pavlinahamplova píše: ↑13 srp 2024, 09:19
Vojtech.Pikal píše: ↑12 srp 2024, 09:22
Hele, ten "Komentář" není ani podepsanej.
Je propojení Pirátů s deníkem N, když mám zaplacené předplatné?
Jako autor je uveden jakýsi Radim Panenka. Asi jste to přehlédl. Stane se.
Máte pravdu, přehlédl. Takhle schované za reklamama a banerama už jsem to nečekal.
Ten článek mě nijak zvlášť nezajímá. Spíše jde o to, že Piráti přijímají každoročně " dar" ve výši 2 500 000 Kč za to, že se dovedli sdružit se STAN.
Stejně, jako ostatní vládní strany dostávají tentýž dar za sdružení se. Je to svým způsobem hrozné. A dárci jsou spojeni s Deníkem N. Toto očekávám od ODS, je to běžný způsob této strany. U Pirátů mě to mrzí.
To je podíl na příspěvku za mandáty ("dar" od STAN), jestli se bavíme o tom samém. Kdyby jsme kandidovali samostatně a měli 10 %, tak asi dostáváme stejně nebo i víc.
Pokud se bavíte o jiném daru od "Spolek pro podporu liberální demokracie ČR", tak ten není každoroční, ten byl jednorázový před volbami, řekl bych. - https://politickefinance.cz/donor/spole ... r-09509071
Stejně tak jsem byla překvapená, že Piráti pobírali covidovy příspěvek na pronájem prostorů PICE. Opět, určitě to dělaly i ostatní strany, ale je to zvláštní vzhledem k rétorice vládnoucích stran.
O tomhle nic nevím, nevím proč by jsme to dělali a z jakého institutu by jsme to měli dostat? Zní to skoro jako porušení zákona. Můžete to nějak doložit?? Máte nějaký odkaz??
Bo s tím bych zásadně nesouhlasil a hnal někoho k odpovědnosti a aby se to vrátilo.
(Pokud se teda nejedná o nějakej regionální případ, kde se ty prostory nějak přepronajímaj k regionálnímu podnikání, ale i tak by to bylo dost blbý a dost by mě zajímalo, komu to přišlo jako dobrej nápad.)