kaossik píše: ↑26 zář 2024, 16:45Petr.Vileta píše: ↑26 zář 2024, 16:36Právě proto, že to voliče ANO nezajímá, nevolí Piráty, protože mi to moc tlačíme do popředí. Občana zajímá, jak z Berouna dojíždět do práce v Mladé Boleslavi a bude volit toho, kdo mu nabídne vlak, autobus, nebo dálnici a ne toho, kdo mu nabídne manželství pro všechny a zákaz spalovacích aut.
Mě ale nepřijde, že by Piráti tohle nějak tlačili do popředí, říká se to o nich, je jich to vkládáno do úst, ale odpovídá to realitě?
Osobně mi přijde, že Piráti do popředí netlačí nic, je to komunikačně mrtvá strana, jelikož předseda teď 3 roky makal a neměl čas tu stranu nějak propagovat.
Pochopitelně že politická konkurence do toho prázdného prostoru může vložit ledacos a daří se jí to úspěšně.
Divej, presne tak, rika se to o nich, je uplne fuk do jake miry je to pravda, vetsina lidi voli emocemi. A Pirati LGBTQ+ tlaci, to je fakt.
Do palestinskych vlajek se taky nekteri motaj
Bartos kdysi prohlasil, ze nema problem s tim, kdyby Evropa byla muslimska (no tak s tim mam giga problem, to by byla smrt demokracie, rovnosti muzu a zen, svobody slova atd...)
Ja se jen snazim rict, co vsude od lidi slysim a kdyz se jich ptam co rikaj na piraty.