Ondřej Slówik - žádost o členství

Moderátoři: KoKS Praha, PKS Praha, PMS Praha 11

Odpovědět
ondra.slowik
Příznivec Pirátů – Praha
Příspěvky: 1
Registrován: 20 dub 2020, 05:27
Profese: Anglista a vietnamista
Dostal poděkování: 3 poděkování

Ondřej Slówik - žádost o členství

Příspěvek od ondra.slowik »

Dobrý den,
rád bych tímto způsobem oficiálně požádal o členství v MS Praha 11, registrovaným příznivcem jsem od února tohoto roku. První registrace do pirátského fóra dle systému proběhla již na počátku roku 2020.
Pirátské dění sleduji již dlouhodobě a to jak na státní úrovni, tak i na úrovni MČ. Na Jižním městě jsem se narodil a prožil tam celý život s výjimkou posledních 8 let, kdy jsem žil trvale ve Vietnamu, což byl též důvod, proč jsem se zdráhal být politicky/občansky aktivní, když jsem zde nebyl fyzicky přítomen.
Po návratu do ČR bych se chtěl politické a občanské činnosti věnovat více a Piráti k tomu poskytují vhodnou platformu. Zúčastnil jsem se několika pirátských akcí, pravidelně chodím na veřejné schůze. Jsem též členem poradního týmu EZO a v současné době se snažím aktivněji zapojovat do volební kampaně. Myslím, že většina aktivních členů MS mě již stačila více či méně poznat.
Vystudoval jsem anglistiku a vietnamistiku na FFUK, mám PhD. z lingvistiky. Ve Vietnamu jsem pracoval jako lektor angličtiny a později vedoucí katedry angličtiny na Hong Bang International University v Ho Či Minově městě. Zároveň jsem se snažil podílet na organizaci kulturního dění a propagaci české kultury, takže jsem též spolupracoval s českou ambasádou. Podařilo se mi zorganizovat koncert písničkáře Záviše v Hanoji, festival české slamové poesie a přeložit Saturnina do vietnamského jazyka. Též jsem prováděl a tlumočil pro zemědělský, zdravotnický a školský výbor Poslanecké sněmovny ČR.
V ČR mám částečný úvazek na vietnamistice při FFUK, pracuji též jako učitel angličtiny na Střední škole mezinárodních a veřejných vztahů, a jsem aktivní ve spolupráci s pražskou vietnamskou komunitou. Jsem schopen hovořit poměrně kultivovaně česky. plynně anglicky a vietnamsky, na pracovně-komunikační úrovni zvládám i ruštinu.
Mezi mé pracovní zájmy tedy patří mezinárodní politika, školství a kultura. Ostatní zájmy jsou moje děti, sport, zahrádkaření a Velkopopovický kozel...

Tito uživatelé poděkovali autorovi ondra.slowik za příspěvky (celkem 3):
Zuzana.Boehmova, Jan.Mejsnar, Pavel.Podgorny
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Praha 11“