Vládnou nám zločinci. Bylo by fajn, kdyby někdo našel odvahu o poslal je do vězení.
https://blisty.cz/art/121324-celni-pred ... unalu.html
Bezbřehá diskuze k aktuálním událostem
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dal poděkování: 147 poděkování
- Dostal poděkování: 335 poděkování
Re: Diskuze k článkům a odkazům
- Tito uživatelé poděkovali autorovi qnx za příspěvek:
- Robert.Magni
- ypsilonx
- Příznivec Pirátů – Zlínský kraj
- Profese: kontrola kvality, networker
- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 121 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
qnx píše: ↑21 zář 2024, 11:29Vládnou nám zločinci. Bylo by fajn, kdyby někdo našel odvahu o poslal je do vězení.
https://blisty.cz/art/121324-celni-pred ... unalu.html
Přitažené za vlasy... nic víc a nic míň.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi ypsilonx za příspěvek:
- Petr.Vileta
Mějme se prostě rádi!
Profesní profil na LinkedIn
-
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
Cywe, odkazovat na Britské listy?? LOL.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Vertigo za příspěvky (celkem 2):
- Petr.Vileta, michalci
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Celkem Spokojený Důchodce
- Dal poděkování: 10918 poděkování
- Dostal poděkování: 8808 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Napsali o nás
Blanka.Lednicka píše: ↑22 zář 2024, 17:38„Neházejte flintu do žita“. Odchod Pirátů z vlády koalice nechce
Koaliční strany nechtějí, aby Piráti odešli z vlády. Obávají se jejich případných výpadů před dalšími volbami, museli by i převzít kritizovanou digitalizaci stavebního řízení. Ministr Dvořák Piráty vyzývá, ať dotáhnou, co slíbili.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volb ... ade-261122
No jo, chyběl by obětní beránek, co?
Já to vidím jako "Jsou až po uši ve sračkách, tak jim tam tu hlavu ještě chvíli podržme."
Samozřejmě, že to ostatním stranám pětikoalice vyhovuje, abychom setrvali. Vypadají jako dobráci a před sněmovními volbami budou moci říci "My je podrželi, ale oni jsou fakt neschopní".
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvky (celkem 4):
- Blanka.Lednicka, Josef.Steinbauer, Dalibor.Zahora, Marek.Necada
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
-
- Dal poděkování: 147 poděkování
- Dostal poděkování: 335 poděkování
ypsilonx: Co je přitažené za vlasy? Že naše vláda podporuje terorismus? Bohužel, ona ho opravdu podporuje. Já jsem sice spíš na straně Izraele, ale ty jejich velkolepé teroristické činy mi to hodně ztěžují. Myslím, že dát od toho konfliktu ruce pryč by bylo mnohem lepší, než se hrdě hlásit k terorismu.
Vertigo: Britské listy jsou žumpa, ale zrovna v tomhle mají pravdu.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi qnx za příspěvek:
- Robert.Magni
-
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Já zastávám názoru, že debakl způsobila špatná kampaň. Ti co říkají, že je to kvůli "woke" a "marxistům ve straně" pro piráty nikdy volit nebudou, akorát ze strany chtějí udělat ODS 2.0. Pirátská strana na výhru žádnou politickou reorientaci nepotřebuje (ostatně pak by to nebyla pirátská strana). Co ale strana potřebuje je kvalitní kampaň, přijde mi že v kampani voleb do PSP 2021 někdo povyházel všechny kvalitní manažery a teď ta sedí jenom blbci, co vymýšlí prázdná nic neříkající hesla. Je extrémně vidět, že kampaňový manažeři vzdali (z neznámého důvodu) snahu zapůsobit se na voličský skupiny, který by pro piráty potencionálně volili a teď se snaží mít kampaň přístupnou všem, i lidem který by piráty nevolili ani ve snu. JENŽE TAKHLE KVALITNÍ KAMPAŇ NEUDĚLÁTE. Tohle je v podstatě ideální manuál "Jak odcizit svojí voličskou základnu 101". V Český republice je mnohem víc progresivních lidí než si myslíte, a vy máte názory se kterýma oni souhlasí, TAK JE OSLOVTE. Zahoďte prázdný populistický řeči ("Bez korupce pro lidi", to tu snad bylo asi tisíckrát a jednou ) a přestaňte se chovat, jakože váš cíl je vyhrát a začněte se chovat, jakože váš cíl je něco změnit (já vím, že to váš cíl je tak jako tak ale ostatní by to rádi i viděli) a ukažte to taky prosím ve své kampani. Děkuju.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi VitekD258 za příspěvky (celkem 3):
- simon_foster, ulyses1, brozkeff
-
- Profese: elektrotechnik
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 89 poděkování
S tím nemohu souhlasit. Víte, valné většině v ČR jsou nějaké woke a marxisté u zadku. Pokud si budou tyto lidé jisti, že politici, co maj moc řídit tuto zemi jim nebudou házet zbytečně klacky pod nohy, jejich každodenní životy se posunou k lepšímu, nikdo neřekne proti tématům woke ani slovo.
