Bezbřehá diskuze k aktuálním událostem

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
Konicek
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování

Re: Napsali o nás

Příspěvek od Konicek »

wittgenstein píše: 23 zář 2024, 11:26
Konicek píše: 23 zář 2024, 11:05
VitekD258 píše: 22 zář 2024, 21:07

Já zastávám názoru, že debakl způsobila špatná kampaň. Ti co říkají, že je to kvůli "woke" a "marxistům ve straně" pro piráty nikdy volit nebudou, akorát ze strany chtějí udělat ODS 2.0. Pirátská strana na výhru žádnou politickou reorientaci nepotřebuje (ostatně pak by to nebyla pirátská strana). Co ale strana potřebuje je kvalitní kampaň, přijde mi že v kampani voleb do PSP 2021 někdo povyházel všechny kvalitní manažery a teď ta sedí jenom blbci, co vymýšlí prázdná nic neříkající hesla. Je extrémně vidět, že kampaňový manažeři vzdali (z neznámého důvodu) snahu zapůsobit se na voličský skupiny, který by pro piráty potencionálně volili a teď se snaží mít kampaň přístupnou všem, i lidem který by piráty nevolili ani ve snu. JENŽE TAKHLE KVALITNÍ KAMPAŇ NEUDĚLÁTE. Tohle je v podstatě ideální manuál "Jak odcizit svojí voličskou základnu 101". V Český republice je mnohem víc progresivních lidí než si myslíte, a vy máte názory se kterýma oni souhlasí, TAK JE OSLOVTE. Zahoďte prázdný populistický řeči ("Bez korupce pro lidi", to tu snad bylo asi tisíckrát a jednou :roll: ) a přestaňte se chovat, jakože váš cíl je vyhrát a začněte se chovat, jakože váš cíl je něco změnit (já vím, že to váš cíl je tak jako tak ale ostatní by to rádi i viděli) a ukažte to taky prosím ve své kampani. Děkuju.

Jako sympatizant nesouhlasím. Zásadní problémy a propady v průzkumech souvisely s ultralevicovými postoji v minulosti - vzpomeňte si na to “zamyšlení o 1% dani z nemovitostí”, na elektroměry či na demokratický komunismus Janky. Vždy následovala poměrně silná reakce veřejnosti a není se čemu divit.
Pocházím ze země, kde svoboda rozhodně není běžná A tak vám to asi ani nepřijde, ale tyhle myšlenky prostě lidi odrazují.
Od pirátů jsem očekával, že půjde o stranu zaměřenou na digitalizaci, efektivitu a moderní přístup ke státní správě. Podpora manželství pro všechny a podobných témat určitě ano, ale nikoli jako hlavní priorita, na to máme jako země prostě ještě moc jiných potíží. Proč stranu kazí jedinci propagující komunizmus, ultralevicové myšlenky a podobně?

Nikdo takový tady není, žijete v bludu.

To myslíte vážně? Pokud ano, pak je to přesně ukázka naprostého tunelového vidění a neschopnosti sebereflexe. Janka se tedy distancovala od svých prohlášení? Od svých účastí na akcích, které jí byly vyčítány apod? ….
A ten brutální článek o NZP který by financovali lidé s vlastními nemovitostmi, to se nám jen zdálo? A Peksa už není ve straně? …

Naposledy upravil(a) Konicek dne 23 zář 2024, 11:39, celkem upraveno 1 x.
wittgenstein
Profese: existuje
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 146 poděkování

Příspěvek od wittgenstein »

Konicek píše: 23 zář 2024, 11:37
Konicek píše: 23 zář 2024, 11:05

Jako sympatizant nesouhlasím. Zásadní problémy a propady v průzkumech souvisely s ultralevicovými postoji v minulosti - vzpomeňte si na to “zamyšlení o 1% dani z nemovitostí”, na elektroměry či na demokratický komunismus Janky. Vždy následovala poměrně silná reakce veřejnosti a není se čemu divit.
Pocházím ze země, kde svoboda rozhodně není běžná A tak vám to asi ani nepřijde, ale tyhle myšlenky prostě lidi odrazují.
Od pirátů jsem očekával, že půjde o stranu zaměřenou na digitalizaci, efektivitu a moderní přístup ke státní správě. Podpora manželství pro všechny a podobných témat určitě ano, ale nikoli jako hlavní priorita, na to máme jako země prostě ještě moc jiných potíží. Proč stranu kazí jedinci propagující komunizmus, ultralevicové myšlenky a podobně?

To myslíte vážně? Pokud ano, pak je to přesně ukázka naprostého tunelového vidění a neschopnosti sebereflexe. Janka se tedy distancovala od svých prohlášení? Od svých účastí na akcích, které jí byly vyčítány apod? ….

