Piráti v restauraci v Pardubicích hl.n. v Ne 4.8. odpoledne

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Jakub.Stacke
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: Obchodní cestující
Dal poděkování: 146 poděkování
Dostal poděkování: 193 poděkování

Re: Piráti v restauraci v Pardubicích hl.n. v Ne 4.8. odpole

Příspěvek od Jakub.Stacke »

Tak do Pardubic dorazim uz 16:27 RegioJetem a na zpět pojedu nejspis 20:23...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Stacke za příspěvek:
Pavel Prchal
Prostě Stacke
77nula157333
Pavel Prchal
Profese: -
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 35 poděkování

Příspěvek od Pavel Prchal »

Ja jsem mimo Pardubice a pocital jsem s ucasti od 18:15, pokud ale nekdo bude driv, muzu v restauraci byt uz v cca 17:30
Jakub.Stacke

V pohode, ja se zabavim nebyl sem v Pardubicich 4 roky a mám tam par mist na ktery se chci podivat...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Stacke za příspěvky (celkem 2):
Homo.Pyratus, Pavel Prchal
Prostě Stacke
77nula157333
Pavel Prchal
Profese: -
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 35 poděkování

Příspěvek od Pavel Prchal »

OK, cili zatim pocitam s tim, ze tam nikdo driv nez v 18:15 nebude a tedy prijdu na 18:15.
Pokud by nekdo mel zajem se tam sejit driv nez v 18:15, muzu tam byt uz od cca 17:30, ale musim se to dozvedet formou SMS na 737 824 870 nebo 775 924 870 cca pul hodiny predem, abych stihl dorazit z bytu MHD.
Petr.Bajgar
Profese: ,
Dal poděkování: 2337 poděkování
Dostal poděkování: 1271 poděkování

Příspěvek od Petr.Bajgar »

Bylo by skvělé kdyby si každý z účastníků připravil jedno téma o kterém chce mluvit a jedno u kterého ho zajímá názor ostatních.

Osobně chci mluvit o možností posilování samostatné činnosti krajských sdružení a budou mě zajímat podněty a názory ostatních účastníků.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Bajgar za příspěvek:
Pavel Prchal
Jakub.Stacke

Tak kdybych to měl zhrnout. Dorazil jsem domů o pul druhe, ceske drahy nesklamaly-prej padaly stromy atd... No k samotnemu setkani. Padlo spoustu zajimavych podnetu, ale jeden me zustal v hlave. Byl to projekt piratejob(?). Prosim Petra aby mi nahodil do SZ nejake info. Setkani probihalo neformalne a nekonfliktne. Ovsem neda mi to a vratim se k predchozimu Petrovu prispevku. Ano pokud mají mit tyto setkani nejaky opravdovy vyznam je potreba je "zformalizovat" a pocitat stim ze by ucastnici mely mit pripravene podnety ktere chteji projednat. Ja se napriklad snazil informovat o aktivitach KS ZLK, chtel jsem ziskat nove informace a nechat si poradit. Ovsem jak tema FSF, tak i petice proti bourani ve svitu slo pokazde tak nejak do vytracena. Prece jenom jsem nejel přes pul republiky abych si pokecal. Ovsem i ten pokec stal za to. Prisel jsem k zaveru ze se budu snazit na tyto srazy jezdit min. jednou za 2 mesice. Diky vsem a zase nekdy!
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Stacke za příspěvky (celkem 3):
Homo.Pyratus, Mikulas.Ferjencik, Pavel Prchal
Prostě Stacke
77nula157333
Petr.Bajgar
Profese: ,
Dal poděkování: 2337 poděkování
Dostal poděkování: 1271 poděkování

Příspěvek od Petr.Bajgar »

Tentokrát jsme se při našem neformálním setkání v Pardubicích sešli dokonce ze čtyř krajských sdružení. Jednání bylo sice neformální protože není zatím žádná platforma pro oficiální mezikrajová jednání. To co si do tohoto jednání přinášíme a odnášíme záleží především na samotných účastnících takovýchto jednání. Zájem vedení Pirátů o činnost KS je dlouhodobě velice bazální a proto záleží především na vedení jednotlivých KS a členech techto KS jak chtějí umí a budou případně spolupracovat. Formální zakotvení může následovat ale nemůže předcházet protože by jinak vytvořilo jen další prázdnou skořápku. Podnět PirateJobs připravuje vedoucí TO KS OLK Martin Foltýn a velice doufám že by to mohl být zajímavý směr spolupráce i zájmu našich příznivců. Bourání domu ve Zlíně je záležitost kterou musejí připravovat a žádat o pomoc na jimi připravených akcích předevší kolegové z KS ZLK stav KS ZLK nemůže nikdo z venčí suplovat může však pomáhat k jeho oživení aktivním kolegům z daného KS. Právě proto je třeba pořádat nefrmální setkání jako bylo to včerejší v Pradubicích.
Doufám, že kolega jbstk zaznamenal i to že mám snahu a připravuji se navrhnout stejně jako to zamýšlel on pořádat podobná setkání moravských KS v Olomouci tedy v místě skoro stejně daleko od Brna a Ostravy a nedaleko o metropole "Valašského království" Zlína.
Podstatné je dnes oživit v činnosti a existenci dlouhodobě skomirající KS. Především proto se snažím kandidovat do RP a hledám oporu pro tuto činnost u kolegů a žádám o důvěru a možnost na tomtou soustavně pracovat. Mnoha předsedům KS viditělně chybí centrální podpora z RP jejich regionálního snažení, jenže bez tohoto snažení nemáme podle mého mínění v politice ani šnci ani opodstatnění.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Bajgar za příspěvek:
Pavel Prchal
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“