Jenže v situaci, kdy jsme v této zemi za 30 let nedokázali dokončit dálniční sítě, zdravotnictví je v kapacitním rozkladu, školství zamrznuté v minulém století, působí témata woke, gender a podobné, jako červený hadr.
Pokud se PS nevrátí k politice založené na reálných potřebách většiny obyvatelstva, bude si moci dělat kampaně někde v propadlišti politických dějin, spolu se zelenými...
S čím bych mohl částečně souhlasit, je prezentace a PR PS jako celku, tak především sjednotlivců. Stupidní kampaně na sociálních sítích, až po některé skandální výroky jednotlivců sráží tuhle stranu už od průseru v posledních parlamentních volbách čím dál níže a pokud si někdo nevytahne hlavy z pr... zavře se nad touhle kdysi nadějnou partají voda a bude konec...
- Tito uživatelé poděkovali autorovi snejdarmi za příspěvky (celkem 2):
- Petr.Vileta, Josef.Steinbauer
-
- Profese: existuje
- Dostal poděkování: 146 poděkování
pavlinahamplova píše: ↑23 zář 2024, 09:14https://www.novinky.cz/clanek/domaci-li ... .seznam.cz
Lipavsky se vodvazal...To je ještě horší, než, že dle politologů je Hřib schopen vést stranu.
Přesně... Právě kvůli lidem jako Lipavsky a Hřib jsme vás s rodinou přestali volit....
Nakonec Vám budou vládnout ti nejméně schopní, protože si to zasloužíte.
-
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
VitekD258 píše: ↑22 zář 2024, 21:07Já zastávám názoru, že debakl způsobila špatná kampaň. Ti co říkají, že je to kvůli "woke" a "marxistům ve straně" pro piráty nikdy volit nebudou, akorát ze strany chtějí udělat ODS 2.0. Pirátská strana na výhru žádnou politickou reorientaci nepotřebuje (ostatně pak by to nebyla pirátská strana). Co ale strana potřebuje je kvalitní kampaň, přijde mi že v kampani voleb do PSP 2021 někdo povyházel všechny kvalitní manažery a teď ta sedí jenom blbci, co vymýšlí prázdná nic neříkající hesla. Je extrémně vidět, že kampaňový manažeři vzdali (z neznámého důvodu) snahu zapůsobit se na voličský skupiny, který by pro piráty potencionálně volili a teď se snaží mít kampaň přístupnou všem, i lidem který by piráty nevolili ani ve snu. JENŽE TAKHLE KVALITNÍ KAMPAŇ NEUDĚLÁTE. Tohle je v podstatě ideální manuál "Jak odcizit svojí voličskou základnu 101". V Český republice je mnohem víc progresivních lidí než si myslíte, a vy máte názory se kterýma oni souhlasí, TAK JE OSLOVTE. Zahoďte prázdný populistický řeči ("Bez korupce pro lidi", to tu snad bylo asi tisíckrát a jednou
) a přestaňte se chovat, jakože váš cíl je vyhrát a začněte se chovat, jakože váš cíl je něco změnit (já vím, že to váš cíl je tak jako tak ale ostatní by to rádi i viděli) a ukažte to taky prosím ve své kampani. Děkuju.
