Michaela Moricová

Moderátoři: KoKS Moravskoslezský kraj, PMS Frýdecko-Místecko

Odpovědět
Michaela.Moricova
Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj
Příspěvky: 1
Registrován: 15 říj 2021, 21:44
Dostal poděkování: 1 poděkování

Michaela Moricová

Příspěvek od Michaela.Moricova »

Přeju všem pěkný den,

Jmenuju se Michaela Moricová, je mi 29 let a ve Frýdku-Místku žiju celý život. Vystudovala jsem anglickou filologii v Ostravě, už od střední školy se ale pohybuju v prostředí koňských dostihů, do kterých tak trochu fušuju pořád. Rok jsem se psaním o koních živila, nicméně dnes už jen sem tam napíšu článek pro zahraniční server a poskytuju tipy.

Mou hlavní náplní života je momentálně politika, kterou jsem začala více sledovat na podzim 2021, posléze jsem se i trošku zapojila do komunální kampaně ve FM a celkově sleduju veškeré politické dění. Piráty volím od chvíle, kde jsem poprvé dorazila k urně, a to nejprve protože i rodiče volí Piráty, a pak už sama od sebe, jelikož se v mých očích vždy jednalo o jedinou opravdu důvěryhodnou stranu.

Shoduji se zcela v liberálních myšlenkách, na což navázala chuť Pirátům být k ruce, a proto jsem se stala Registrovaným příznivcem. O členství se ucházím, protože chci být součástí politické strany, s jejímiž členy se cítím dobře, na jejíž úspěchy jsem hrdá a k jejímuž fungování ráda přispěju. Ostatně to už dělám v rámci fundraisingového týmu Pirátské strany, ke kterému jsem se přidala v březnu 2023.

Zatím díky za pozornost a na případné otázky jsem zvědavá 😊
Míša

Tito uživatelé poděkovali autorovi Michaela.Moricova za příspěvek:
Michaela.Davidova
Uživatelský avatar
Marek.Cmiel
Komunální zastupitel/ka
Příspěvky: 37
Registrován: 25 lis 2017, 17:30
Profese: Kominík
Bydliště: Krmelín
Dal poděkování: 53 poděkování
Dostal poděkování: 51 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Michaela Moricová

Příspěvek od Marek.Cmiel »

Ahoj. Díky za představení ostatním. Míša chodí pravidelně na schůzky či akce. Bude fajn ji mít za člena. Jdeme hlasovat :D

Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Frýdecko-Místecko“