Nominace do volby PMSP3 - MFP3 1/2024 - Petr Konečný

Moderátoři: KoKS Praha, Pražští předsedající, PKS Praha, PMS Praha 3

Odpovědět

Podporuji nominaci Petra Konečného do PMSP3 ve volbě MFP3 1/2024

ANO

9
56%

NE

3
19%

ZDRŽUJI SE

4
25%
 
Celkem hlasujících: 16 - Celkem hlasů: 16

Uživatelský avatar
Frantisek.Dosedel
Rozhodčí komise
Příspěvky: 842
Registrován: 26 lis 2017, 10:51
Profese: advokát
Bydliště: Praha 3 - Vinohrady
Dal poděkování: 1379 poděkování
Dostal poděkování: 1133 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nominace do volby PMSP3 - MFP3 1/2024 - Petr Konečný

Příspěvek od Frantisek.Dosedel »

Vážení
s ohledem na zahájení volby viewtopic.php?t=67032 a svůj slib, že osobám, které o odpovědnost v PMS projeví zájem, založím nominaci, tímto nominuji
@Petr.Konecny, velmi aktivního člena MSP3 a velké zvíře v mladém pirátstvu, se zkušenostmi v organizaci jak malých krátkých akcí, tak i delších projektů.
Nominuji do pozice předsedy i místopředsedy.

Pokud Petr bude souhlasit, požádám ho o přijetí nominace a kandidátskou řeč, která musí obsahovat:

  • odkaz na prezentaci, kterou kandidát vystavil ve vyhrazené části webu strany (https://lide.pirati.cz/) svou prezentaci s fotografií, životopisem, případně osobními prioritami ve stanoveném formátu; prezentaci kandidáta může s jeho souhlasem vystavit i jiný člen nebo registrovaný příznivec,
  • svou představu, jakým způsobem bude funkci vykonávat, jakou má k výkonu funkce způsobilost a jak může přispět činnosti Pirátů v daném voleném orgánu,
  • uvede podstatné skutečnosti, které jsou předmětem nahlášení podle přílohy k jednacímu řádu, nebo uvede větu: V mém případě nejsou žádné další podstatné skutečnosti, které bych zamlčel/a.

Dovoluji si Vás požádat o podporu této nominace.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Frantisek.Dosedel za příspěvek:
Petr.Konecny

Deep in the human unconscious is a pervasive need for a logical universe that makes sense. But the real universe is always one step beyond logic.
The mystery of life isn't a problem to solve, but a reality to experience. - Frank Herbert, Dune
OFFTOPIC
Achievements:
Zakládající člen MS Praha 3 a jeho místopředseda (2018 - )
Zastupitel MČP3 (2018 - )
Člen rady MČP3 (2019-2022)
Předseda KRK Praha (2020 - 2022)
Místopředseda RK (2023 - )
Nepřípustné reputační riziko (asi vždy)

Uživatelský avatar
Petr.Konecny
Republikový výbor
Příspěvky: 207
Registrován: 01 zář 2019, 20:20
Profese: Soc. prac., zástupce ved. v kriz. týmu
Bydliště: Praha 3, Hartigova 142
Dal poděkování: 656 poděkování
Dostal poděkování: 402 poděkování

Re: Nominace do volby PMSP3 - MFP3 1/2024 - Petr Konečný

Příspěvek od Petr.Konecny »

Ahoj.

Moc děkuji za nominaci. Opravdu velice si jí vážím i důvěry, kterou ve mě vkládáš @Frantisek.Dosedel. A nominaci přijímám.

  • V občanském životě jsem zástupce vedoucí krizového týmu Fokus (což je terénní psychiatrická služba) a sociální pracovník, metodik metropolitivního zdravotnického servisu a také přednáším a dělám preventivní programy. Nedávno mě celostátní fórum zvolilo do Republikového výboru. Jsem zástupce vedoucí MRT Návykové chování a vedoucí pracovní skupiny pro duševní zdraví. V radě Mladého pirátstva už nejsem, poté co mi doběhl mandát jsem znovu neobhajoval. A taky jsem takový trochu proaktivní a rád pořádám nejrůznější eventy - deskovky, přednášky, apod. Ale pokud vás zajímá něco více o mě, tak doporučuji mrknout tady https://lide.pirati.cz/osoba/1635/.
  • Pokud jde o to, co bych rád v PMS dělal, tak bych rád pokračoval v prezentaci naší práce na Praze 3 - nedávno jsem se na teambuildingu P3 stal vedoucím mediálního týmu. Mým cílem je alespoň jednou týdně dávat audiovizuální obsah na sítě a to doplňovat aktualitami na P3, prezentací naší práce a také příběhů osob, které jsou na Praze 3 aktivní, hlavně našich řad. Také bych rád pokračoval v aktivní účasti na akcích a nakonec bych i rád byl v kontaktu s novými aktivními lidmi okolo našeho MS. Mám zkušenosti a praxi s vedením týmů a nejrůznějších pracovních skupin, takže bych moc rád využil své znalosti a zkušenosti. Myslím si, že nějaké aktivity, jako je SWAP, večer deskových her, nebo například nějaké přednášky s lidmi z P3 by byly určitě super. A pokud by to bylo pod hlavičkou Prahy 3, tak jen o to lépe.
  • Rád o sobě mluvím jako o autentickém Pirátovi a proto ode mě nečekejte nějaké uzavírání se do sebe. Naopak, mám rád, když je politika a potažmo politická práce transparentní. Myslím si, že nás to všechny chrání, abychom nepropadli do nějakých kulišáren. Taky chci, aby setkání našeho MS byly co nejvíce přístupné a dostupné. Proto bych se chtěl zaměřit na to, aby schůzky MS mohly být hybridní formou, čas byl co nejvíce přijatelný pro lidi, kteří jsou v pečující roli a ideálně abychom se všichni mohli podle vlastních potřeb a tužeb zapojit do aktivit. Pokud je na mě něco charakteristického, tak je to proaktivnost a dotahování věcí do konce. Také se snažím o funkční strategie a plánování práce a další časové úseky.
  • Pokud jsem si správně vědom, tak bych nic neměl zamlčet. Přeji šťastnou ruku při výběru nového PMS. A budu se těšit na diskuzi.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Konecny za příspěvky (celkem 5):
Iveta.Pospisilova, Frantisek.Dosedel, Michal.Gill, Jan.Bartko, Vojtech.Sedlacek

Bez entuziasmu se ve světě nic velkého nevykonalo.
Immanuel Kant

Člen republikového výboru, zástupce vedoucí mezirezortního týmu Návykové chování, vedoucí pracovní skupiny Duševní zdraví,
předseda krajské komise pro prevenci společensky nežádoucích jevů a drogových závislostí v Olomouckém kraji, odborný garant Prague pride

+420 732 516 520
petr.konecny@pirati.cz

Odpovědět

Zpět na „Místní fórum Praha 3“