Proč by jako měla? Byl jste na té akci? Víte kulový...

Tito uživatelé poděkovali autorovi wittgenstein za příspěvek:
anon123

Nakonec Vám budou vládnout ti nejméně schopní, protože si to zasloužíte.

Konicek

Příspěvek od Konicek »

wittgenstein píše: 23 zář 2024, 11:38

Jistě, za to vy víte všechno. Prosím link kde se distancuje od komunismu, například tedy. Či od anti-kapitalistických postojů, které mnohdy vyjadřuje.
A ten článek o NZP, kteryl by platili vlastníci nemovitostí, to byl blud, to se mi zdálo? Proč ho tedy piráti pak stáhli a upravili? Žijete v kognitivním biasu a bludu.

wittgenstein
Profese: existuje
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 146 poděkování

Příspěvek od wittgenstein »

Konicek píše: 23 zář 2024, 11:40

Jistě, za to vy víte všechno. Prosím link kde se distancuje od komunismu, například tedy. Či od anti-kapitalistických postojů, které mnohdy vyjadřuje.
A ten článek o NZP, kteryl by platili vlastníci nemovitostí, to byl blud, to se mi zdálo? Proč ho tedy piráti pak stáhli a upravili? Žijete v kognitivním biasu a bludu.

Víte hovno co je komunismus. A očividně máte zmatek i v kapitalistických otázkách... Ale tady diskutovat nebudu. Já si počkám až vypadnou Hřib a Lipavský a pak se možná vrátím podívat jestli už jste volitelní... Na rozdíl od nich tady byla Janka a lidem to očividně nevadilo... I ona pomohla vybudovat to co jste případně pak volil (a pokud ne, tak vůbec nemá cenu se s vámi bavit, protože jste nikdy nebyl cílovka a nikdy nebudete)... Ne žádný Lipavský nebo Hřib... po nich přišel pád. Proč asi? ...

Nakonec Vám budou vládnout ti nejméně schopní, protože si to zasloužíte.

Kuba.C
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 46 poděkování

Re: Diskuze k článkům a odkazům

Příspěvek od Kuba.C »

Vojtech.Pikal píše: 06 zář 2024, 23:11

Tak to já si ODSÁNO velmi představit dokážu. Ještě uvidíme, jak tam ODS půjde zachraňovat demokracii, aby to nebylo ANO a SPD.

Po příštích parlamentních volbách je to dost možný... protože podle mě se do PS dostane jak SPD, tak Stačilo tak i možná nějaká koalice Přísahy+PRO+Trikolory nebo něco takového... určitě dva takový nějaký extrémní subjekty. Takže strany z bloku pětikoalice nebudou schopné udělat většinu a jiná varianta by pak byla ANO + extrémisté.
Co se týče Pirátů, tak je vůbec otázka jestli do sněmovny dostanou, tu stranu udělal hlavně Bartoš a lidi kolem něj, Bartoš už tak nějak vyhořel, Piráti si ho teď odstřelí, bůhví kdo to povede, ale to komoušské křídlo tu už moc prosáklo (Lipavský má pravdu), a to je důvod proč lidi Piráty nevolí. Ani ti huliči či počítačoví maníci :fet: už vás nechtěj volit, legalizaci jste neprosadili, v IT jste taky nic neudělali, s digitalizací vidíme jak to je. A podpora palestinských zločinců či snaha natahat krimigranty do ČR, tak to vám už vůbec nic nepřinese, právě naopak. Je mi líto, ale pokud nedojde k nějaký obrodě strany a návratu ke kořenům, tak Piráti končí na smetišti.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Kuba.C za příspěvek:
Petr.Vileta
Petr.Tkadlec
BAN za porušování pravidel
Profese: rozpočtář/přípravář/stavbyvedoucí
Dal poděkování: 1218 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Tkadlec »

pavlinahamplova píše: 23 zář 2024, 19:18

Tomuhle nerozumím:

"Podle Adama by strana měla více zastávat centristickou a liberální politiku. „Ať pokračují dál šikovní lidé, kteří Piráty ve velké míře reprezentovali v období 2017 až 2021. Přestaňme si nalhávat, že tady mohou koexistovat oba směry – woke a libcentr. Akorát to znechutí obě poloviny potenciálních voličů. Je mi celkem u prd*le, která půlka by pokračovala pod jménem Piráti. Já mám jasno, kterou bych volil a podporoval,“ dodal."

