Ahoj rodinko. Za chvilku mi končí mandát v radě MP a řekl jsem si, že bych si to chtěl trochu veřejně zhodnotit zaměřit se na plusy a mínusy a na to, kde bych se chtěl zlepšit.
Co si myslím, že se povedlo
- Podařilo se celkem pravidelně dávat obsah na sociální sítě. A snažil jsem se coby vedoucí mediálního týmu vytvořit podporující prostředí ve kterém se nikdo z nás nebude cítit blbě a moci přijít s kreativními návrhy.
- Podařilo se vytvořit tým aktivit a s pravidelností (minimálně dvakrát za měsíc jsou eventy v PiCe, které pořádá Mladé Pirátstvo)
- Myslím, že celkem hezky fungovala zastupitelnost a podpora v radě MP.
- Dobře se mi s Mladým Pirátstvem spolupracovalo.
- Mám Vás všechny moc rád. Jste skvělá grupa lidí.
Kde je potřeba zabrat
- Do mediálního týmu se zapojují pořád stejné bytosti a myslím si, že jsme na sebe až moc kritičtí a potom to vede ke snížení aktivity.
- MP je stále pod vlivem stigmatu i z velké strany a tím je na nás kladeny hodně vysoké nároky, ikdyž to všichni děláme dobrovolně ve svém volném času. Zároveň nejsme zrovna hodně početní a tlak a očekávání je někdy až neúnosný...
- Do týmu aktivit se zapojovalo méně lidí a já jsem Vás nedokázal nijak vybičovat k žádné aktivitě. Tady chci speciálně poděkovat @kristiansuser, který si vedl naprosto perfektně, zodpovědně a moc hezky se mi s ním spolupracuje.
- Hodně špatně se mi spolupracovalo s @Matej.Belohoubek. Neustále skáčeš do řeči, úkoly nedotahuješ do konce a máš toho prostě hodně a často něco vypustíš dříve, než si to promyslíš. Často na sebe bereš úkoly, které potom neuděláš, nebo vypustíš. Často něco slíbíš a potom to neuděláš, čímž vytváříš na sebe velmi vysoké očekávání, které se poté nedá naplnit. Prosím zvaž, že už by si znovu nekandidoval do Rady MP. Já bych Tvou nominaci spíše nepodpořil a vyjádřil bych i obavy ve Tvém nominačním vláknu. Dej si teď na chvilku pohodu, zkus se nějak zklidnit, pořádně se vyspat a odpočinout si.
- Často dělám gramatické hrubky a jiné chybky. Nejsem psavec a nejsem v tom dobrý. Proto by i moje příspěvky, které chci dávat na sítě měly projít korekcí - a na to já někdy možná nemám trpělivost...
- Potřebuji zamakat na tom, abych byl trochu profesionálnější a věci které dělám byly na vyšší úrovni.
- Celkově jsme celkem pasívní.
- Potřebuji zapracovat na psaném textu, kde mám mezery.
- Myslím si, že je nás v radě málo a ještě méně aktivních.
...
Jak vidíte, tak těch negativ mám více, než pozitiv.Znovu už kandidovat nechci a nebudu. Alespoň ne v dalším období. Nezvládám to. A jsem si toho vědom. Zasloužíte si někoho lepšího. To neznamená, že nechci spolupracovat znovu na akcích, nebo v mediálním týmu, ale rozhodně už nechci být vedoucí. Určitě máme v našem Mladém Pirátstvu výrazně schopnější bytosti, které do toho budou dávat trochu více srdíčka a dokážou to, co já jsem nedokázal. Sledovat algoritmy, trendy, apod. Také bych rád i nadále chtěl organizovat eventy. Nechám proto dojet svůj mandát a budu se těšit na to, až se budu moct účastnit trochu více pasivně. Trochu víc sledovat a trochu více fandit. Budu taky rád za jakoukoliv zpětnou vazbu.