Lukas.Langer píše: ↑13 lis 2024, 11:20Moc vás všechny zdravím,
jmenuji se Lukáš Langer, původem pocházím z unikátního baťovského Zlína a momentálně studuji v Praze na Právnické fakultě Univerzity Karlovy.
Členem Pirátů jsem podle mě už skoro dva roky a za tu dobu jsem kandidoval v komunálních i krajských volbách zhruba ze 20. místa.
Mým velkým zájmem je reprezentace mládeže, které se věnuji prakticky od konce základní školy. Přes školní, regionální, krajskou a národní úroveň teď působím jako delegát České rady dětí a mládeže v Evropském fóru mládeže, kde se věnuji hlavně tématu snížení pasivní volební hranice na 16 let. Tato tematika je mi velmi blízká, protože souvisí s mým primárním tématem, kterým je demografická krize.
Do Mladého Pirátstva se hlásím, protože navzdory velmi špatné situaci, ve které se jako strana nacházíme a celá česká politika obecně mi vzdávání nikdy moc nešlo a snažím se bojovat až do konce. Volby do Poslanecké sněmovny budou naprosto zásadní pro směřování naší krásné země, ale také zcela existenciální výzvou pro naši speciální stranu. A chtěl bych tak i v MP pomoct dostat více mladých lidí k volbám a naší straně získat nové voliče.
Více o mně v pirátských medailoncích či na mém ig: @lukas_langer
Kdyby vás cokoliv zajímalo, neváhejte mi napsat
Ať se vám dnes ve všem daří!
Ahoj Lukáši, děkujeme moc za představení a za zájem!
Další naši členskou schůzi máme 9. ledna od 19:30 klasicky v online podobě na jitsi.pirati.cz/mladepiratstvo.
Zároveň budu 12.12. od 20:00 na stejném odkazu pořádat schůzi pro zájemce o členství, kde představím naše Mladé Pirátstvo, jak se angažujeme vnitrostranicky i navenek a jaké jsou u nás možnosti zapojení.
Budeme se na Tebe těšit!