Milé předsednictvo, tímto žádám o ukončení členství v pirátské straně k 28.2.2025.
Můj odchod nesouvisí s probíhajícími změnami, naopak je všemi 10 podporuji, dlouhodobě jsem po nich volal a jsem rád, že se konečně (i když asi o 5 let později) dějí.
Poté co se nepodařilo obhájit naše pozice na kraji se vracím zpátky do byznysu a jak jsem deklaroval, nebudu kandidovat do žádných funkcí.
Kdo mne znáte tak víte, že moc neumím dělat věci napůl. Pirátům jsem dával vše, co jsem uměl a teď cítím, že moje mise "homo politicus" je u konce. Chci věnovat 100% své mentální kapacity rodině, byznysu, přípravě a rozbíhání nových projektů - a taky jednomu nadačnímu fondu.
Děkuji za úžasných skoro 7 let, byla to hodně zajímavá jízda, díky Vám jsem se toho spoustu naučil, věřím, že ani na kraji jsme neudělali ostudu a snad jsme i to školství posunuli zase o kousíček dál. Máme sportovní gympl v Trutnově, máme nová lycea, máme Erasmus + a spoustu skvělých projektů na našich školách.
Držím Vám palce ať se podaří v parlamentních volbách uspět. Kdykoli budete něco rozpovídat nebo znát můj názor, Arnoštova hlava je Vám stále k dispozici. Status RegP si zatím asi ponechám.
Mějte se skvěle a velké DÍKY
EDIT: ještě dodám, že jediné místo kde plánuji zůstat je správní rada Pirátského institutu. Bude-li mít RV potřebu tam dát kohokoli jiného, rád toto místo uvolním.