David.Wagner píše: ↑10 říj 2024, 08:55Zdenek.Hrib píše: ↑10 říj 2024, 08:39David.Wagner píše: ↑10 říj 2024, 08:33Čau, čas na prostořekost!
A) myslím si, že co se týče vnější reprezentace a nějakého širšího vedení je Zdeněk pro mě nejlepší varianta z přihlášených a nevidím lepší, no
B) ten set "nesmíme řešit sami sebe, pojďme řešit sami sebe a detaily vnitřního fungování" si fakt myslím, že je úplně marnej
Protože teda hledáme predsedu, tak podporuju, ale proboha prosím nevažme se k těm návrhům který vesměs jen budou stát čas a neprinesou nic, to fakt není ten restart
díky, každopádně jak píšu v kandidátské řeči: "Nestačí RESTART, potřebujeme UPGRADE!". Takže moje kandidatura je skutečně podmíněna tou reformou co vykopl Jirka Hlavenka. Pokud nechceš reformu, tak nemá smysl pro mne hlasovat. Tady už není ani jiná cesta a není ani čas přešlapovat na místě.
A nechceš, ja nevím, udělat z toho třeba těch pár části který mají smysl a ne vazat si k noze "nyni udelame techto osm bodu" ? Fakt nechápu, proč se tak nutně chceš privazat k věcem jako "nyní spojíme RP/RV" a říkat si o tom, že to je upgrade.
A prosím, ja jakoby reformy docela chci a well, věnoval jsem tomu něco práce, nechápu, proč se snažíš se vymezit jako "toto je ta JEDINA možná reforma a je CELA SPRAVNA", tuhle jakoby tvrdost asi lepší nechat pro ODSANO na magistratu
Já neříkám, že to je jediná možná reforma pro Piráty. Ale pro mne je to jediná možná reforma, pod kterou se můžu podepsat. protože je to ucelená vize která dává smysl dohromady. ale určitě jsem ready na diskuzi s jinou alternativní programovou vizí. Jinak diskuze běží a já jsem za to rád. Ostatně nějaká věc je přímo v tom záměru navržena v alternativách.