Nováčci v Mladém Pirátstvu představovací vlákno

Fórum pro práci týmu Mladého Pirátstva.

Moderátoři: Předsedající, Rada Mladého Pirátstva

Odpovědět
Katerina.Demetrashvili
Republikový výbor
Profese: student práv
Dal poděkování: 53 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Re: Nováčci v Mladém Pirátstvu představovací vlákno

Příspěvek od Katerina.Demetrashvili »

Lukas.Langer píše: 13 lis 2024, 11:20

Moc vás všechny zdravím,

jmenuji se Lukáš Langer, původem pocházím z unikátního baťovského Zlína a momentálně studuji v Praze na Právnické fakultě Univerzity Karlovy.

Členem Pirátů jsem podle mě už skoro dva roky a za tu dobu jsem kandidoval v komunálních i krajských volbách zhruba ze 20. místa.

Mým velkým zájmem je reprezentace mládeže, které se věnuji prakticky od konce základní školy. Přes školní, regionální, krajskou a národní úroveň teď působím jako delegát České rady dětí a mládeže v Evropském fóru mládeže, kde se věnuji hlavně tématu snížení pasivní volební hranice na 16 let. Tato tematika je mi velmi blízká, protože souvisí s mým primárním tématem, kterým je demografická krize.

Do Mladého Pirátstva se hlásím, protože navzdory velmi špatné situaci, ve které se jako strana nacházíme a celá česká politika obecně mi vzdávání nikdy moc nešlo a snažím se bojovat až do konce. Volby do Poslanecké sněmovny budou naprosto zásadní pro směřování naší krásné země, ale také zcela existenciální výzvou pro naši speciální stranu. A chtěl bych tak i v MP pomoct dostat více mladých lidí k volbám a naší straně získat nové voliče.

Více o mně v pirátských medailoncích či na mém ig: @lukas_langer

Kdyby vás cokoliv zajímalo, neváhejte mi napsat :)

Ať se vám dnes ve všem daří!

Ahoj Lukáši, děkujeme moc za představení a za zájem!
Další naši členskou schůzi máme 9. ledna od 19:30 klasicky v online podobě na jitsi.pirati.cz/mladepiratstvo.
Zároveň budu 12.12. od 20:00 na stejném odkazu pořádat schůzi pro zájemce o členství, kde představím naše Mladé Pirátstvo, jak se angažujeme vnitrostranicky i navenek a jaké jsou u nás možnosti zapojení.
Budeme se na Tebe těšit!

místopředsedkyně Mladého Pirátstva, místopředsedkyně MS Praha 6, studentka práv

Katerina.Demetrashvili
Republikový výbor

Lubcek píše: 14 lis 2024, 14:00

Ahoj,
jmenuju se Lubor Čech a pocházím z Mikulova, prošel jsem si čtyři roky Brnem a teď trávím většinu svých dní v Praze. Je mi 23 let a pracuju v životní pojišťovně.

Kolem Pirátů a obzvlášť MP se pohybuju posledních pár let, i když jen velmi periferně. V posledním půl roce pak trošku intenzivněji a teď jsem už konečně dospěl k rozhodnutí, že bych se mohl skutečně zapojit a pomoct. Rád bych se tedy přidal k MP.

Zajímám se hlavně o digitalizaci, kyberbezpečnost a životní prostředí. Aktuálně se zhrozením sleduju tu tragédii termínů přijímání národní implementace směrnice NIS2.

A mezi mé koníčky patří víno – ne pouze jeho pití, ale hlavně teorie (jak jsem z jižní Moravy, tak ten pojem chápu trochu šířeji než jen „alkoholický nápoj“), slovenská politická scéna a hraní si se zákonem o svobodném přístupu k informacím.

Díky a serebe vinea in posterum.

Ahoj Lubore, děkujeme moc za představení, zájem i účast na dnešní schůzi!
Další naši členskou schůzi máme 9. ledna od 19:30 klasicky v online podobě na jitsi.pirati.cz/mladepiratstvo.
Budeme se na Tebe těšit!

Jan_Skrabal
Mladé Pirátstvo
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Jan_Skrabal »

Ahoj,

jmenuju se Honza Škrabal a chtěl bych se stát členem Mladého Pirátstva. Právě pracuji na tom abych byl registrovaným příznivcem na Praze 6. 🫡

Je mi dvacet let a už druhý rok studuji FHS UK, kde se zaměřuju hlavně na filosofii umění a studium vizuální kultury. Baví mě film, který jsem taky vystudoval na střední. Na filmu mě nejvíc baví střih :D

U pirátů chci jakkoliv pomoc, protože si myslím, že je důležité se zapojovat do kulturního a společenského dění.

