Dobrý den,
piráty jsem vždy volil, ale od té doby co jsou ve vládě, to s jejich propagací není valné. Ig a Facebook je vlastně pro členy a nebo "fanoušky" strany. Na youtube se mi líbí Reflektor. Ale pro mladší (ať již mohou volit či nikoliv) je to málo "akční". Pro lidi 30+- je to fajn. Lidi od 55+ je to vlastně bez propagace. Přitom Piráti odvádí dobrou práci. Jsem z Plzně a když jdu po ulici, vidím vyvěšené plagáty vzoru A4 od SPD a nejvíce ANO (sice je to hrozně zastaralé, ale na starší lidi to prostě funguje)..
Youtube:
Reklama na pirátskou stranu. Na youtube kanál nahrát rozhovory s politiky z pirátské strany a okořenit je něčím, co je populární na zahraniční či české scéně. Skvělou práci odvádí show Fabulace Jana Špačka. V zahraničí je do jisté míry Channel 5.
Instagram a Facebook:
Znovu placená reklama. Odkazy na youtube videa.
Starší a důchodci prostě slyší na peníze. Zeptejte se důchodce a ten Vám řekne, že volí Babiše, protože pro ně udělal nejvíc a Fialová vláda (jejíž jsou piráti členy) jim vše vzala. Ikdyž to tak není, ale k nim se tohle info prostě nedostane a přitom je to dost velká část populace.
Tohle jsou postřehy obyčejného otce od rodiny, který se zajímá o amatérské natáčení, trendy na youtube a v online prostoru, jestli už tu něco takového bylo, tak se omlouvám. Nemám fórum projeté skrz na skrz