Zdravím, Hola, Hello, Guten Tag, Dzień dobry, приве́т, Ciao!
Jen se připomínám jakožto zájemce o členství v MP z pozice člena strany v ústecké buňce.
Je mi 20 let, jsem z Roudnice nad Labem - asi tři kiláčky od toho overrated kopce z pověstí českých :Dd
Studuju IT, zároveň u toho pracuju v oboru 3D tisku. Záliby tu vypisovat nebudu, to sem dle mého nepatří.
U Pirátů jsem od konce minulého roku.
Mojí motivací bylo a stále je to, co pro mnohé znamenalo nebo podpořilo jejich odchod ze strany - propad Pirátů na politické scéně.
Po několika zpackaných volbách jsem si řekl, že bych chtěl přiložit ruku k dílu a nebýt typickej Pepík u televize, co má plnou pusu řečí.
Piráti pro mě byli vždy jasná volba už od doby, co českou politiku nějak sleduju.
Jak už jsem psal i jinde, z mého pohledu na našem malém rybníčku neni overall férovější, demokratičtější a transparentnější strany.
Hlavní důvody, proč se hlásím do MP, je nedostatek mladých lidí v politice (ikdyž se to poslední dobou zvedá) a také můj věk a poznání lidí, co mají šanci ponteciálně někdy v budoucnu Piráty vést dál.
Dle všeho bych už všechny požadavky na finální ogrilování splňovat měl, bohužel, jsem svojí šanci z časových důvodů propásl.
Jsem ochotný pracovat na všem, co bude potřeba, zkušenosti mám hlavně z technického oboru.
Sám o sobě bych řekl, že jsem poměrně open-minded, upřímný, komunikativní, se smyslem pro spravedlnost.
Pokud na mě máte jakékoliv otázky, šup sem s nima. (Případně Zulip, Signal nebo si napište do SZ o jiný kontakt)
Jsem otevřenej diskuzím.