděkování
Dostal poděkování: 1100 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin.Broz »

I 16 Kc za 1 samolepku je opravdu velmi mnoho. Koupil sem si to na pokusy, co je a co neni videt, jak to bude vypadat, jak to bude videt ze spodni strany skla, stranove prevracny a tak. Jestli chces konkretni samolepky tak rekni format a pocet barev a ja ti reknu castku. Kazdopadne bude minimalne 5 az 10x levnejsi nez tohle. :-)
Filip Prochazka
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Příspěvek od Filip Prochazka »

Dobry den, v souvislosti se zde zminenou propagaci CPS bych se chtel zeptat, zdali existuje nejaky jednotny a oficialni graficky navrh na kompletni polep osobniho auta?

--
Filip Procházka
4. místopředseda krajského výboru ČPS pro Zlínský kraj
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“