(doufám, že posílám dobře Fórum mě trochu děsí :D)

Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan_Skrabal za příspěvky (celkem 2):
Katerina.Demetrashvili, Katerina.Stojanova
Katerina.Demetrashvili
Republikový výbor

Jan_Skrabal píše: 20 lis 2024, 15:34

Ahoj,

jmenuju se Honza Škrabal a chtěl bych se stát členem Mladého Pirátstva. Právě pracuji na tom abych byl registrovaným příznivcem na Praze 6. 🫡

Je mi dvacet let a už druhý rok studuji FHS UK, kde se zaměřuju hlavně na filosofii umění a studium vizuální kultury. Baví mě film, který jsem taky vystudoval na střední. Na filmu mě nejvíc baví střih :D

U pirátů chci jakkoliv pomoc, protože si myslím, že je důležité se zapojovat do kulturního a společenského dění.

(doufám, že posílám dobře Fórum mě trochu děsí :D)

Ahoj Honzo, děkujeme moc za představení a zájem!
Už jsme spolu v kontaktu, pomůžu ti i s Prahou 6:)
Další naši mladopirátskou členskou schůzi máme 9. ledna od 19:30 klasicky v online podobě na jitsi.pirati.cz/mladepiratstvo.
Budeme se na Tebe těšit!

Milan.Majercik
Místní předsednictvo
Profese: Student IT
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od Milan.Majercik »

Hola!

mám zájem o připojení do MP.
Kdo by chtěl vědět o mně něco víc, tak zde je moje představení v rámci mojí žádosti o členství ve straně: viewtopic.php?p=898875#p898875
Pokud máte nějaké doplňující dotazy, určitě se ozvěte.
Předem díky, snad se nějak dohodnem.

Naposledy upravil(a) Milan.Majercik dne 13 pro 2024, 13:58, celkem upraveno 3 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Milan.Majercik za příspěvky (celkem 2):
Katerina.Stojanova, Katerina.Demetrashvili

Sometimes we must let go of our pride and do what is requested of us.

Katerina.Demetrashvili
Republikový výbor

Ahoj Milane, děkujeme moc za představení a zájem!
V kontaktu se svojí krajskou koordinátorkou už jsi, což je super.
Další naši mladopirátskou členskou schůzi máme 9. ledna od 19:30 klasicky v online podobě na jitsi.pirati.cz/mladepiratstvo.
Budeme se na Tebe těšit!

Stepan.Strebl
Člen KS Praha
Profese: podnikatel
Dal poděkování: 151 poděkování
Dostal poděkování: 365 poděkování

Příspěvek od Stepan.Strebl »

Ahoj! Jmenuju se Štěpán, jsem členem strany od roku 2016 a chtěl bych se stát mladým pirátem s velkým M a P.

Zlí jazykové tvrdí, že jsem u Pirátů zešedivěl, ale já to beru jinak: jen jsem se ve straně zocelil a začal prostě i nabírat barvu oceli. Naštěstí jsem nestihl zestárnout natolik, abych se nemohl stát členem naší mládežnické organizace! Více o mně najdete v mém medailonku.

Zajímá mě, co vlastně mladší generaci zajímá, co ji nejvíc trápí. Když jsem byl v listopadu v Česku, octl jsem se v jedné studentské hospodě a bavil se tam s lidmi, kterým bylo okolo 20 let. V tu chvíli jsem si uvědomil, že přestávám chápat pohled mladých lidí. Pro úspěch strany je však zásadní porozumět jim, umět mluvit ke své cílové skupině. Nedávno mi vaše mimořádně talentovaná předsedkyně @Katerina.Stojanova pomohla pochopit pohled mladých lidí na krypto, za což jí chci moc poděkovat. Vnímám MP jako tým, který je kritický pro další volby a pro budoucnost strany. Rád bych na porozumění mladým lidem v Česku s MP spolupracoval a pomáhal vhledy do duše nejmladší generace voličů překládat dál do strany.

P.S.
Jsem zapřisáhlým odpůrcem pouštění soundtracku Pirátů z Karibiku. Nikdy víc! OFFTOPICTakže... Taylor Swift?

