Žádost o přijetí - Petr Vozáb

Moderátoři: PKS Vysočina, PMS Havlíčkův Brod

Odpovědět
Petr.Vozab
Člen KS Vysočina
Profese: Architekt, 3D grafik
Dostal poděkování: 7 poděkování

Žádost o přijetí - Petr Vozáb

Příspěvek od Petr.Vozab »

Ahoj piráti,

chtěl bych vás tímto požádat o přijetí do vašich řad.
Je mi 32 let, jsem architekt a s brodskými piráty dlouhodobě spolupracuji jako člen výboru pro územní plán a rozvoj města. Soustavně se tam snažím prosadit zřízení pozice městského architekta, poukazuji na nedostatky ve zpracovávání strategických dokumentů, případně iniciuji vznik nových (strategický plán 2024+, generel cyklodopravy).

Pirátská politika je mi hodnotově blízká a na naší politické scéně k ní v celkovém přístupu nevidím alternativu. V současné době nemám ambice o politiku vyšší, než na úrovni města. Vnímám, že jediná šance, jak je možné ve městě něco efektivně změnit, je být součástí rady města. Byl bych rád, kdyby se nám to v příštích volbách podařilo a jsem připravený přiložit ruku k dílu.

Co se mé práce týče, tak mě baví urbanismus, udržitelný rozvoj, problematika veřejného prostoru a problematika dopravy.
Ve volném čase nepohrdnu kvalitní fantasy literaturou, vařením nebo časem v přírodě.

Byl jsem velmi stručný, takže na mě klidně směřujte své dotazy. Rád odpovím.

Petr

Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vozab za příspěvky (celkem 7):
Milan.Dadourek, Jiri.Wiche, Barbora.Pokorna, Mikulas.Ferjencik, Jan.Posvar, Jiri.Svoboda.HB, Ayudh.Ray
Odpovědět

Zpět na „Zájemce o členství Havlíčkův Brod“