Ahoj Piráti,
jmenuji se Štěpán Rožník, je mi 27 let a žiju v Břeclavi, kam jsem se nedávno přestěhoval s manželkou. Už několik let jsem registrovaným příznivcem Pirátů a rád bych se stal členem, protože se ztotožňuji s vaší otevřeností, ideály a moderním přístupem k politice.
Pracuji jako programátor, což je zároveň i můj koníček. Mezi moje side-projekty patří hlavně menší mobilní hry a webové aplikace. V roce 2021 jsem vytvořil volební kalkulačku s politickým kompasem politica.cz, kterou využily tisíce lidí. Dlouhodobě se také zajímám o urbanistiku a dopravu, především o rozvoj železnic a podporu života bez nutnosti všude jezdit autem.
Na Pirátech mě oslovuje důraz na udržitelnou dopravu, moderní urbanismus, pro-evropský přístup a podporu sociálních témat, jako je rovnost v manželství nebo reforma drogové politiky. V minulosti jsem se zapojil do práce ve volebních komisích a rád bych nyní přispěl svými zkušenostmi, nejraději v oblasti IT, ale v čemkoliv bude třeba.
Už jsem měl možnost potkat několik členů Pirátů na různých akcích a působili na mě skvělým dojmem. Rád bych poznal další z vás a přidal se k práci na projektech, které pomáhají zlepšovat naši společnost.
Děkuji za přečtení. Rád odpovím na případné dotazy a budu se těšit na další setkání.