Souhlasím s Janem Hřebíčkem. Postoj, či spíše nepostoj Pirátské strany je pro mě velkým zklamáním. Piráti i celá tahle vláda si údajně vytýčila školství jako jednu ze svých priorit. Opak je však pravdou. Tahle vláda devastuje školství. Cíleně štve veřejnost proti učitelům. A ministr školství a premiér ohledně našich požadavků vyloženě lžou. Zatímco Piráti evidentně zvolili pštrosí taktiku a nedělají nic. Strčili jste hlavu do písku a čekáte, až se bouře přežene. Navzdory tomu, že jsem z Pirátské strany před dvěma roky vystoupil, jsem vás ještě volil v komunálních volbách. A některých pirátských politiků si stále dost vážím. Ale pokud se budete takhle chovat i nadále, už vás nikdy volit nebudu. Jste přímo odpovědní za všechno, co tahle vláda dělá i nedělá, protože jste její součástí. Ale pamatujte, že platí: spolu chyceni, SPOLU oběšeni. Možná byste se mohli se SPOLU rovnou sloučit, protože na celostátní úrovni jste (s čestnou výjimkou Honzy Lipavského, kterého si hodně vážím) prakticky úplně neviditelní. A nevyjádřit se k největší stávce od listopadu 1989, to je čirá politická zbabělost. Místo toho se utápíte ve vnitrostranických sporech, které vystavujete veřejně na odiv tady na fóru.
Mimochodem, tu dotaci 1.2 mld. na ledního medvěda v ZOO Praha, pro to jste taky hlasovali? Vládnete v Praze i celostátně, ale jak je vidět, lední medvěd je pro vás patrně důležitější než celé české školství. Je mi z vás fakt smutno.