JMaravelo píše: ↑10 lis 2024, 11:55Josef.Bouse píše: ↑10 lis 2024, 11:33A vidím mnoho loučení lidí, kteří nebyli nějaká "krajní" levice.
Ona tu byla nějaká krajní levice? Já myslel, že tohle se tu pravidělně ve všech diskuzích vyvrací. Ale dost legrace...
Josef.Bouse píše: ↑10 lis 2024, 11:33Mě osobně aktuální situace velice bolí, protože mám obavy o budoucnost strany, její relevance a jak bude v budoucnu hájit zájmy česka. Sám vyčkávám, až si vše sedne a co se bude dít ve volbách do sněmovny...
Tady bych se rád zeptal, co jste udělali pro to, abyste tyhle obavy neměli. Měl bys je stejně, pokud by vyhrál Wagenknecht? Za mě jsou tyto obavy na místě, bez ohledu na to, z koho jste vybírali. Protože jste si neudělali žádný průzkum veřejného mínění a toho, co od vás vaši voliči a potenciální voliči očekávají. Střílíte to úplně na slepo. Samé řeči o datové analýze a datadriven čemkoliv a pak děláte volbu předsedy strany bez dat a na základně výhradně subjektivního postoje a přesvědčení. Jinak dost mě bavilo, kdy právě tito nekrajní zastánci levice jakékoliv průzkumy veřejného mínění zavile odmítali - a to nejen před volbou předsedy, ale v podstatě vždycky, když na ně přišla řeč.
(Kdyby mě chtěl někdo nařknout proč to říkám až teď, že po bitvě každý generál, můžu dohledat příspěvky, kdy jsem to psal dávno před volbou a nabízel i svou pomoc (zdarma), která jedním s místních členů byla nakonec odmítnuta, protože místo aby dorazil do od jeho domu 100 metrů vzdálené kavárny v domluvený čas, "tak se zrovna vrátil z nákupu a už se mu nikam nechtělo" :DDD - abych ale nebyl tak krutý, šlo o osobní schůzku na téma zmíněných průzkumů veřejného mínění)
Tak někteří teď bouchli šampanské, že ti co odchází jsou ti "komunisti" a vlastně to je super S tím nesouhlasím, nejsou to žádní komunisti, komunisti jsou výplod některých pirátů a vlatně i ta krajní levice živili lidi ze vnitř strany.
Strana měla průzkum, minulý týden byl prezentován na RV třeba, takže jsem ho i viděl.
Já nevím jak to mají jiní politici, já s lidmi mluvím.