Hana Stuchlík Kašpaříková

Moderátoři: PKS Vysočina, PMS Jihlavsko

Odpovědět
Uživatelský avatar
Hanka.Kasparikova
Člen KS Vysočina
Příspěvky: 152
Registrován: 20 srp 2014, 09:42
Profese: pečující máma a krajinná projektantka
Bydliště: Jihlava
Dal poděkování: 287 poděkování
Dostal poděkování: 274 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Hana Stuchlík Kašpaříková

Příspěvek od Hanka.Kasparikova »

Vážení členové Pirátstva,

myslím, že nastal čas, abych i já se připojila k vám ostatním.

S Piráty spolupracuji na komunální úrovni od roku 2014, kdy jsme šli do voleb pod společnou kandidátkou ŽTB + P, já na kandidátce jako nezávislá (známá na úrovni městské části Brno-Tuřany pořádáním řady aktivit a věnováním se watchdogu pod hlavičkou spolku Čisté Tuřany, z. s. OFFTOPIC založeného v roce 2011, ale také jsem v té době byla aktivní na celostátní úrovni připomínkováním zákonů - podařilo se nám shodit přílepky mající vliv na zhoršení ochrany ZPF, ochránit tak zvanou stošestku před vykostěním apod., dále jsem se coby ambasadorka a koordinátorka ambasadorů v JMK zapojila do projektu Rekonstrukce státu a získala zavazující podpis tzv. pledge od tehdy kandidáta na premiéra Sobotky; na základě těchto aktivit byl přijat například "Nejkrásnější zákon", tzv. zákon o registru smluv, nebo zvýšeny pravomoce NKÚ).

Mám tedy zkušenosti z komunální politiky, za Piráty jsem byla v představenstvu městské firmy a nyní jsem i v dozorčí radě (na základě výběrového řízení). Všechna tato působnost byla v rámci JMK.

Přestěhovala jsem se za manželem na Vysočinu, kde nyní bydlíme a jsem součástí PiFo v Jihlavě. Zapojuji se i do dění na Vysočině. Byla jsem za Piráty v ŘV FV, dotačního titulu na zastávky VHD, dále jsem v komisi dopravy RKV a spoluobnovila jsem KET Vysočina.

Snažím se využívat synergie znalosti obou krajů, a to zejména v dopravě - veřejné i cyklistické, v opravách silnic. Je podle mne zbytečné vymýšlet kolo, proto ráda předávám pozitivní i negativní zkušenosti v rámci obou krajů, kde působím. Líbilo by se mi v podobném duchu navázat kontakt i na další krajské sousedy kraje Vysočina.

Díky za zvážení mého přijetí.

Hana Stuchlík Kašpaříková
Uživatelský avatar
Tomas.Bouda
Předseda/předsedkyně místního sdružení
Příspěvky: 236
Registrován: 23 říj 2017, 20:37
Profese: Projektový vedoucí
Dal poděkování: 486 poděkování
Dostal poděkování: 283 poděkování

Re: Hana Stuchlík Kašpaříková

Příspěvek od Tomas.Bouda »

Ahoj Hanko,

Děkuji moc za to, že jsi se rozhodla do toho s námi vplout.

Právě jsem otevřel vlákno, kde předsednictvo MS Jihlavsko hlasuje o tvém přijetí / nepřijetí.

Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Jihlavsko“