[PŘIJAT] Petr Klíč

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj, Personální odbor - celý

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Krajské předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Zamčeno
Petr.Klic
Člen KS Jihomoravský kraj
Profese: student | finanční poradce
Dal poděkování: 86 poděkování
Dostal poděkování: 32 poděkování
Kontaktovat uživatele:

[PŘIJAT] Petr Klíč

Příspěvek od Petr.Klic »

Ahoj,
jmenuji se Petr Klíč, 5. ledna mi bude 18 let a chtěl bych takto podat žádost o členství v České Pirátské straně.

Registrovaným příznivcem jsem již od svých 15 let, kdy jsme se hlavně zapojil do Mladého Pirátstva. Nyní se již v rámci pirátů angažuji také v KS JmK a to hlavně při utváření MS Brno-Venkov a chtěl bych také být ve vedení. Pod novým MS bych také chtěl v následujících komunálních volbách utvořit kandidátku v Kuřimi, kde bydlím. V budoucnu bych možná uvažoval i o vyšších pozicích v politice, ale to je ještě dalekou budoucností. Abych také navázal proč vlastně chci být členem a nezůstat jen RegP? Přijde mi to jednoduše správné. Dlouho jsem o tom přemýšlel a poslední volby jsem bystře sledoval a nenašel jsem jinou stranu, která by mi byla programově tak blízká jako piráti a to ať se jedná o manželství pro všechny, legalizaci :fet: nebo obecně lidská práva. Jako piráti prostě přistupujeme k politice úplně jinak, než ostatní strany a v této cestě chci také pokračovat. V pirátech jsem také našel partu lidí, kteří jsou strašně fajn a rád s nimi zůstanu a neobrátí mě ani volební neúspěch, protože lidi, který jsem tu poznal bych chtěl znát dál.

Teď abych řekl něco o sobě. Aktuálně studuji Gymnázium Brno, Vídeňská, kde jsem na všeobecné větvi a ve školním roce 2025/26 budu dělat maturitu. Zajímám se o společenské vědy jako práva, ekonomie, ale také o technické jako je IT a programování. Mimo školu také dobrovolničím pro AFS Mezikulturní programy, o.p.s., kde jako dobrovolník zastávám pozici manažera dobrovolnické skupiny
(dále jen "DOS") tady na Brněnsku. V gesci mám oblasti HR & PR. Mimo řízení DOS se také starám o hoštěné studenty, kteří jsou u nás na programu. V AFS se zaměřujeme převážně na středoškolské mobility a tak dělám i prezentace na školách po Moravě. Krom dobrovolnictví také hraji golf, který dělám tak spíše rekreačně, lezu a dělám zkoušky na instruktora skalního lezení a také zpívám ve školním sboru. V mém pracovním životě se aktuálně pohybuji v sektoru financí jako investiční poradce a v lednu začínám na nové pozici jako finanční poradce.

Když to tedy uzavřu, tak bych chtěl požádat o přijetí mezi členy po 5.1.2025, jelikož dříve to není možné, ale aspoň budu mít tuhle část odškrtlou.

Katerina.Migdau
Krajské předsednictvo
Profese: učitel TV - M, mateřská dov.
Dal poděkování: 1391 poděkování
Dostal poděkování: 269 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Petr Klíč

Příspěvek od Katerina.Migdau »

Ahoj. Díky za představení. Bavili jsme se o tom osobně, ale ještě to raději upřesníme.
Chceš žádat o členství v KS jmk (nezařezeně) nebo v MS Brno?
Dovolím si ještě označit @ondrej.kapitancik pro info.
Díky

Tito uživatelé poděkovali autorovi Katerina.Migdau za příspěvek:
Petr.Klic
Petr.Klic
Člen KS Jihomoravský kraj
Profese: student | finanční poradce
Dal poděkování: 86 poděkování
Dostal poděkování: 32 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Klic »

Katerina.Migdau píše: 27 pro 2024, 20:40

Ahoj. Díky za představení. Bavili jsme se o tom osobně, ale ještě to raději upřesníme.
Chceš žádat o členství v KS jmk (nezařezeně) nebo v MS Brno?
Dovolím si ještě označit @ondrej.kapitancik pro info.
Díky

Ahoj,
jako nezařazen, aby byl jednodušší přesun pod MS Brno-Venkov, který je v přípravách. Pokud jsem to tedy pochopil správně a bude to jednodušší. Kdyžtak mě opravte.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Klic za příspěvky (celkem 2):
Katerina.Migdau, Adam.Zemek
Katerina.Migdau
Krajské předsednictvo
Profese: učitel TV - M, mateřská dov.
Dal poděkování: 1391 poděkování
Dostal poděkování: 269 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katerina.Migdau »

Hlasování o přijetí zde:
viewtopic.php?p=903542#p903542