Jako sympatizant nesouhlasím. Zásadní problémy a propady v průzkumech souvisely s ultralevicovými postoji v minulosti - vzpomeňte si na to “zamyšlení o 1% dani z nemovitostí”, na elektroměry či na demokratický komunismus Janky. Vždy následovala poměrně silná reakce veřejnosti a není se čemu divit.
Pocházím ze země, kde svoboda rozhodně není běžná A tak vám to asi ani nepřijde, ale tyhle myšlenky prostě lidi odrazují.
Od pirátů jsem očekával, že půjde o stranu zaměřenou na digitalizaci, efektivitu a moderní přístup ke státní správě. Podpora manželství pro všechny a podobných témat určitě ano, ale nikoli jako hlavní priorita, na to máme jako země prostě ještě moc jiných potíží. Proč stranu kazí jedinci propagující komunizmus, ultralevicové myšlenky a podobně?
-
- Profese: existuje
- Dostal poděkování: 146 poděkování
Konicek píše: ↑23 zář 2024, 11:05VitekD258 píše: ↑22 zář 2024, 21:07Já zastávám názoru, že debakl způsobila špatná kampaň. Ti co říkají, že je to kvůli "woke" a "marxistům ve straně" pro piráty nikdy volit nebudou, akorát ze strany chtějí udělat ODS 2.0. Pirátská strana na výhru žádnou politickou reorientaci nepotřebuje (ostatně pak by to nebyla pirátská strana). Co ale strana potřebuje je kvalitní kampaň, přijde mi že v kampani voleb do PSP 2021 někdo povyházel všechny kvalitní manažery a teď ta sedí jenom blbci, co vymýšlí prázdná nic neříkající hesla. Je extrémně vidět, že kampaňový manažeři vzdali (z neznámého důvodu) snahu zapůsobit se na voličský skupiny, který by pro piráty potencionálně volili a teď se snaží mít kampaň přístupnou všem, i lidem který by piráty nevolili ani ve snu. JENŽE TAKHLE KVALITNÍ KAMPAŇ NEUDĚLÁTE. Tohle je v podstatě ideální manuál "Jak odcizit svojí voličskou základnu 101". V Český republice je mnohem víc progresivních lidí než si myslíte, a vy máte názory se kterýma oni souhlasí, TAK JE OSLOVTE. Zahoďte prázdný populistický řeči ("Bez korupce pro lidi", to tu snad bylo asi tisíckrát a jednou
) a přestaňte se chovat, jakože váš cíl je vyhrát a začněte se chovat, jakože váš cíl je něco změnit (já vím, že to váš cíl je tak jako tak ale ostatní by to rádi i viděli) a ukažte to taky prosím ve své kampani. Děkuju.
Jako sympatizant nesouhlasím. Zásadní problémy a propady v průzkumech souvisely s ultralevicovými postoji v minulosti - vzpomeňte si na to “zamyšlení o 1% dani z nemovitostí”, na elektroměry či na demokratický komunismus Janky. Vždy následovala poměrně silná reakce veřejnosti a není se čemu divit.
Pocházím ze země, kde svoboda rozhodně není běžná A tak vám to asi ani nepřijde, ale tyhle myšlenky prostě lidi odrazují.
Od pirátů jsem očekával, že půjde o stranu zaměřenou na digitalizaci, efektivitu a moderní přístup ke státní správě. Podpora manželství pro všechny a podobných témat určitě ano, ale nikoli jako hlavní priorita, na to máme jako země prostě ještě moc jiných potíží. Proč stranu kazí jedinci propagující komunizmus, ultralevicové myšlenky a podobně?
Nikdo takový tady není, žijete v bludu.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi wittgenstein za příspěvek:
- anon123
Nakonec Vám budou vládnout ti nejméně schopní, protože si to zasloužíte.