Tito uživatelé poděkovali autorovi Stepan.Strebl za příspěvky (celkem 3):
Jan.Jelinek, Katerina.Stojanova, Vojtech.Pikal
Katerina.Demetrashvili
Republikový výbor

Stepan.Strebl píše: 20 pro 2024, 08:51

Ahoj! Jmenuju se Štěpán, jsem členem strany od roku 2016 a chtěl bych se stát mladým pirátem s velkým M a P.

Zlí jazykové tvrdí, že jsem u Pirátů zešedivěl, ale já to beru jinak: jen jsem se ve straně zocelil a začal prostě i nabírat barvu oceli. Naštěstí jsem nestihl zestárnout natolik, abych se nemohl stát členem naší mládežnické organizace! Více o mně najdete v mém medailonku.

Zajímá mě, co vlastně mladší generaci zajímá, co ji nejvíc trápí. Když jsem byl v listopadu v Česku, octl jsem se v jedné studentské hospodě a bavil se tam s lidmi, kterým bylo okolo 20 let. V tu chvíli jsem si uvědomil, že přestávám chápat pohled mladých lidí. Pro úspěch strany je však zásadní porozumět jim, umět mluvit ke své cílové skupině. Nedávno mi vaše mimořádně talentovaná předsedkyně @Katerina.Stojanova pomohla pochopit pohled mladých lidí na krypto, za což jí chci moc poděkovat. Vnímám MP jako tým, který je kritický pro další volby a pro budoucnost strany. Rád bych na porozumění mladým lidem v Česku s MP spolupracoval a pomáhal vhledy do duše nejmladší generace voličů překládat dál do strany.

P.S.
Jsem zapřisáhlým odpůrcem pouštění soundtracku Pirátů z Karibiku. Nikdy víc! OFFTOPICTakže... Taylor Swift?

Ahoj Štěpáne, děkujeme moc za představení a zájem!
Rádi Tě uvidíme na naší další mladopirátské členské schůzi, kterou máme 9. ledna od 19:30 klasicky v online podobě na jitsi.pirati.cz/mladepiratstvo.
Budeme se na Tebe těšit!

Vojtech.Vengrin
Člen KS Středočeský kraj
Profese: Student
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od Vojtech.Vengrin »

Dobrý večer všichni,

Jmenuju se Vojta Vengrin, pocházím z Lán.
Momentálně studuji na Mendelu obor IT Administrace, pomalu druhý semestr. Jsem RegP z MS Kladno.

Můj důvod v politice je aktuální trend krajně pravicových stran, které získavají dostatečně velké zastoupení ve světě. Odmítám připustit možnost přenechání naší budoucnosti těmto stranám a vnímám tento problém jako naprosto existenciální pro naši zemi a kontinent.

Do MP se hlásím, protože spoustu našich mladých spoluobčanů, se ztrácí v politice a věřím že MP je schopné získat spoustu z těchto mladých hlasů.

Předem děkuji za Váš čas,
Vojta :D

Tito uživatelé poděkovali autorovi Vojtech.Vengrin za příspěvky (celkem 4):
Kristian.Suser, Ayudh.Ray, Petr.Klic, Katerina.Demetrashvili
Katerina.Demetrashvili
Republikový výbor

vojtavengrin píše: 28 pro 2024, 22:03

Dobrý večer všichni,

Jmenuju se Vojta Vengrin, pocházím z Lán.
Momentálně studuji na Mendelu obor IT Administrace, pomalu druhý semestr. Jsem RegP z MS Kladno.

Můj důvod v politice je aktuální trend krajně pravicových stran, které získavají dostatečně velké zastoupení ve světě. Odmítám připustit možnost přenechání naší budoucnosti těmto stranám a vnímám tento problém jako naprosto existenciální pro naši zemi a kontinent.

Do MP se hlásím, protože spoustu našich mladých spoluobčanů, se ztrácí v politice a věřím že MP je schopné získat spoustu z těchto mladých hlasů.

Předem děkuji za Váš čas,
Vojta :D

Ahoj Vojto, děkujeme moc za představení a zájem!
Rádi Tě uvidíme na naší další mladopirátské členské schůzi, kterou máme 9. ledna od 19:30 klasicky v online podobě na jitsi.pirati.cz/mladepiratstvo.
Budeme se na Tebe těšit!

Odpovědět

Zpět na „Mladé Pirátstvo“