vojtavengrin píše: ↑12 bře 2025, 11:09Říkáte vy, netuším kde jste to vzal. Můžu říct že žádná škola není jednoduchá.
Porovnáním mezi mnou a mým synem. Výhoda stařešinů
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
vojtavengrin píše: ↑12 bře 2025, 11:09Říkáte vy, netuším kde jste to vzal. Můžu říct že žádná škola není jednoduchá.
Porovnáním mezi mnou a mým synem. Výhoda stařešinů
Robert Magni
zabzicek@gmail.com
799796575
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
A vstáhnul jste vaši osobní zkušenost s jedním dítětem na celou generaci. Někdo by mohl říct že to je ukázková generalizace
Na víc generací, protože před vlastním dítětem jsem vychovával i nevlastní. Takže přůřez čtyřiceti let. Z toho už se něco poznat dá.
Robert Magni
zabzicek@gmail.com
799796575
Roger Waters, Praha 2023
Sorry za tapetování, ale předchozí koment už editovat nemůžu a tenhle článek by bylo škoda nevložit
https://domaci.hn.cz/c1-67655350-ceska- ... niho-stabu
Robert Magni
zabzicek@gmail.com
799796575
Roger Waters, Praha 2023
Robert.Magni píše: ↑12 bře 2025, 11:28Na víc generací, protože před vlastním dítětem jsem vychovával i nevlastní. Takže přůřez čtyřiceti let. Z toho už se něco poznat dá.
Záleží samozřejmě záleží na škole, ale obecně se objem látky spíše rozšířil. Například 2. cizí jazyk, ale pak i rozšíření probírané látky v dalších předmětech.
Druhý jazyk byl i za komančů, pokud ředitele nedělal extračůrák jako byl ten náš, co zakázal výuku němčiny, jelikož si myslel, že žáci přestanou koukat na německou imperialistickou televizi a na jiný jazyk nesehnal učitele
Robert Magni
zabzicek@gmail.com
799796575
Roger Waters, Praha 2023
Demokracie a liberalismus není o tom že si můžu dělat co chcu, ale především o zodpovědnosti za své jednání.