Vážené pirátky, vážení piráti,
není pro mě snadné psát, ale touto cestou vás chci požádat o pozastavení mého členství v České pirátské straně. Důvodem není ideové odloučení či ztráta důvěry ve stranu, ale povaha mé současné práce, která vyžaduje, abych nebyl členem žádné politické strany.
Jsem nesmírně vděčný za všechny příležitosti, které mi Pirátská strana poskytla – nejen za prostor pro seberealizaci, ale i za spoustu skvělých přátel, nezapomenutelných zážitků a hodin smysluplné práce. Jakmile to okolnosti dovolí, určitě si své členství rád obnovím, ale nyní musím požádat o jeho přerušení.
Současně s tímto krokem rezignuji i na všechny své vnitrostranické funkce, konkrétně na pozici zástupce vedoucího mediálního odboru Královéhradeckého kraje a místopředsedy místního sdružení Trutnovsko.
Přeji vám všem jen to nejlepší – jak v politické práci, tak v osobním životě. Pevně věřím, že Pirátská strana má před sebou ještě mnoho úspěšných kapitol, a těším se, že se naše cesty v budoucnu znovu protnou. Zůstaneme ve spojení, a pokud byste kdykoliv něco potřebovali, neváhejte mi napsat nebo zavolat.
Hodně štěstí a úspěchů vám všem!
S přáním všeho dobrého,
Štěpán