Vzdyť v současné době Piráty reprezentují ti samí lidé, jako v letech 2017-2021. Pořád jedni a ti samí. A dopadlo to průšvihem už u třetích voleb za sebou.

https://cnn.iprima.cz/dosahli-jsme-dna- ... ava-448496

To nejde pochopit, za všechny průsery totiž můžou komunisti a ne ti co vládnou nebo jsou v psp.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Tkadlec za příspěvek:
anon123
Petr Tkadlec - 724 879 117
jestli něco chcete, tak víte, kde mě naleznete
eladar
Dal poděkování: 138 poděkování
Dostal poděkování: 244 poděkování

Příspěvek od eladar »

Josef.Steinbauer píše: 23 zář 2024, 20:04

Ať se podívám kamkoliv, tak redaktoři v lásce Piráty nemají......

https://www.denik.cz/z_domova/krajske-v ... .sznhp.box

To není o lásce nebo nelásce. To je střízlivé hodnocení stavu

Tito uživatelé poděkovali autorovi eladar za příspěvek:
Vaclav.Zidek
Konicek

Příspěvek od Konicek »

wittgenstein píše: 23 zář 2024, 11:48
Konicek píše: 23 zář 2024, 11:40

Víte hovno co je komunismus. A očividně máte zmatek i v kapitalistických otázkách... Ale tady diskutovat nebudu. Já si počkám až vypadnou Hřib a Lipavský a pak se možná vrátím podívat jestli už jste volitelní... Na rozdíl od nich tady byla Janka a lidem to očividně nevadilo... I ona pomohla vybudovat to co jste případně pak volil (a pokud ne, tak vůbec nemá cenu se s vámi bavit, protože jste nikdy nebyl cílovka a nikdy nebudete)... Ne žádný Lipavský nebo Hřib... po nich přišel pád. Proč asi? ...

Jasně, nemáte argumenty, tak útočíte a jste vulgární. Typické pro méně vzdělané. Skvělé jste odignoroval otázky, na které nemůžete odpovědět. Mimochodem, zkuste si najít vlákna poslední 2 roky, kde členové PS kritizují ultraleviicové kolegy či jejich sympatie s komunismem a podobnými myšlenkami. Vy blude, po několika aférách, kdy i PS musela stáhnout a mírnit některé výroky/materiály protože byly moc levicové, tady budete tvrdit, že nikdo takový ve straně není :-) Tomu se říká naprosté popření reality. Tak si žijte dál v té vaší realitě. Musí to být snadné když nikdo ničemu nerozumí, jen vy ano ;)

jnevidal
Příznivec Pirátů – Jihomoravský kraj
Profese: Webdev

Příspěvek od jnevidal »

pavlinahamplova píše: 23 zář 2024, 19:18

Tomuhle nerozumím:

"Podle Adama by strana měla více zastávat centristickou a liberální politiku. „Ať pokračují dál šikovní lidé, kteří Piráty ve velké míře reprezentovali v období 2017 až 2021. Přestaňme si nalhávat, že tady mohou koexistovat oba směry – woke a libcentr. Akorát to znechutí obě poloviny potenciálních voličů. Je mi celkem u prd*le, která půlka by pokračovala pod jménem Piráti. Já mám jasno, kterou bych volil a podporoval,“ dodal."

Vzdyť v současné době Piráty reprezentují ti samí lidé, jako v letech 2017-2021. Pořád jedni a ti samí. A dopadlo to průšvihem už u třetích voleb za sebou.

https://cnn.iprima.cz/dosahli-jsme-dna- ... ava-448496

strana byla programem z roku 2017 spíše středolevice, výsledkem posunu do středu koalicí se STANem a tolerance vládní pravicové politiky je momentální úpadek strany. woke a libcentr se vůbec nijak vzájemně nevylučují, takže nechápu úplně to dělení.

qnx
Dal poděkování: 147 poděkování
Dostal poděkování: 335 poděkování

Re: Diskuze k článkům a odkazům

Příspěvek od qnx »

Kuba.C: Tak zrovna ODS jsou extrémisté, to si moc nepomůžeš.
Piráti nejsou nevolitelní z důvodu levicové orientace některých členů. Piráti se stali nevolitelní tak nějak celkově. Jak píšeš, digitalizaci a legalizaci nezvládají, odklonili se od prosazování svobody, podporují různé úchylné menšiny (které zajímají jen pár ukřičených aktivistů), podporují zlodějinu pod hlavičkou GD (místo toho aby je zajímala ekologie), podporují válčení (větší efekt by mělo zbavit se Lipavského, než levičáků), podílejí se na působení té nejhorší vlády a tím i na rozkladu našeho hospodářství a poklesu životní úrovně obyvatelstva atd. atd.

Tito uživatelé poděkovali autorovi qnx za příspěvek:
Robert.Magni
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“