Miláčci.
Mě připadá, že tu všichni tak nějak žijeme na jiné planetě! Občan ČR spáchal trestnou činnost, nezávisle nebo závisle na tom nasyslil BTC zablokovaná na jeho znalosti hesel a podobných mechanismů, šel do basy a když vylezl, zjistil, že mu majetek vyrostl třeba o 10000%, takže se rozhodl svůj majetek svěřit státu, vyhledal služby Ministerstva spravedlnosti, v součinnosti projevil svou vůli a pustil bloklé BTC do směnitelného světa a vynuceně musel tuhle věc udělat v součinnosti s někým, kdo může tvrdit “já jsem ministerstvo”, tedy jediným způsobem, který je v kryptoměnách možný (žádné anonymní rozsudky, intervence nikoho nikam,..). Můžete mi prosím někdo vysvětlit, proč tento občan nejednal řádně a jediným možným způsobem a proč jsou ministr a jeho aparát sprostými podezřelými, když vlastně udělali něco jako jediný možný akt charakteru “zabavení peněz” tím, že do kryptosvěta prostě jen definovali vazbu mezi právnickou osobou a “kryptoprostředky”? Pro mě jsou všichni, kteří v této kauze pomohli přesunu 1.000.000.000+ do státního rozpočtu VLASTENCI!
Č