Odpověď Intergramu na "Oznámení kolektivnímu správci"
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: masér
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Re: Odpověď Intergramu na "Oznámení kolektivnímu správci"
Zatím Vám všem moc děkuji ... Jsem neuvěřitelně potěšen Vaší pomocí ... Nyní vím, že můj hlas ve volbách padl na správnou stranu ... Vše jsem Integramu napsal a počkám na jejich reakci.
moc děkuji ...
moc děkuji ...
-
- Profese: masér
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Odpověděl jsem přesně dle Vašeho textu, nyní mi přišla tato odpověď:
//////
Dobrý den,
několikrát Vám bylo zasláno z naší strany stanovisko k Vašim prohlášení, vč. podrobného vysvětlení týkající se Vašeho případu a na svém právním názoru trváme. Nedojde-li tedy k uzavření licenční smlouvy, budeme nuceni domáhat se prostřednictvím advokátní kanceláře oprávněných nároků nositelů práv soudní cestou. Jelikož docházelo k užití předmětů ochrany bez uzavřené licenční smlouvy, budeme se domáhat soudní cestou i vydání bezdůvodného obohacení ve smyslu §40 odst. 4 AZ č. 121/2000 Sb. v platném znění.
//////
Vzhledem k tomu, abych případně předešel soudu, jsem dnes provedl platbu na jejich účet, ovšem neuzavřel smlouvu zatím neuzavřel... viz moje odpověď na výše uvedený mail:
////
Dobrý den,
dnes jsem Vám zaslal částku dle Vašeho návrhu smlouvy, čímž bych neměl být u Vás veden jako dlužník (částka 1592Kč vč. DPH pod VS 1321805485). Případnou podepsanou smlouvu Vám zašlu později po poradě s právníky o Vašem bezdůvodném obohacení a neoprávněném vymáhání. Částku za upomínku u společnosti MSG Morison prosím vystornovat.
S pozdravem,
Kamil Štětař
/////
Děkuji Vám za radu jak dále postupovat ....
Kamil Štětař
//////
Dobrý den,
několikrát Vám bylo zasláno z naší strany stanovisko k Vašim prohlášení, vč. podrobného vysvětlení týkající se Vašeho případu a na svém právním názoru trváme. Nedojde-li tedy k uzavření licenční smlouvy, budeme nuceni domáhat se prostřednictvím advokátní kanceláře oprávněných nároků nositelů práv soudní cestou. Jelikož docházelo k užití předmětů ochrany bez uzavřené licenční smlouvy, budeme se domáhat soudní cestou i vydání bezdůvodného obohacení ve smyslu §40 odst. 4 AZ č. 121/2000 Sb. v platném znění.
//////
Vzhledem k tomu, abych případně předešel soudu, jsem dnes provedl platbu na jejich účet, ovšem neuzavřel smlouvu zatím neuzavřel... viz moje odpověď na výše uvedený mail:
////
Dobrý den,
dnes jsem Vám zaslal částku dle Vašeho návrhu smlouvy, čímž bych neměl být u Vás veden jako dlužník (částka 1592Kč vč. DPH pod VS 1321805485). Případnou podepsanou smlouvu Vám zašlu později po poradě s právníky o Vašem bezdůvodném obohacení a neoprávněném vymáhání. Částku za upomínku u společnosti MSG Morison prosím vystornovat.
S pozdravem,
Kamil Štětař
/////
Kamil Štětař
- Roman.Kucera
- Profese: IT
- Dal poděkování: 2901 poděkování
- Dostal poděkování: 5772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zítra se setkám s člověkem, který to u soudu vyhrál (jestli to časově klapne). Jeho recept byl NEVYMĚKNOUT, ale seženu co nejvíc podrobností a popíšu.
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
- Martin.Smida
- Republikové předsednictvo
- Profese: Kompostář
- Dal poděkování: 574 poděkování
- Dostal poděkování: 1418 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
notyvole, to sou mrdky.
Svobodná hudba je naše nejlepší kampaň.
musíme ještě zadrtit...
Svobodná hudba je naše nejlepší kampaň.
musíme ještě zadrtit...
- místopředseda Pirátské strany. Neváhejte se na mě obrátit.
-
- Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
- Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
- Dal poděkování: 886 poděkování
- Dostal poděkování: 4220 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Sledujete přátelé někdo naše jednání se Šalamounem, nebo máme informační gap? Přečtěte si zápis RP na foru. Dík
- Zdenek.Stepanek
- Člen KS Ústecký kraj
- Profese: IT Expert
- Dal poděkování: 262 poděkování
- Dostal poděkování: 632 poděkování
Teď už nijak, podlehl jsi jim a naše rady byly zdáse zbytečné.kstetar píše: Vzhledem k tomu, abych případně předešel soudu, jsem dnes provedl platbu na jejich účet, ovšem neuzavřel smlouvu zatím neuzavřel... viz moje odpověď na výše uvedený mail:
/////
Nerušit, porušuju kopírovací monopol EMI Music...
Zdeněk Štěpánek, 774 415 269
„Stát vypíše nové daně, - Čech se bude dříti na ně,
Neb mu brání mozku lenost - vidět svoji zotročenost..“ F. Gellner
Zdeněk Štěpánek, 774 415 269
„Stát vypíše nové daně, - Čech se bude dříti na ně,
Neb mu brání mozku lenost - vidět svoji zotročenost..“ F. Gellner
- Roman.Kucera
- Profese: IT
- Dal poděkování: 2901 poděkování
- Dostal poděkování: 5772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jen info. Renda s Kadaně do dotáhl až k soudu, ignoroval jejich výhrůžky několik let. Vyloženě je provokoval. Vyhrál.
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
- Michal.Havranek
- Profese: xxx
- Dal poděkování: 144 poděkování
- Dostal poděkování: 241 poděkování
tady jen podotknu, že Renda má zařízení, které jen umí přehrávat jen MP3 (nic jiného) a měl mraky svědků. kteří odsvědčili, že tam žádnou komerční hudbu nehrál.Roman Kucera píše:Jen info. Renda s Kadaně do dotáhl až k soudu, ignoroval jejich výhrůžky několik let. Vyloženě je provokoval. Vyhrál.
- Jakub.Michalek
- Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
- Profese: poslanec
- Dal poděkování: 1116 poděkování
- Dostal poděkování: 5176 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím, jak si to v předsednictvu představujete, ale vaše zápisy nikdo nečte. Pokud chcete lidi aspoň minimálně informovat, tak posílejte informace lidem e-mailem a udělejte k tomu wikistránku, kterou může každý nasdílet a kde lidé naleznou právní pomoc. Jinak to není dobře prodaný, chápeš?Ivan Bartos píše:Sledujete přátelé někdo naše jednání se Šalamounem, nebo máme informační gap? Přečtěte si zápis RP na foru. Dík

Jakub Michálek, předseda poslaneckého klubu Pirátů a vedoucí resortního týmu Spravedlnost
V případě potřeby mě prosím kontaktujte napřímo přes telefon, Signal nebo přes mail - viz kontakty. Jiné zprávy nečtu.
- Rene.Vanecek
- Dal poděkování: 63 poděkování
- Dostal poděkování: 52 poděkování
Tak konečně posílám rozsudek ohledně Intergramu,rozsudek sice nabývá dojem,že tam byla nutná podpora svědků,ale ve skutečnosti to byla jen přehnaná reakce Intergramu v prvním kole,protože už věděli ,že prohráli 

- Přílohy
-
- Integram_rozsudek KS (1).pdf
- Rozsudek
- (425.83 KiB) Staženo 125 x