Srovnání výsledků studentských voleb 2019->24.
Piráti -13 PB
Výrazný propad Pirátů, napříč všemi typy středních škol.
Mediální odbor působil v oblasti komunikace mezi stranou a veřejností, resp. sdělovacími prostředky; mediální odbor vydává tiskové zprávy a stanoviska strany, monitoruje média, propaguje akce strany atd.
Moderátor: Kampaňový tým
Příspěvek od Dalibor.Zahora »
Srovnání výsledků studentských voleb 2019->24.
Piráti -13 PB
Výrazný propad Pirátů, napříč všemi typy středních škol.
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
tel. 773 993 465, e-mail: dalibor.zahora(zav)pirati.cz
Příspěvek od Petr.Vileta »
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
Příspěvek od Petr.Tkadlec »
Petr.Vileta píše: ↑15 říj 2024, 09:18Snímek obrazovky pořízený 2024-10-15 09-17-18.png
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-vo ... i-40493059
Jojo, a pak v reálných volbách nemáme ani polovinu. Navíc v RV se teď schvaluje základní program strany, který asi ani nepůjde na CF (já ho tam dám asi pak sám) a podle mě, kdyby si nevěděl, že je to náš základní program, tak nepoznáš o kterou stranu se jedná.
Jojo, a pak v reálných volbách nemáme ani polovinu.
Předpokládám, že to už zaznělo - sněmovní model (což je naprostá většina těchto průzkumů preferencí) se nedá porovnávat s výsledky v jiných volbách. Ano, modely můžou být (jsou) zatíženy různými chybami, ale fakt nejsou špatně, protože eurovolby/krajské volby dopadly jinak...
Věř, ale komu věříš měř.
Příspěvek od Vaclav.Zidek »
Počkej za měsíc to s novým vedením bude 15 %
Václav Židek, exradní Libereckého kraje pro životní prostředí a zemědělství
Věř, ale komu věříš měř.