wittgenstein píše: ↑23 zář 2024, 11:26Konicek píše: ↑23 zář 2024, 11:05VitekD258 píše: ↑22 zář 2024, 21:07Já zastávám názoru, že debakl způsobila špatná kampaň. Ti co říkají, že je to kvůli "woke" a "marxistům ve straně" pro piráty nikdy volit nebudou, akorát ze strany chtějí udělat ODS 2.0. Pirátská strana na výhru žádnou politickou reorientaci nepotřebuje (ostatně pak by to nebyla pirátská strana). Co ale strana potřebuje je kvalitní kampaň, přijde mi že v kampani voleb do PSP 2021 někdo povyházel všechny kvalitní manažery a teď ta sedí jenom blbci, co vymýšlí prázdná nic neříkající hesla. Je extrémně vidět, že kampaňový manažeři vzdali (z neznámého důvodu) snahu zapůsobit se na voličský skupiny, který by pro piráty potencionálně volili a teď se snaží mít kampaň přístupnou všem, i lidem který by piráty nevolili ani ve snu. JENŽE TAKHLE KVALITNÍ KAMPAŇ NEUDĚLÁTE. Tohle je v podstatě ideální manuál "Jak odcizit svojí voličskou základnu 101". V Český republice je mnohem víc progresivních lidí než si myslíte, a vy máte názory se kterýma oni souhlasí, TAK JE OSLOVTE. Zahoďte prázdný populistický řeči ("Bez korupce pro lidi", to tu snad bylo asi tisíckrát a jednou
) a přestaňte se chovat, jakože váš cíl je vyhrát a začněte se chovat, jakože váš cíl je něco změnit (já vím, že to váš cíl je tak jako tak ale ostatní by to rádi i viděli) a ukažte to taky prosím ve své kampani. Děkuju.
Jako sympatizant nesouhlasím. Zásadní problémy a propady v průzkumech souvisely s ultralevicovými postoji v minulosti - vzpomeňte si na to “zamyšlení o 1% dani z nemovitostí”, na elektroměry či na demokratický komunismus Janky. Vždy následovala poměrně silná reakce veřejnosti a není se čemu divit.
Pocházím ze země, kde svoboda rozhodně není běžná A tak vám to asi ani nepřijde, ale tyhle myšlenky prostě lidi odrazují.
Od pirátů jsem očekával, že půjde o stranu zaměřenou na digitalizaci, efektivitu a moderní přístup ke státní správě. Podpora manželství pro všechny a podobných témat určitě ano, ale nikoli jako hlavní priorita, na to máme jako země prostě ještě moc jiných potíží. Proč stranu kazí jedinci propagující komunizmus, ultralevicové myšlenky a podobně?Nikdo takový tady není, žijete v bludu.
To myslíte vážně? Pokud ano, pak je to přesně ukázka naprostého tunelového vidění a neschopnosti sebereflexe. Janka se tedy distancovala od svých prohlášení? Od svých účastí na akcích, které jí byly vyčítány apod? ….
A ten brutální článek o NZP který by financovali lidé s vlastními nemovitostmi, to se nám jen zdálo? A Peksa už není ve straně? …