Petr.Vileta píše: ↑14 úno 2025, 22:39
eladar píše: ↑14 úno 2025, 00:52
Vážně by mě zajímalo, co je na něm nepoctivého ..?
Když ti řezník bue trvrdit "Tu šunku mi přivezli dnes ráno a nakrájel jsem ji před půl hodinou, ale přitom ji měl v chlaďáku už 14 dní a ta nakrájená je tam od včerejšího odpoledne, tak je to nepoctivý řezník. No a Trump prohlásil, že "Když mě zvolíte, ukončím válku na Ukrajině do 24 hodin." Po zvolení to změnil na "do 100 dnů" a za sto dnů uvidíme, jestli budou Rusové dál střílet a shazovat bomby. A takových věcí dělá víc. A také si k sobě vybírá divné lidi, třeba Kennedyho za ministra zdravotnictví. Největšího odpůrce vakcín příznivce potrhlých teorií. Muska za člověka pro snížení byrokracie, ale Musk zatím jen likviduje hlavně překážky pro své podnikání. 
Až tak? Vileto, podívejte se z okna! Časy se s příchodem D. Trumpa změnily!
Donald Trump svůj slib dodržel. S jeho nástupem skončily takové ty bludy: "Podporovat dokud bude třeba" a "na Ukrajině se bojuje za západ". S dben jeh nástupu začalo být všem je jasné, že přišel nový šerif a že válka skončila (všem asi ne, třeba Vám to ještě nedošlo, ale vždycky jsou výjimky potvrzující pravidlo). To, kdy se přestane střílet je druhá otázka, ale (pokud se neobjeví černá labuť) je jasné, válka je u konce.
Trump je naštěstí soudný a tak chápe, že nemá smysl se otravovat s bezvýznamnými ratlíky jako je EU nebo Ukrajina a domluví se napřímo s Putinem a ostatním výsledky oznámí. A ratlíci se přizpůsobí - ostatně nic jiného jim ani nezbyde.
Z hrůzy bez konce se pro podporovatele konfliktu stal hrůzný konec a pro všechny ostatní světlo na konci tunelu.
Pokud tohle nazýváte: "Nepoctivým koňským handlířem", jak potom nazvete představitele vládní koalice? Nebo, abyste to měl jednodušší, Piráty? Ukázalo se, že jejich heslo: "Pusťte nás na ně", mělo spíš znít: "Pustťe nás mezi ně ke korytu". A všechny sliby je jaksi vypařili ...
Trump je ve srovnání s tím etalonem pravdomluvnosti.
Opravdu je čas začít vnímat novou realitu a rychle převléknout kabát, než bude pozdě!