Iva Landová

Moderátoři: KoKS Praha, PKS Praha, PMS Praha 10

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Místní předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
ival87
Příznivec Pirátů – Praha
Příspěvky: 1
Registrován: 24 dub 2023, 21:05
Dostal poděkování: 1 poděkování

Iva Landová

Příspěvek od ival87 »

Ahoj,

už nějakou chvilku se jako registrovaný příznivec pohybuji kolem Pirátu a rozhodla jsem se požádat vás o členství.
Piráty dlouhodobě sleduji a volím. Zajímám se o oblast sociální, školství a životní prostředí, ve všech těchto tématech jsem s pirátskou politikou "na jedné vlně".
Nikdy jsem nebyla členkou politické strany.

O komunální politiku jsem se začala zajímat na mateřské dovolené, kdy má člověk přiležitost více vnímat prostředí, ve kterém žije. A protože mě nebaví jen doma nadávat, rozhodla jsem se být aktivnější a přiložit ruku k dílu.

Trochu o mě: Vystudovaná italianistka, což je sice krása, ale člověk se tím neuživí, takže italština byla přesunuta do koníčků. Pracuju jako managerka v americké korporátní firmě (online cestovní platforma). Posledních 15 let se pohybuju v multikulturním prostředí. Díky této zkušenosti špatně reaguju na rasové/náboženské/národnostní předsudky a homofoby. To, jak Piráti bojují za manželství pro všechny, je pro mě jen dalším potvrzením společných hodnot.

Práce a dvě malé holčičky jsou dost časově náročné, takže se nemůžu vždy zapojit do pirátských akcí, i přesto se budu snažit být přínosem pro MS P10.

Ráda zodpovím připadné otázky.

Iva

Tito uživatelé poděkovali autorovi ival87 za příspěvek:
Lukas.Novy
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Praha 10“